Pretraži

MESECNI HOROSKOP: Ovnovi, ovaj mesec je važan za vas! Bikovi, slabo finansijsko stanje!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan 

Dragi Ovnovi, oktobar mesec će za vas biti veoma važan iz nekoliko razloga. Na prvo mesto stavljate međuljudske odnose, uspećete se nametnuti kao autoritet i bićete u prilici da stanete između dve zavađene strane u kolektivu i da utičete na njihov bolji odnos. Moguće napredovanje ili bolja poslovna ponuda. Ako ste u vezi ili u braku, imajte na umu da je ovo odnos dve osobe i da morate misliti na potrebe druge strane, u suprotnom, biće sukoba. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u prilici da promene svoje emotivni status, posebno zbog pojačane društvene aktivnosti, a romansa se može desiti i tokom putovanja. Vitalni ste.

Bik

Dragi Bikovi, zabrinjava vas finansijska situacija jer troškovi nemaju kraja, u smislu neplaniranih izdataka. Razmišljate na koji način ovo promeniti i tokom oktobra ćete biti u prilici da započnete dodatni posao. Druga polovina oktobra donosi i priliku za napredovanje. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom nije onakav kakvom ste se nadali. Moguće su trzavice, a poslednja sedmica oktobara nekim Bikovima može doneti i prekid relacije. Ako ste slobodni, vraća vam se osova iz prošlosti, što će u vama, na samom početlu, izazvati nervozu. Dvoumite se da li da obnovite vezu. Povedite računa o organima za varenje.

Blizanci

Dragi Blizanci, polako ali sigurno idete napred i okrećete se novim poslovnim projektima odnosno, zadacima. Prva polovina oktobra će biti nešto napornija, zbog velikog obima posla, a moguće su i vatrene rasprave sa kolegama kao i sa nadređenima. Nastojite da konstruktivo koristite svoje kapacitete i vreme. Ukoliko ste u vezi ili u braku, pred vama je nekoliko harmoničnih sedmica. Ostavljate po strani nesporazume i trudite se da sa partnerom kvalitetno provodite vreme. Ako ste slobodni, planeta ljubavi u povoljno aspektu i u prirodnom polju ljubavi vam daje mogućnost da promenite emotivni status. Zdravlje je u redu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Rak

Dragi Rakovi, već neko vreme ste ophrvani strahovima i obuzeti dozom nezadovoljstva na poslovnom planu. Niste zadovoljni finansijama ali ni radnim uslovima. Ovo će vas potaknuti na promene i u narednom periodu ćete biti u potrazi za nečim boljim. Kraj meseca donosi lepe vesti. Zauzeti pripadnici vašeg znaka pokušavaju sakriti neraspoloženje od voljene osobe, ali u tome ne uspevate. Druga strana će insistirati na tome da joj se otvorite. Ukoliko ste još uvek slobodni, poznanstvo preko bliskih ljudi ili članova porodice može rezultirati vezom. Neispavani ste i nervozni.

Lav

Dragi Lavovi, spremite se za promene koje dolaze upravo u oktobru mesecu. Pažljivo se posvećujete planovima i zadovoljni ste kako se stvaro odvijaju, na poslovnom planu. Nekim saradnicima će zasmetati vaš način poslovanja pa su mogući i sukobi. Krajem meseca se ukazuje dobra poslovna prilika. Ako ste u vezi ili u braku, razmišljate o odnosu sa partnerom koji je pokazao drugačije lice. Potrebno vam je vreme da razmotrite koje su vam opcije. Ukoliko ste slobodni, koliko god pokušavali da krenete napred, shvatate da u svakoj novoj osobi tražite nekadašnju ljubav. Zdravlje je u redu.

Devica

Drage Device, neodustajete od onoga što ste zamislili kada je vaša karijera u pitanju, ali ste ipak svesni da do cilja morate ići sporijim koracima. Prva polovina meseca će biti obojena nešto lošijom komunikacijom sa saradnicima a posebno ćete morati biti na oprezu u odnosu sa nadređenima. Iako to tako ne bi trebalo biti, oni će svoje privatne izazove prenositi na profesionalni život, a vi možete biti kolateralna šteta. Ukoliko ste zauzeti, voljena osoba planira iznenađenje za vas i u tome će uspeti. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interesovanje ta nekog ko ima isti, odnosno sličan sistem vrednosti kao i vi. Moguće su povrede.

Vaga

Drage Vage, pred vama su dani u kojima ćete zablistati posebnim sjajem i šarmom i ukoliko ste se dvoumili kada je pravi trenutak da krenete u akciju i da predložite svoje ideje ili da započnete novi poslovni projekat, to je onda oktobar. Dobićete podršku uticajnih ljudi. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se truditi oko voljene osobe, što će rezultirati strastvenim i emotivnim trenucima. Ako ste slobodni, ovo je vaš trenutak. Šarmantni ste i imate nekoliko kandidata za novu romansu. To vam je i malo opterećenje ali se nećete dugo dvoumiti i kraj meseca može doneti promene. Vitalni ste.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Škorpija

Drage Škorpije, zainatićete se da rešite sve izazove na koje ste naišli u prethodna dva meseca a posebno se fokusirate na finansije, jer ste u „začaranom krugu“ u smislu da prihodujete jednako koliko i rashodujete, a cilj vam je da na tom polju vidite stabilnost. Zbog toga se suočavata sa dugovanjima u tokom oktobra ćete imati priliku da neka od njih rešite. Promena posla je izvesna. Ako ste zauzeti, partner drami oko novca ali vi mu vi ne možete pomoći. Ako ste slobodni, mogućnost neobavezne veze, koja bi vremenom mogla prerasti u nešto više. Problem s urinarnim traktom.

Strelac

Dragi Strelčevi, veoma ste okupirani međuljudskim odnosima ali i svojim planovima. Uporedno rešavate nesuglasice, koje ipak neće biti prevaziđene tokom oktobra, ali ćete ih ipak umanjiti i dajete sve od sebe da planove realizujete. Podršku vam daje jedna uticajna osoba. Ukoliko ste u vezi ili u braku, uspevate da stabilizujete odnos iako će i dalje ovde biti prisutne varnice. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u dilemi da li dati još jednu šansu staroj ljubavi ili se ipak upustiti u nešto novo. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Dragi Jarčevi, pokušavate se držati zacrtanih ciljeva, međutim, to sada ipak neće biti moguće. Zbog propusta iz prošlosti, nagomilanih obaveza, nakratko ćete izgubiti bitku s vremenom i moraćete pregrupisati snage kao i prioritete. Sukobi sa saradnicima su neizbežni. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner drami oko pažnje koju ne dobija u onoj meri za koju smatra da zaslužuje. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interesovanje za osobu od ugleda i ambicije, ali to ipak zadržavaju za sebe. Premoreni ste.

Vodolija

Drage Vodolije, na samom početku meseca ćete usporiti i napraviti mali predah i poželećete da udovoljite sebi. Razmišljate i o putovanju. Od druge sedmice oktobra se vraćate u režim rada, sa novim entuzijazmom i voljom. Napredovanje. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u skladnom odnosu sa partnerom, međutim, kod obe strane se javlja skrivena želja za dominicijom u odnosu. Ako ste slobodni, za vas se interesuje osoba koja je u procesu prekida romantične veze ili je nedavno izašla iz iste. Zdravlje je stabilno.

Ribe

Drage Ribe, napet aspekt Marsa na vaš horoskopski znak vam donosi izazovne odnose sa kolegama kao i sa nadređenima. Vrlo teško nalazite „zajednički jezik“ jer imate različite poslovne stavove što će prouzrokovati nekoliko sukoba tokom oktobra. Istovremeno, dajete sve od sebe da se zadržite na poziciji na kojoj ste. Napet odnos sa porodicom. Ako ste u vezi ili u braku, vaše nezadovoljstvo prenosite na partnera. Pokušajte se zauzdati u sarkastičnim komentarima. Ako ste slobodni, ovo je period koji mnogim pripadnicima vašeg znaka donosi priliku za kratku avanuturu. Problemi sa želucem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro