Pretraži

MESEČNI HOROSKOP: Bikovi, ovaj mesec je za vas veoma poseban! Vage, srodnu dušu ćete naći na poslu!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

POSAO: Ovnovi svakako startuju najbolje moguće. Iako će na početku meseca uticaj Jupitera i Plutona biti u težem aspektu, to svakako može da znači podstrek. Vaš vladar Mars i Sunce su u Lavu u jakom aspektu pa možete očekivati puno energije koje treba uložiti u nov posao. Kako planeta Merkur kreće retrogradno u sazvežđu Device, to znači da morate da posao koji niste završili ranije to sad krene. Imaćete saradnike koje je potrebno kontrolisati, češće, jer su dosta nestabilni.
LJUBAV: Razmišljate o putovanju. Ništa vas neće toliko zbližiti kao zajednički odmor. Volite zajednička letovanja, odmore, kao da vam strast na taj način pojačava osećanja. Ovnovi koji su slobodni mogu da očekuju u drugoj polovini susret sa osobom iz bližeg okruženja. Za neke će letnje avanture biti presek života. Mnogi će ući iz avanture u pravu ljubavnu vezu. Važno je da imate strpljenje koje vam uvek fali na nivou zajedništva.
ZDRAVLJE: Zbog preteranih želja, nervoza vam raste, posebno kada niste u stanju da odradite ono što se od vas traži. Pazite na misli koje gajite, jer one mogu biti pogubne ili u suprotnom blagodet vašem zdravlju.

BIK 

POSAO: Ovaj mesec je za vas poseban. Prvi razlog zašto vam je značajan jeste nov projekat koji se tek sad otvorio kao mogućnost dobrog poslovanja posebno za budućnost. Vaš vladar Venera je već ušla u znak Rak pa se tu sasvim dobro oseća. Možete napraviti dobru saradnju sa ženama, posebno iz istočne Evrope, koje su jake, sposobne i imaju razvijeni biznis. Povedite računa u drugoj polovini meseca, ne samo zbog retro Merkura već zbog vaše Venere koja pravi loš aspekat sa Jupiterom i na taj način možete imati problem sa novcem, zakonom ili komunikacijama. 
LJUBAV: Imaćete dobru komunikaciju sa partnerom. Biće tu razmene lepih reči, misli, poklona, cveća… Srećni ste kada je harmonija u domu. Sloodne Bikove očekuje velika strast i uzbuđenja. Emotivno možete biti rastrzani između dve veze koje su vam bitne. Nećete moći da izaberete pravog partnera jer imate osećaj da svakog volite na svoj način. Možda bi bilo dobro da potražite savet nekog ko je iskusniji od vas u takvim vezama.
ZDRAVLJE: Morate da vodite računa o nervnom sistemu, iscrpljenosti organizma, skloni ste da preterujete u radu, samim tim možete imati i te kako problem sa zdravljem pa i samim imunitetom. Odmor vam je potreban.

BLIZANCI

POSAO: Važno je da nemate neke finansijske rizike. Prva polovina meseca može biti stabilna, znate da se ophodite sa novcem i znate kako i gde da uložite. Sigurno ćete se baviti poslovima koji su tipični za vaše sazvežđe a to su komunikacije na svim nivoima. Blizanci koji putuju moraju da obrate pažnju tokom druge polovine meseca jer Merkur kreće retrogradno a to je znak za sve a posebno za vlasnike ove planete da obrate pažnju na putu, kolovozu, klimu. Ukoliko planirate da radite nešto novo onda prihvatite posao ugostiteljstva, usluga u svakom smislu jer tu ste veoma talentovani, moćni da zaradite kada drugi to ne umeju.
LJUBAV: Ako ste u braku onda povedite računa u komunikaciji sa partnerom sredinom meseca jer ćete biti razdražljivi, skloni svađi, vikanju, pa čak i vređanju. Važno je da prvi deo meseca bude harmoničan kako biste lakše prevazišli loše aspekte. Ako ste sami onda očekujte značajne promene u ljubavnom odnosu sa promenljivim znacima poput Device, Strelca, Ribe i drugog Blizanca. Bolji aspekti za poznanstvo posle 20. Avgusta.
ZDRAVLJE: Česti problemi sa kardio sistemom će vas naterati da se pozabavite fizičkim vežbama, kondiciju morate da popravite jer ćete tako moći da izdržite napore koji su pred vama. Probajte da menjate način ishrane.

RAK

POSAO: Lepo se osećate u svojoj koži. Imate mogućnosti da se izdignete nekim kreativnim radom. Venera planete lepote može da vam pomogne kako u idejama tako i u samom poslu koji planirate da započnete. Verovatno ćete privući veliki broj žena u svoj projekat koji mora da pokaže  izvesne rezultate.  Novac će vam biti prioritet a zarađivaćete više od očekivanog. Važno je da povedete računa na dokumenta i pregovore koje budete vodili u periodu druge polovine meseca. Mnogi Rakovi će imati priliku da pokažu svoje organizacione sposobnosti.
LJUBAV: Morate da se posvetite partneru koji je očigledno neko ko ne voli vaše obaveze oko posla. Rak koliko god je za kuću i porodicu zna da se totalno prepusti poslu i totalno zanemare ukućane, pa će to uticati i na sam odnos u braku. Partnera ćete ostaviti da se on bavi decom i porodicom što mu neće prijati. Pazite da ne preterate u drugoj polovini meseca jer možete imati raspravu oko finansija. Slobodni Rakovi imaju susret sa Škorpijom, Devicom ili drugim Rakom.
ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje je glavni okidač dobrog ili lošeg zdravlja za vaš znak. Pozabavite se popularnoj smooty ishrani, više vode unosite kroz voće, manje soli, začina koji su ozbiljna pretnja za jetru i želudac.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

POSAO: Sunce i Mars u vašem znaku na samom početku meseca daće ogromnu snagu Lavu da krene u nove poslove i istraživanja. Kako ste impulsivni i volite da predvodite sigurno ćete upasti u neku ,,frku,, iz koje morate da se isakobeljate bez posledica. Ovde bi trebalo da imate Ovna ili Vagu pored sebe da vam smire tenziju kako biste mogli da idete dalje. Novac u drugoj polovini meseca posebno za one koji dugo čekaju isplatu dugova ili zaostale plate, novac prijatelja ili saradnika.
LJUBAV: Vi sve što trebate jeste da pokažete svoj šarm. U prednosti su oni koji dugo taje emocije prema jednoj osobi koju znaju duži period. Sad je vreme da delujete kako bi vam se sudbina poboljšala. Za one koji su u braku imaće period odvajanja od bračnog partnera ali to neće uticati na njihove emocije i stanje u kući. Oni koji su ekstremno vezani za supružnika moraju da povedu računa kada pričaju o novcu jer možete upasti u svađu ko više troši.
ZDRAVLJE: Kod vas je stres okidač za sve bolesti. Iako vaš znak vlada kičmom, očima i srcem, vi ćete ipak imati problem sa mišićima ili neki od vas sa bubrezima.

DEVICA

POSAO: Šta reći za ambiciozne Device. Vama je vaš posao – rat ili brat. Baš neumete da se obuzdate. Radite preterano i šta treba i šta ne treba. Vaš vladar Merkur je u vašem znaku i govori da morate da spustite loptu, posebno kad krene retro od druge polovine meseca. Neki od vas mogu imati sreće u trgovini, ugostiteljstvu, prodaji raznih proizvoda. Svakako ste snalažljivi a bez novca nećete biti. Sarađujte što više sa kreativnim ljudima jer ste i sami takvi, to vas leči i otvara vam nove ideje poslovanja.
LJUBAV: Emotivno ste u periodu lepih promena. Device koje su bile u nekim teškim, agresivnim, ne emotivnim vezama sada imaju podršku nebe da se otisnu u jedan lep život sa novim i nadahnutim partnerom koji će predstavljati  udah jednog novog životnog perioda. Potrebno je da verujete i da se prepustite istini i iskrenosti. 
ZDRAVLJE: Morate da povedete računa tkom meseca. Sve se nalazi u abdomenu, svi problemi od želuca, debelog creva, creva, dvanaestopalačnog. Mnogi od vas mogu ići i u bolnicu. Ne vodite računa o sebi previše. Radite preterano, volite da popijete, cigarete su vam ,, svež vazduh koji dišem”. Razmislite dobro šta radite, da poslednja četiri mesec u godini, ne izgubite, jureći po lekarima. Sve u svemu potrudite se oko sebe, više i više, svakoga dana.

VAGA

POSAO: Vaš vladar Venera korača kroz polje karijere i ovo je idealno vreme za sve Vage da zablistaju. Svakako da ćete koristiti sve vaše atribude kako fizičke tako i psihološke da dođete do rešenja ili pravog posla. Vage koje rade u državnoj službi neka se odmaraju ili ne opterećuju bar ovaj mesec jer od septembra sledi im reorganizacija u firmi. Oni koji imaju svoj biznis moraju da uspore jer imaju previše posla, kako ne bi preterali i blokirali svojom energijom druge koji žele da se izraze. Novac vam je uvećan od 14. Avgusta pa sve do 25. Avgusta. U tom intervalu gledajte da napravite dobre ugovore, dilove, koji će svima biti značajni.
LJUBAV: Ukoliko tražite srodnu dušu naći ćete je na poslu, mada to može biti neko ko je preterano ambiciozan i neće previše odgovoriti na vaše emocije. Tražite novu ljubav u društvu, socijalnim mrežama, žurkama, putovanjima. Vage u braku jure ka nekoj lepoj letnjoj destinaciji i odmoru za dvoje.
ZDRAVLJE: Venera u Raku mami ka slatkišima ali i bogatoj domaćoj hrani. Ovde se svakako preporučuje suzdržavanje ili neka hrono dijete da vam bude lakše.

ŠKORPIJA

POSAO: Biti u centru pažnje bitno je svakoj Škorpiji tokom ovog meseca. Morate da uključite sve svoje motore i pokrenete svoju fatalnost kako biste pokrenuli posao koji je pred vama. Iako zbog pomračenja Sunca u znaku Lava, morate biti oprezni ako ste na početku poslovanja ili osnivanja novog posla i projekata. Do kraja meseca doživećete smiraj i rešićete posao najbolje moguće pa čak i novac  koji je važan faktor u vašem životu. Pomoć od saradnika u znaku Bik, Strelac i Vage. Nezaposleni imaju šansu za odlazak u inostranstvo.
LJUBAV: Možete biti prestrogi prema partneru koji vas toliko voli. Vi ćete biti jači i moćniji da manipulišete ali magija pomračenja čim nestane vaša esencija superiornosti se gasi kao u bajci kad sat otkuca ponoć. Možete biti ostavljeni, napušteni ili povređeni. Vi ste veliki emotivac takvi i ostanite. Posebno je to naglašeno tokom druge polovine meseca. Škorpioni u braku ili vezi imaju period koji se može deklarisati kao istraživanje. Zapravo upoznajete nove osobine partnera koje vas uzbuđuju i bude u vama strast.
ZDRAVLJE: Dobra energija u prvoj polovini meseca, jer će odmor učiniti svoje, dok u drugoj polovini avgusta morate da povete računa o jetri, pritisku ili konkretno je u pitanju srce.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

POSAO: Lepo je kada biste radili poslove usluga ili zanat. Tu biste u ovom trenutku zaradili veći novac. Ali vi volite putovanja, rad kao terenski trgovac, turistički vodič i sve što daje dinamiku kretanja, komunikacije i odlazak van zemlje u kojoj živite. Imaćete povoljne aspekte pred kraj meseca. Mada, obratite pažnju sa kim komunicirate u drugoj polovini meseca je vam je kuća karijere direktno napadnuta od strane retro Merkura. Sigurno da će jedna Škorpija da traži saradnju sa vama jer vas je proceno kao znak koji može da proda – šta god ali vaša saradnja se nastavlja sa vazdušnim znakovima Vodolija, Vaga ili Blizanci.
LJUBAV: Za vas je ljubav čarolija tako da se ponekad ponašate sanjalački, mladalački, bez cilja ili organizacije. Zbog pomračenja u Lavu moraćete biti pažljivi u ljubavi sa vatrenim znakovima, dok će vam vodeni znakovi poput Raka ili Ribe sjajno izaći u susret. Strelac u braku voli letnje avanture pa se čuvajte Lava, Škorpije, Ovna da vas ne razotkriju iako im uvek bezrezervno verujete.
ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o kostima, reumi, iako niste Jarac u znaku ali se Saturn trenutno nalazi u vašem sazvežđu, pa ćete pre imati bolesti Saturna, nego vašeg vladara Jupitera.

JARAC

POSAO: Ne grešite kada je procena nekog posla u ponudi. U ovom trenutku, zbog retro Merkura, u drugoj polovini meseca, ne bi smeli da se upuštate u bilo koji novi projekat iz razloga jer vas uvek prati maler. Osoba rođena u znaku Ribe misli na vas duže vreme i želi da vam ponudi zajedničku saradnju.Verovatno ćete prihvatiti ali kao svaki Jarac postavićete svoje uslove. Pomračenje Sunca će tražiti da shvatite ko vam je pravi prijatelj a ko dobar saradnik u daljem radu. Novac vam stiže po malo ali sigurno. Saradnja od 20-tog u mesecu sa Strelcem, Devicom, Bikom ili ekscentričnom Vodolijom.
LJUBAV: Vi možete delovati na pertnera veoma zavodljivo i fatalno. Pokušavate da se smirite i pronađete osobu koja će vam biti zaista prava ljubav. Teško se razumete sa Rakovima i savet je da sa njima ne komunicirate. Devica će vam biti favorit ovog meseca. To je jedna karmička veza puna izazova, snažnih ali ponekad i bolnih emocija. Na vama je da odredite tok te veze. Jarac u braku prolazi kroz razna testiranja vernosti bračnog druga.
ZDRAVLJE: Često ste pod upalom urogenitalnog trakta, bakterije, gljivice kao da su pronašle svoju ,,kuću”. Morate da menjate način ishrane, više kretanja ili plivanja u slanoj vodi, više udišite vazduh mora koji je pun joda i čisti. Ali je akcenat najviše na odmoru i ponekad ,,lenčarenju”.

VODOLIJA

POSAO: Ovo je mesec kada Vodolije postaju unapređene i imaju predispoziciju za napredak. Bićete poneti uspehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebno vam je saradnja sa vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da bi brže ostvarili posao. Pomračenje Sunca donosi da ćete da se izborite sa starim problemima i uđete u novo poglavlje poslovanja bez otežanja i razmišljanja za bolje sutra. Ovan i Jarac dobri saradnici, Vaga i Rak dobri za kreativni deo posla, dok Blizanci i Vodolije treba da rade na marketingu.
LJUBAV: Vodolije u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izolovanost, samoća nateraće neke da se okrenu nevernom životu. Osoba iz znaka Device može biti zanimljiva ili jedna prefinjena Vaga koja sprovodi svoju volju na jedan suptilan način. Morate pripaziti u ovom periodu retro Merkura loše komunikacije i eklipse Sunca, ne pokvarite vezu ili brak, zbog nesporazuma. Slobodne Vodolije imaju šansu da se zbliže tokom jedne posete prijatelja sa Škorpijom,Vagom ili osobom iz znaka Rak.
ZDRAVLJE: Preterani strahovi i nesanica su slabe tačke ovog meseca za Vodolije. Na moru obavezno koristite visok faktor za zaštitu od sunca.

RIBE

POSAO: Ako se bavite umetnošću ili bilo kojom drugom kategorijom kreativnog posla očekujte punu podršku saradnika i dosta posla samim tim i novac. Retrogradni Merkur može da vam vrati stare saradnike i obnovu saradnje. Često ulepšavate događaje i impresije oko vas, ovog puta Devica ili Jarac vam pokazuju put realnosti. Ukoliko ste radnik u velikoj korporaciji imaće sukob sa direktorom ili šefom na radnom mestu.
LJUBAV: Osoba iz znaka Ribe je vaša prava ljubav u ovom trenutku. Naravno da postoje još znakovi kao što je Blizanac koji će hteti da se vrati u vaš život, dok vi nećete biti zainteresovani. Vaša harizma teži ka pravim i iskrenim ljubavima. Poslovni put može da bude inspirisan jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu da se dese iskrene emocije. Ribe u braku imaju lep mesec sa partnerom pun poverenja i razumevanja, mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.
ZDRAVLJE: Česte kontrole posebno u drugoj plovini meseca zbog retro Merkura u Devici, koji zna da vam napravi problem kada se najmanje nadate.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro