Pretraži

MESEČNI HOROSKOP: Device, polje posla zahteva veću odgovornost! Lavovi, bićete puni novih ideja tokom meseca!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Posao: Vaš vladar Mars je ušao u vatreni znak Ovna gde je svoj na svome, snažan, direktan I spreman na akcije. Ta energija vama odgovara I moze se reći da je naredni period povoljan za sve Ovnove, naročito one koji su rodjenji u prvoj dekadi meseca. Povoljan aspect sa Saturnom donosi lepu kontrolu toj energiji kao I laganu usmerenost ka cilju, bez nekog skretanja niti većih prepreka. Imaćete uspeh u poslovnim poduhvatima, naročito ako ste rešili da započnete nešto sasvim novo. Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu jako lako doći do kvalitetnog posla I biti veoma zadovoljni.

Ljubav: Sekstil Marsa I Venere donosi jako lepu energiju za ljubav.  Kako je Venera retrogradna lako moze da se vrati neka osoba iz prošlosti, ili da se prekinuta veza nastavi… U svakom slucaju ovaj Mesec vam je naklonjen za ljubavna dešavanja. Slobodni Ovnovi mogu upoznati mladju osobu, obrazovanu I komunikativnu preko prijatelja ili društvenih mreza, ili nekih poslovnih prilika. Za one Ovnove koji su u braku ili dužim vezama takodje povoljan period, narocito ako negde odputujete sa voljenom osobom…

Zdravlje:  Vreme je za detoksikaciju organizma, unosite više tečnosti u organizam.

BIK

Posao:  Finansije će biti naklonjene ovog meseca, Venera u polju novca donosi dobitke, poklone, laku zaradu, naročito ako se bavite medijima, izdavaštvom, novinarskim poslom, pisanjem…. Isto tako novac dolazi  preko  žena I ljubavi. Polje posla je pod uticajima retrogradnih planeta sto donosi neko odugovlacenje, cekanje, ali I mogucnost vraćanja na nešto staro, ili na obnovu saranje sa bivšim klijemntima, kolegama. Oni koji traze posao  sada će imati uspeha u poslovima koji su povezani sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama.

Ljubav:  Jako je povoljan period da se bivše ljubavi vrate u vaš zivot, ili da se obnovi kontakt sa osobom iz prošlosti. Za one koji su zauzeti ide dinamičniji period , mogucnost odlaska na kraći put sa veolejnom osobom je izvesna. Partner moze biti malo nestrpljiviji, imati inicijativu, pa to mozete doživeti I kao neku vrstu pritiska ili forsiranja,  što u vama može stvoriti I odredjene otpore, ali uspećete da pronadjete rešenje koje će oboma odgovarati. Za sloboodne Bikove povoljan je period za nova poznanstva, kao I za ulazak u strastvenu vezu sa nešto madjom osobom.

Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Posao:  Imaćete izrazenu intuiciju I osećaj za posao u narednom periodu. Sekstil Merkura I Urana doneće vam nove kreativne ideje, kao I mogućnost da brzo odreagujete  I stvorite mogućnost I povoljne prilike da te ideje realizujete. Poslovi povezani sa tehnikom, kompjuterima, novim tehnologijama… biće vam naročito nakolnjeni ovog meseca. Za one koji su u privatnom biznisu povoljan je period da na brzi nacin dodjete do zarade I da napredujete. Ukoliko razmisljate o kupovini ili prodaji nekretnine, ovaj mesec vam je naročito naklonjen.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni za vas je pravo vreme za ljubav. Osoba sa posla vam se udavara ali je jos odnos na neki način nedefinisan. U pitanju je ili mladja osoba, ili osoba koja je mladolika, ali jako komunikativna, pametna,  duhovita. Mogucnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koju srecete preko poslovnih prilika je izvesna. Oni koji su u braku imaju jak uticaj Neptuna koji moze da stvori neku sumnju ili nepovrenje u partnerskim odnosima. Nije sada vreme za ozbiljne razgovore, mogli biste da završite u ćorsokaku, I da ništa pametno ne  uradite, sačekajte bolju priliku.

Zdravlje:  Osetljiviji su disajni putevi, sklonost prehladama I upalama. Više se odmarajte, šetajte, bavite se sportom!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Posao:  Protekla eklipsa koja se desila na prvom stepenu znaka Raka,  otvara vama jedan povoljan period da napravite veće promene na polju posla I da nešto proširite, unapredite. Naročito je povoljno za one koji se bave privatnim poslom, imaćete podršku rodbine kao I bliskih prijatelja. Saradnja sa ženama može biti naročito povoljna za vase poslovanje. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa javnošću, ovog meseca možete postići dobre rezultate. Za nezaposlene Rakove nije baš povoljan period za posao. Obećanja postoje kao I prilike ali se jos  nešto odugovlači, pa budite strpljivi.

Ljubav:  Polje ljubavi će biti pod uticajem Marsa u znaku Ovna, dosta energičan period za sve Rakove. Ukoliko ste slobodni očekujte strastvenu avanturu sa jednim Ovnom ili Škorpijom, u pitanju je mladja, energična osoba, koja je prodorna I ima inicijativu, vi ne trebate ništa da radite, samo da se prepustite… Za one koji su u braku ili duzim vezama sledi period zatišja. Voljena osoba će biti dosta usmerena na posao I obaveze, pa ćete se osetiti usamljenim,  zapostavljenim. Ipak, sve je to prolaznog karaktera, pa imajte razumevanja.

Zdravlje:  Slaba tačka bešika I mokraćni putevi, lekoviti čajevi bi dosta pomogli!

LAV

Posao:  Bićete puni novih ideja tokom meseca, imaćete jako dobru komunikaciju I saradnju sa kolegama I nadredjenima.  Mnogi od vas će razmišljati I o promeni posla, a jako su povoljni aspekti da vam nešto novo iskrsne što će vam u potpunosti odgovarati.  Ceo mesec je u znaku povoljnih promena za vas, pa iskoristite te uticaje na najbolji mogući način jer vas uspeh očekuje. Za one koji su u privatnom biznisu takodje je povoljan period I za posao I za finansije. Nezaposleni Lavovi sada lako mogu naći posao, ako čekate da se ispuni neko obećanje, ovaj mesec je povoljan.

Ljubav:  Polje ljubavi je pod uticajima putovanja I zabave. Ukolko ste slobodni, najpre ćete na nekom kraćem putu  upoznati mladju osobu, sa kojom u pocetku moze biti I neki vidi prijateljstva, a kasnije I doći do emotivne veze. Oni koji su u braku imaju jak uticaj Saturna koji  dovodi emotivne odnose  u neko preispitivanje, a neki od vas mogu doziveti I zahladjenje odnosa sa partnerom. Saturn je kao inspektor, tako da će u prvi plan  izaći sve ono što je potiskivano, nije se rešavalo, ali nije ni podrzavajuće za dalji odnos I sreću.

Zdravlje:  Slaba tacka mogu biti noge I krvni sudovi, više se krećite!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

DEVICA

Posao:  Polje posla je pod uticajem Saturna koji će od vas zahtevati veću odgovornost.  Sada je povoljan period da završite  I zaključite neke stare dogovore, ili da ih ponovo aktivirate. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa saobraćajem, turizmom, špedicijom, kao I poslove povezane sa pisanjem ili podučavanjem, ovaj mesec je povoljan za uspeh I napredovanje. Za one koji su nezaposleni nije toliko povoljno za započinjanje novog posla, strpite se jos neko vreme.

Ljubav: Odličan period za druženje sa prijateljima, postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati, isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Device koje su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje  pažnjom a takođe i nekakvim poklonom.

Zdravlje: Slaba tacka stomak kao I sistem organa za varenje. Povedite računa o ishrani. 

VAGA

Posao:  Polje posla je ovog meseca pod uplivom jako povoljnih uticaja koji donose promenu na bolje. Mnoge Vage će promeniti posao, a one Vage koje su nezaposlene ovog meseca će imati sreće. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa modom, lepotom, javnošću, ovaj mesec je izuzetno naklonjen za uspeh. Druga polovina meseca donosi malo napetiju, uzurbaniju atmosferu na poslu, ali vi ćete se dobro snaći u takvim situacijama I lako prilagoditi, kao I obično.

Ljubav: Slobodne Vage biće zaokupirane mnogim stvarima, moguće da se usput desi i nekakva ljubavna avantura, ništa ozbiljno. Akcenat je na poslu i poslovnim kontaktima… uglavnom se sve vrti oko toga. Osoba sa posla vam se neprekidno udvara ali vi biste hteli da je izbegnete jer ne želite da pokvarite vaše prijateljsko- poslovne odnose, pošto nemate nameru da uđete u ozbiljnu vezu. Zauzete Vage, takođe i one koje su u braku, imaju pred sobom napet period. Moguće su nesuglasice sa partnerom, najbolje je ne ulaziti u rasprave jer postoji mogućnost da dođe do ozbiljnije svađe.

Zdravlje: Odlično!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

ŠKORPIJA

Posao: Ovog meseca očekuje vas dosta turbulentan poslovni period.  Vaš vladar Mars prolazi kroz znak Ovna, što će vam donositi višak energije, nestrpljivost, nervozu…pa mozete lako ući u sukobe sa kolegama ali I nadredjenima, pa pripazite. Naročito se klonite svadja I prepirki koje vam ne donose rešenje već naprotiv mogu doneti I neke probleme na poslu pa ćete svakako zažaliti.  Nezaposlene Škorpije ovoga meseca mogu naći posao naročito ukoliko su poslovi vezani za  ekonomiju,. bankarstvo, finansije… Za one koji su u privatnom biznisu smeši se uspeh I lepa finansijska  dobit.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi pred vama je jedan stabilan, zanimljiv period. Učvrstićete odnos sa partnerom, mnoge Škorpije će pomišljati na brak. Povoljan je period za tako nešto, nećete pogrešiti. Slobodne Škorpije takođe imaju pred sobom zanimljiv period. Ako se budete dovoljno kretali i bili u kontaktima, uskoro vam se smeši novo poznanstvo. U pitanju je veoma prijatna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osoba je verovatno i prilično uspešna, mogući su i nekakvi zajednički dogovori za posao. Ovde imamo spoj lepog i korisnog.

Zdravlje: Slaba tacka grlo i sinusi, provodite više vremena u  prirodi, vise šetajte!

STRELAC

Posao: Polje posla donosi nekakvu stagnaciju ovoga meseca. Ukoliko ste u privatnom biznisu imaćete zastoj u poslovanju I finansijama, pa pripazite. Za one koji su nezaposleni nije najbolji mesec za pronalazenje novog posla. Povedite racuna o dokumentaciji, paprologiji, takodje I pazite koje dokumente potpisujete, moguce da se napravi greska koja će vam zadavati problema kasnije.  Za one koji se bave kupovinom ili prodajom nekretnina je izrazito povoljan period I donosi uspeh u poslovanju.

Ljubav: Slobodnim Strelčevima dolazi jedan kraći period zatišja, ništa posebno vam se ovih dana neće dešavati. Moguće je odlaganje jednog susreta koji ste planirali, verovatno ili zbog obaveza ili zbog nekakve nepredvidljive situacije. Dogovor ostaje, ali za neki drugi put. Zauzeti Strelčevi biće više van kuce, zauzeti poslovnim obavezama. Dobar je period za posao i novac ali isto tako postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Ako ništa drugo biće to  avantura, flert,  mada lako moze biti I nešto više.

Zdravlje: Pratiće vas nervoza celog meseca, bavljenje sportom bi pomoglo!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Posao: Uticaji na poslu su takvi da donose neki zastoj, čekanje. Povoljan je period za edukaciju,  pripremu,  nove strategije koje ćete primeniti u narednom periodu koji tek dolazi. Nigde se ne zurite, već se dobro pripremite. Za nezaposlene Jarceve takodje nije bas najpovoljnije vreme  za pronalazenje adekvatnog posla. I vama je povoljno vreme da se sada dodatno edukujete I prpremite za vreme koje dolazi. Povoljno je za sve poslove koje imaju veze sa gradjevinom,  poljoprivredom, šumarstvom, rudama, kamenom I metalima…

Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni pozivom prijatelja koga već duže vreme niste videli. Obnovićete prijateljstvo koje je neko vreme bilo u zastoju. Ako ste slobodni to bi moglo da dovede do upoznavanja jedne zanimljive osobe koja bi mogla veoma da vam se dopadne. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete preko starog prijatelja. Verovatno je rođena u nekom od vodenih znakova. Zauzeti Jarčevi imaju pred sobom jedan veoma zanimljiv i aktivan period sa voljenom osobom. Druženja, izlasci, provodi… neće vas zaobići ni odlazak na kraci put.

Zdravlje: Slaba tacka kosti, zglobovi, vezbe istezanja bi vam jako prijale!

VODOLIJA

Posao: Uticaji na poslu donose promene, i na poslu gde radite trenutno mada ovi uticaji donose I sasvim nove poslovne promene I mogućnosti. Imaćete neke nove lepe ideje za poslovnu budućnost koje cete moći da ostvarite uz pomoć zenske osobe koju poznajete od ranije ili ste sa njom poslovno saradjivali. Poslovi koji su povezani sa putovanjima, saobracajem, podučavanjem…mogu biti dosta aktuleni tokom meseca. Isto tako ukoliko se bavite nekim javnim poslom, ovaj mesec vama donosi veći uspeh.

Ljubav: Osoba sa puta će vas kontaktirati, moguće je da je zbog nekakvog posla ili neke usluge koju ste obećali. Zanimljivi razvoj situacije sledi. Osoba je verovatno vezana za putovanja zbog prirode svoga posla, primetićete da smišlja načine kako da i dalje ostane sa vama u kontaktu. Moguće je da, osim što ćete sa njom ostvariti odličnu poslovnu saradnju, bude i nekog udvaranja i poziva za neobavezno druženje. Ima mogućnosti da vam se ta osoba dopadne pa ako ste sami, može doći do ljubavne romanse. Isto tako, veoma je povoljan period I za tajne ljubavne veze!

Zdravlje: Skoni ste da se mentalno iscrpljujete I jako puno razmišljate o mnogim stvarima, savet je da više šetate, boravite na svezem vazduhu, što više se odmarate…

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RIBE

Posao: Poslovna saradnja sa mladjom osobom donosi vam uspeh, nove ideje I planove za naredni period. Bićete inovativni, ispred vremena što će se jako povoljno odraziti na vaš posao ali I finansije. Ukoliko je vaš posao povezan sa modom, lepotom, usluznim delatnostima ovaj mesec donosi uspeh. Imacete I nove ponude za posao, moguce I da se prihvatite nekih dodatnih poslova koji vam mogu doneti brzu zaradu. Sto se finansija tiče ovaj mesec ce biti jako povoljan za vas!

Ljubav: Ovih dana ćete biti prilično aktivni, dosta ćete izlaziti, kretati se, komunicirati…Odličan je period za emotivne kontakte, naročito ako ste slobodni. Moguće je da upoznate nešto stariju osobu, verovatno rođenu u znaku Raka ili Bika. Sa takvom osobom biće odlična komunikacija, kapiraćete se u mnogo čemu, slična interesovanja, obostrano dopadanje. Ima izgleda da sa takvom osobom uđete u emotivnu vezu. Mogla bi to da bude veza koja ima perspektivu. Zauzete Ribe imaće potrebe da se malo odvoje od svojih partnera. Nešto je počelo da vas guši…

Zdravlje: Odlično!

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro