Pretraži

MESEČNI HOROSKOP: Ovnovi, imate jako lepu energiju za ljubav! Device, odličan period za druženje sa prijateljima!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

Posao: Trenutni položaj planeta čini vas da se osećate kao svoj na svome, snažni, direktni i spremni na akcije. Ta energija vama odgovara i moze se reći da je naredni period povoljan za sve Ovnove, naročito one koji su rođeni u prvoj dekadi meseca. Povoljni aspekti donose lepu kontrolu toj energiji kao i laganu usmerenost ka cilju, bez nekog skretanja niti većih prepreka. Imaćete uspeh u poslovnim poduhvatima, naročito ako ste rešili da započnete nešto sasvim novo. Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu jako lako doći do kvalitetnog posla I biti veoma zadovoljni.
Ljubav: Aspekti na nebu donose jako lepu energiju za ljubav. Vrlo lako moze da vam se vrati neka osoba iz prošlosti, ili da se prekinuta veza nastavi… U svakom slucaju ovaj mesec vam je naklonjen za ljubavna dešavanja. Slobodni Ovnovi mogu upoznati mlađu osobu, obrazovanu i komunikativnu preko prijatelja ili društvenih mreza, ili nekih poslovnih prilika. Za one Ovnove koji su u braku ili dužim vezama takođe povoljan period, naročito ako negde odputujete sa voljenom osobom…
Zdravlje: Vreme je za detoksikaciju organizma, unosite više tečnosti u organizam.

BIK

Posao: Finansije će biti naklonjene ovog meseca, planete u polju novca donose dobitke, poklone, laku zaradu, naročito ako se bavite medijima, izdavaštvom, novinarskim poslom, pisanjem…. Isto tako novac dolazi preko žena I ljubavi. Polje posla je pod uticajima retrogradnih planeta sto donosi neko odugovlačenje, čekanje, ali i mogućnost vraćanja na nešto staro, ili na obnovu saranje sa bivšim klijentima, kolegama. Oni koji traže posao sada će imati uspeha u poslovima koji su povezani sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama.
Ljubav: Jako je povoljan period da se bivše ljubavi vrate u vaš zivot, ili da se obnovi kontakt sa osobom iz prošlosti. Za one koji su zauzeti ide dinamičniji period, mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom je izvesna. Partner moze biti malo nestrpljiviji, imati inicijativu, pa to mozete doživeti i kao neku vrstu pritiska ili forsiranja, što u vama može stvoriti i određene
otpore, ali uspećete da pronadjete rešenje koje će oboma odgovarati. Za sloboodne Bikove povoljan je period za nova poznanstva, kao i za ulazak u strastvenu vezu sa nešto madjom osobom.
Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Posao: Imaćete izrazenu intuiciju i osećaj za posao u narednom periodu. Položaj planeta doneće vam nove kreativne ideje, kao i mogućnost da brzo odreagujete i stvorite mogućnost i povoljne prilike da te ideje realizujete. Poslovi povezani sa tehnikom, kompjuterima, novim tehnologijama… biće vam naročito nakolnjeni ovog meseca. Za one koji su u privatnom biznisu povoljan je period da na brzi način dođete do zarade i da napredujete. Ukoliko razmišljate o kupovini ili prodaji nekretnine, ovaj mesec vam je naročito naklonjen.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, za vas je pravo vreme za ljubav. Osoba sa posla vam se udavara ali je još odnos na neki način nedefinisan. U pitanju je ili mlađa osoba, ili osoba koja je mladolika, ali jako komunikativna, pametna, duhovita. Mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koju srećete preko poslovnih prilika je izvesna. Oni koji su u braku imaju jak uticaj planeta koji može da stvori neku sumnju ili nepoverenje u partnerskim odnosima. Nije sada vreme za ozbiljne razgovore, mogli biste da završite u ćorsokaku, i da ništa pametno ne uradite, sačekajte bolju priliku.
Zdravlje: Osetljiviji su disajni putevi, sklonost prehladama i upalama. Više se odmarajte, šetajte, bavite se sportom!

RAK

Posao: Povoljni astro aspekti otvaraju vam jedan povoljan period da napravite veće promene na polju posla i da nešto proširite, unapredite. Naročito je povoljno za one koji se bave privatnim poslom, imaćete podršku rodbine kao i bliskih prijatelja. Saradnja sa ženama može biti naročito povoljna za vaše poslovanje. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa
javnošću, ovog meseca možete postići dobre rezultate. Za nezaposlene Rakove nije baš povoljan period za posao. Obećanja postoje kao i prilike ali se jos nešto odugovlači, pa budite strpljivi.
Ljubav: Polje ljubavi će biti pod uticajem tranzita i dosta energičan period za sve Rakove. Ukoliko ste slobodni očekujte strastvenu avanturu sa jednim Ovnom ili Škorpijom, u pitanju je mlađa, energična osoba, koja je prodorna i ima inicijativu, vi ne trebate ništa da radite, samo da se prepustite… Za one koji su u braku ili dužim vezama sledi period zatišja. Voljena osoba će biti dosta usmerena na posao i obaveze, pa ćete se osetiti usamljenim, zapostavljenim. Ipak, sve je to prolaznog karaktera, pa imajte razumevanja.
Zdravlje: Slaba tačka bešika i mokraćni putevi, lekoviti čajevi bi dosta pomogli!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Posao: Bićete puni novih ideja tokom meseca, imaćete jako dobru komunikaciju i saradnju sa kolegama i nadređenima. Mnogi od vas će razmišljati i o promeni posla, a jako su povoljni aspekti da vam nešto novo iskrsne što će vam u potpunosti odgovarati. Ceo mesec je u znaku povoljnih promena za vas, pa iskoristite te uticaje na najbolji mogući način jer vas uspeh
očekuje. Za one koji su u privatnom biznisu takodje je povoljan period i za posao i za finansije. Nezaposleni Lavovi sada lako mogu naći posao, ako čekate da se ispuni neko obećanje, ovaj mesec je povoljan.
Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajima putovanja i zabave. Ukolko ste slobodni, najpre ćete na nekom kraćem putu upoznati mlađu osobu, sa kojom u početku može biti i neki vidi prijateljstva, a kasnije i doći do emotivne veze. Oni koji su u braku imaju jak uticaj tranzita koji dovodi emotivne odnose u neko preispitivanje, a neki od vas mogu doziveti i zahlađenje odnosa
sa partnerom. Tako da će u prvi plan izaći sve ono što je potiskivano, nije se rešavalo, ali nije ni podrzavajuće za dalji odnos i sreću.
Zdravlje: Slaba tačka mogu biti noge i krvni sudovi, više se krećite!

DEVICA

Posao: Polje posla je pod uticajem tranzita koji će od vas zahtevati veću odgovornost. Sada je povoljan period da završite i zaključite neke stare dogovore, ili da ih ponovo aktivirate. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa saobraćajem, turizmom, špedicijom, kao i poslove povezane sa pisanjem ili podučavanjem, ovaj mesec je povoljan za uspeh i napredovanje. Za one koji su nezaposleni nije toliko povoljno za započinjanje novog posla, strpite se još neko vreme.
Ljubav: Odličan period za druženje sa prijateljima, postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati, isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Device koje su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje pažnjom a takođe i nekakvim poklonom.
Zdravlje: Slaba tačka stomak kao i sistem organa za varenje. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Posao: Polje posla je ovog meseca pod uplivom jako povoljnih uticaja koji donose promenu na bolje. Mnoge Vage će promeniti posao, a one Vage koje su nezaposlene ovog meseca će imati sreće. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa modom, lepotom, javnošću, ovaj mesec je izuzetno naklonjen za uspeh. Druga polovina meseca donosi malo napetiju, užurbaniju atmosferu na poslu, ali vi ćete se dobro snaći u takvim situacijama i lako prilagoditi, kao i obično.
Ljubav: Slobodne Vage biće zaokupirane mnogim stvarima, moguće da se usput desi i nekakva ljubavna avantura, ništa ozbiljno. Akcenat je na poslu i poslovnim kontaktima… uglavnom se sve vrti oko toga. Osoba sa posla vam se neprekidno udvara ali vi biste hteli da je izbegnete jer ne želite da pokvarite vaše prijateljsko- poslovne odnose, pošto nemate nameru da uđete u ozbiljnu vezu. Zauzete Vage, takođe i one koje su u braku, imaju pred sobom napet period. Moguće su nesuglasice sa partnerom, najbolje je ne ulaziti u rasprave jer postoji mogućnost da dođe do ozbiljnije svađe.
Zdravlje: Odlično!

ŠKORPIJA

Posao: Ovog meseca očekuje vas dosta turbulentan poslovni period. Dosta planeta je retrogradno, što će vam donositi višak energije, nestrpljivost, nervozu…pa mozete lako ući u sukobe sa kolegama ali i nadređenima, pa pripazite. Naročito se klonite svađa i prepirki koje vam ne donose rešenje već naprotiv mogu doneti i neke probleme na poslu pa ćete svakako zažaliti. Nezaposlene Škorpije ovoga meseca mogu naći posao naročito ukoliko su poslovi vezani za ekonomiju, bankarstvo, finansije… Za one koji su u privatnom biznisu smeši se uspeh i lepa finansijska dobit.
Ljubav: Ako ste u dužoj vezi pred vama je jedan stabilan, zanimljiv period. Učvrstićete odnos sa partnerom, mnoge Škorpije će pomišljati na brak. Povoljan je period za tako nešto, nećete pogrešiti. Slobodne Škorpije takođe imaju pred sobom zanimljiv period. Ako se budete dovoljno kretali i bili u kontaktima, uskoro vam se smeši novo poznanstvo. U pitanju je veoma prijatna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osoba je verovatno i prilično uspešna, mogući su i nekakvi zajednički dogovori za posao. Ovde imamo spoj lepog i korisnog.
Zdravlje: Slaba tacka grlo i sinusi, provodite više vremena u prirodi, vise šetajte!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Posao: Polje posla donosi nekakvu stagnaciju ovoga meseca. Ukoliko ste u privatnom biznisu imaćete zastoj u poslovanju i finansijama, pa pripazite. Za one koji su nezaposleni nije najbolji mesec za pronalaženje novog posla. Povedite računa o dokumentaciji, paprologiji, takođe i pazite koje dokumente potpisujete, moguce da se napravi greska koja će vam zadavati problema kasnije. Za one koji se bave kupovinom ili prodajom nekretnina je izrazito povoljan period i donosi uspeh u poslovanju.
Ljubav: Slobodnim Strelčevima dolazi jedan kraći period zatišja, ništa posebno vam se ovih dana neće dešavati. Moguće je odlaganje jednog susreta koji ste planirali, verovatno ili zbog obaveza ili zbog nekakve nepredvidljive situacije. Dogovor ostaje, ali za neki drugi put. Zauzeti Strelčevi biće više van kuće, zauzeti poslovnim obavezama. Dobar je period za posao i novac ali isto tako postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Ako ništa drugo biće to avantura, flert, mada lako može biti i nešto više.
Zdravlje: Pratiće vas nervoza celog meseca, bavljenje sportom bi pomoglo!

JARAC

Posao: Uticaji na poslu su takvi da donose neki zastoj, čekanje. Povoljan je period za edukaciju, pripremu, nove strategije koje ćete primeniti u narednom periodu koji tek dolazi. Nigde se ne žurite, već se dobro pripremite. Za nezaposlene Jarčeve takođe nije bas najpovoljnije vreme za pronalaženje adekvatnog posla. I vama je povoljno vreme da se sada dodatno edukujete i pripremite za vreme koje dolazi. Povoljno je za sve poslove koje imaju veze sa građevinom, poljoprivredom, šumarstvom, rudama, kamenom i metalima…
Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni pozivom prijatelja koga već duže vreme niste videli. Obnovićete prijateljstvo koje je neko vreme bilo u zastoju. Ako ste slobodni to bi moglo da dovede do upoznavanja jedne zanimljive osobe koja bi mogla veoma da vam se dopadne. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete preko starog prijatelja. Verovatno je rođena u nekom od vodenih znakova. Zauzeti Jarčevi imaju pred sobom jedan veoma zanimljiv i aktivan period sa voljenom osobom. Druženja, izlasci, provodi… neće vas zaobići ni odlazak na kraći put.
Zdravlje: Slaba tačka kosti, zglobovi, vežbe istezanja bi vam jako prijale!

VODOLIJA

Posao: Uticaji na poslu donose promene, i na poslu gde radite trenutno mada ovi uticaji donose i sasvim nove poslovne promene i mogućnosti. Imaćete neke nove lepe ideje za poslovnu budućnost koje cete moći da ostvarite uz pomoć ženske osobe koju poznajete od ranije ili ste sa njom poslovno saradjivali. Poslovi koji su povezani sa putovanjima, saobraćajem, podučavanjem…mogu biti dosta aktuleni tokom meseca. Isto tako ukoliko se bavite nekim javnim poslom, ovaj mesec vama donosi veći uspeh.
Ljubav: Osoba sa puta će vas kontaktirati, moguće je da je zbog nekakvog posla ili neke usluge koju ste obećali. Zanimljivi razvoj situacije sledi. Osoba je verovatno vezana za putovanja zbog prirode svoga posla, primetićete da smišlja načine kako da i dalje ostane sa vama u kontaktu. Moguće je da, osim što ćete sa njom ostvariti odličnu poslovnu saradnju, bude i nekog udvaranja i poziva za neobavezno druženje. Ima mogućnosti da vam se ta osoba dopadne pa ako ste sami, može doći do ljubavne romanse. Isto tako, veoma je povoljan period I za tajne ljubavne veze!
Zdravlje: Skoni ste da se mentalno iscrpljujete i jako puno razmišljate o mnogim stvarima, savet je da više šetate, boravite na svežem vazduhu, što više se odmarate…

RIBA

Posao: Poslovna saradnja sa mlađom osobom donosi vam uspeh, nove ideje i planove za naredni period. Bićete inovativni, ispred vremena što će se jako povoljno odraziti na vaš posao ali i finansije. Ukoliko je vaš posao povezan sa modom, lepotom, uslužnim delatnostima ovaj mesec donosi uspeh. Imaćete i nove ponude za posao, moguće i da se prihvatite nekih dodatnih poslova koji vam mogu doneti brzu zaradu. Sto se finansija tiče ovaj mesec će biti jako povoljan za vas!
Ljubav: Ovih dana ćete biti prilično aktivni, dosta ćete izlaziti, kretati se, komunicirati…Odličan je period za emotivne kontakte, naročito ako ste slobodni. Moguće je da upoznate nešto stariju osobu, verovatno rođenu u znaku Raka ili Bika. Sa takvom osobom biće odlična komunikacija, kapiraćete se u mnogo čemu, slična interesovanja, obostrano dopadanje. Ima izgleda da sa takvom osobom uđete u emotivnu vezu. Mogla bi to da bude veza koja ima perspektivu. Zauzete Ribe imaće potrebe da se malo odvoje od svojih partnera. Nešto je počelo da vas guši…
Zdravlje: Odlično!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro