Pretraži

MESEČNI HOROSKOP: Bikovi, burna dešavanja su pred vama! Škorpije, očekuje vas sjajan period za ljubav!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

Mesečni horoskop vam otkriva u šta je najbolje da ulažete svoju energiju u narednom periodu, ali i čega da se čuvate i na šta da obratite pažnju. Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak tokom marta.

OVAN

Posao: Dosta napet mesec po pitanju posla, budite obazrivi jer uticaji nose i mogućnost konflikta sa kolegama ili nadredjenima. Osoba sa posla vam moze donositi problema naročito prve dekade meseca. Druga polovina meseca je pod laganijim uticajima, očekujte razrešenje poslovne situacije na koju ste dugo čekali. Za nezaposlene Ovnove povoljan je period za pronalazak posla, narocito ako su poslovi povezani sa zdravstvom i farmacijom, mada je generalno jako povoljan mesec za nove poslovne početke.
Ljubav: Uticaj Venere kroz vase 12 polje, polje tajni, donosi vam dosta mašte i sanjarenja u ljubavi, ali je i povoljan period za sve tajne ljubavne veze. Osoba iz daljine moze biti privlačna za vas, narocito ako ste slobodni. Za one koji su u duzim vezama ili braku, nije naročito povoljan period, jer nosi neku odsutnost topline i bliskosti u odnosu. Moguće su ljubomorne scene, sumnje u iskrenost ali i vernost partnera, svadja moze da preraste u ozbiljnu krizu, pa pripazite.
Zdravlje: Sklonost prehladama, osetljivost sinusa.

BIK

Posao: Finansije će Vam biti naklonjene tokom ovog meseca. Imate uticaje koji Vam mogu doneti i neki neočekivani novac, ili neočekivanu priliku za zaradu. Saradnja sa osobom koja je povezana sa inostranstvom, donosi vam uspeh u poslu i sa finansijama. Uticaji su jako povoljni za one koji se bave trgovinom, transportom, saobracajem, ali i poducavanjem takodje. Za
nezaposlene Bikove sledi povoljan period druge polovine meseca, kada moze da vam se otvori jako povoljna poslovna prilika.
Ljubav: Dosta intenzivan mesec je pred vama, jako burna dešavanja sa izraženim emotivnim naboljem, doneće dosta strasti u emotivne odnose. Takodje, uticaji istovremeno su jako losi za komunikaciju, pa može doći do burnih reakcija i nesporazuma u partnerskim odnosima. Malo više kompromisa ali i strpljenja moze spasiti situaciju. Slobodni Bikovi bice skloni da se brzo zaljubljuju, ovaj uticaj će vam doneti vise inicijative u ljubavnim odnosima. Oni koji su zauzeti imaju jako povoljan mesec da izglade stare nesuglasice i da pronadju opet zajednički jezik sa voljenom osobom.
Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Posao: Snazan uticaj Merkura u znaku Vodolije donosi naglašenu kreativnost kroz posao. Mnogi od pripadnika ovog znaka upustiće se u nove poslove, dodatne poslove, imacete potrebu da radite više svari u isto vreme, a ni dobra zarada nece izostati. Povoljan je period za sve one koji se bave tehnikom, komjuterima, pisanjem, medijima, izdavaštvom… Za nezaposlene je jako povoljan period da pronadju posao i to najpre uz pomoc prijatelja ili poznanika. Isto tako, uticaj Jupitera u Vodoliji donosi Vam jako dobru saradnju sa strancima, ili kroz poslovanje povezano sa inostranstvom.
Ljubav: Mart je Vaš mesec strasti, zaljubićete se, a šta više, veza bi mogla i da traje kroz vreme. Oni koji su u duzim vezama mogu lako poceti sa planovima za zajednicki zivot ili brak. Blizancima druge dekade sledi mogucnost upozunavanja veoma zanimljivog partnera kroz posao, ili nekakvih usluga. Oni koji su u bračnim vodama potrebno je da budu vise tolerantni prema partnerima, jer su uticaji napeti pa lako mogu dovesti do nesuglasica.
Zdravlje; Pad imuniteta, slabost, pojačajte uzimanje odgovarajućih vitamina i minerala.

RAK

Posao: Prilično obećavajući mesec po pitanju posla i finansija. Uspevate sa lakoćom da privučte paznju saradnika za svoje ideje i predloge. Ostvarujete uspešnu saradnju i idete ka svojim ciljevima ubrzano. Dosta ćete biti anagazovani, ali isplatiće vam se. Za nezaposlene Rakove prva polovina meseca je povoljna za pronalazak posla, iako je sumnja da će taj posao biti na duže staze. Za one koji su u privatnom biznsu finansije će biti naklonjene, a moze biti i aktuelno vraćanje nekog starog dugovanja.
Ljubav: Uticaj mladog Meseca doneće mnogim Rakovima novu ljubav i strastveno zaljubljivanje. Veoma je moguće da ta osoba bude i zauzeta kada je upoznate. Ipak, strasti i emocije biće snazne da će Vam to biti manje bitno, na početku. Odličan je mesec za sve tajne ljubavi i tajna zbivanja na polju emocija. Venera u vodenom znaku Riba donosi snazne emocije, erotiku, bliskost i duboko prozimanje u partnerskim odnosima. Oni koji su u braku imaju lepu priliku da osveže i poprave svoj odnos sa partnerom.
Zdravlje: Podložnost upalama i bakterijskim infekcijama.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Posao: Imate osećaj da sve što radite ide na komlikovan način i jako sporo, pa je to počelo da vas zamara. Jak uticaj Saturna na Vaše Sunce donosi vam usporavanje na polju posla ali i finansija. Moguci su i neki problemi , sukobi, sudar karaktera, sa šefovima i nadredjenima. Ovaj uticaj Vam moze doneti i dosta nervoze pa su greške moguće kao i to da sami sebe saplićete i
dodatno usporavate. Savet je da se prepustite i da sačekate da sve samo od sebe dodje, a višak energije usmerite na sporske aktivnosti.
Ljubav: Mnogo toga ste uspeli da prevazidjete, ali ovoga meseca lako se mogu otvoriti novi ,,frontovi,, sa partnerom gde će se nove bitke voditi. Savet je da budete tolerantni i da ne reagujete na prvu loptu, jer ovaj uticaj je prolaznog karaktera. Slobodni Lavovi će biti zapaženi kod suprotnog pola, čak je verovatnoća da dve osobe budu aktuelne tokom ovog meseca.
Mnogi od Vas će pomišljati da je i doslo vreme da se skrase, naročito oni koji su u duzim, ozbiljnijim vezama.
Zdravlje: Slaba tačka nervni sistem, napetost.

DEVICA

Posao: Bolja finansijska situacija u ovom mesecu, bićete zadovoljni. Ukoliko saradjujete sa strancima ovaj mesec donosi uspeh u pregovorima i poslovanju. Bićete odlučni i na visini zadatka, naoruzani ste snaznom energijom koja će vam itekako biti potrebna. Za nezaposlene Device nije najbolji mesec za pronalazenja adekvatnog posla, ali svakako da će biti nekih prilika, koje mozete iskoristiti, bar na neko kraće vreme. Za one koji su u privatnom biznsu ovaj mesec donosi uspeh i lakoću u saradnji sa poslovnim partnerima.
Ljubav: Prva polovina meseca biće prilično stabilna za Device koje su u dužim vezama ili u brakovima. Mirno i opušteno funkcionisanje donosi snazan uticaj Venere kroz polje partnerskih odnosa. Druga polovina meseca je pod uticajem Neptuna, sto moze unositi neku sumnju u odnos, ali i nerazumevanje i nesklad kroz komunikaciju, što dovodi do sukoba i oštrih reči, pa pripazite. Za one koji su slobodni smeši se ljubav sa osobom koja može biti i zauzeta. Sada je povoljno vreme za tajne veze, tajne šeme, ali takodje ovaj uticaj moze doneti i zaista snazne emocije i jako zaljubljivanje.
Zdravlje: Odlično!

VAGA

Posao: Vage će ovog meseca biti jako zauzete, rastrčaćete se na sto strana. Dosta povoljan period za posao i poslovnu saradnju, naročito prve polovine meseca. Druga polovina meseca donosi neku nervozu i rasejanost, ne dozvilite da Vas drugi pritiskaju i prenose vam nervozu, vi imate svoj tempo poslovanja, i trudite se da tako i ostane. Polje finansija je povoljno
postavljeno, biće novca i zarade, samo se potrudite da ne potrošite sve odmah. Za one koji su nezaposleni sjajan period za posoa, naročito u oblasti koja je povezana sa kreativnim zanimanjima, marketingom, reklamiranjem…
Ljubav: Vaša vladarka Venera, u romantičnom vodenom znaku Riba daće Vam posebnu čar i privlačnost tokom ovog meseca. Ukoliko ste slobodni udvarača i novih prilika neće nedostajati , a takodje je moguća promena situacije i napredak sa osobom koja Vam se već duze vremena dopada. Za one koji su u brakovima ili duzim vezama uticaji nose sklad u odnosu sa partnerom. Sada je jako povoljan period da opet rasplamsate ljubavnu energiju i osvežite vašu vezu, a odlazak na neki kraci put bi veoma u tome pomogao.
Zdravlje: Odlično!

ŠKORPIJA

Posao: Jako povoljan mesec za posao tokom meseca, ali druga polovina meseca nosi opasnost da vas neko zavede, da pokuša da vas prevede žednog preko vode, pa obratite paznju na taj deo, da ne biste pravili bespotrebne greške. Posao ali i finansije su jako dobro postavljeni, uticaji nose uspeh i napredovanje. Mnogi od Vas će napredovati na poslu, a takodje se vidi i znatno uvećanje finansija. Za nezaposlene Škorpije je sjajan period za pronalazenje posla, samo je bitno da imate veću inicijativu u tom smeru.
Ljubav: Venera u Ribama nosi dosta romantike, naglašava strasti, pa će mnoge Škorpije, i slobodne ali i zauzete imati sjajan period za ljubav i zabavu. Zabava ce se više odvijati u spavaćoj sobi, a manje kroz neke konkretne izlaske i tome slično. Za one koji su u tajnim vezama, period nosi puno strasti, bliskosti i jakih emeocija, veze koje su bile u zastoju ovoga meseca će se pokrenuti u potpunosti. Za one koji su slobodni ovaj uticaj nosi magnetizam i mogucnost da privucete pravog partnera za sebe.
Zdravlje: Slaba tačka grlo i sinusi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Posao: Sa jakim uticajem Merkura i Jupitera imaćete tokom meseca mnoge sretne okolnosti, privućićete povoljne poslovne prilike i jako dobe dogovore i poslovne kontakte. Sada je došlo vreme da planirate na veliko i na duže staze, a vidim da ćete imati uspeha u tome, i uspeha da
donesete dobre odluke, a da presečete nesto staro što vas je sputavalo u proteklom periodu. Nezaposleni Strelčevi mogu imati dosta uspeha u poslovima povezanim sa novom tehnologijama, komjuterom, tehnikom, elektrotehnikom…
Ljubav: Slobodni Strelčevi imaće dosta uspeha tokom ovog meseca. Simpatična je mladja osoba koju upoznajete preko prijatelja ili drustvenih mreža, a takodje i osoba koji poznajete iz prošlosti. Za one koji su u braku nije najbolji period, moguće su sumnje u ljubav, preispitivanje, naročito ako ste flertovali sa strane ili se upuštali u tajne ljubavne veze. Problemi će se koncentrisati druge polovine meseca, a tada nemojte bežati kao sto često i činite, vec se potrudite da razuverite partnera i da mu nedvosmisleno pokažete koliko Vam je stalo do njega.
Zdravlje: Slaba tačka ramena i ruke.

JARAC

Posao: Finansije će biti jako promenljive tokom ovom meseca, ali imaćete i dobitke ali i izdatke. Naglašeno je polje karijere ali i polje Vaše ličnosti, gde se vidi da ćete biti dobro pozicionirani i kod kolega i kod nadredjenih. Mnogi od pripadnika Vašeg znaka mogu očekivati unapredjenje, napredovanje. Privatni poslovi če biti jako podzani u smislu nekih novih poslovnih kontakata i planiranje novih poslova sa jasnom mogućnošću realizacije. Jedino što je nestabilnije je protok novca i finansija, pa možete imati i neke probleme sa rokovima.
Ljubav: Zauzeti Jarčevi imaju velike šanse da se upletu u neku tajnu priču. Ovaj mesec nosi Vama želju da doživite duboku i intenzivnu emociju, pa ukoliko niste zadovoljni u postojećoj vezi ili bračnom odnosu, lako ćete da podlegnete ovom uticaju. Taj odnos moze da Vam donese veliku količinu strasti, a te emocije neće moći lako da se sakriju, što vam može i doneti velike probleme u postojećoj vezi, budite oprezni i pokušajte sve to da izbegnete.
Zdravlje: Slaba tačka mokraćni putevi i bešika.

VODOLIJA

Posao: Ovog meseca bićete veoma praktični, videćete prave šanse i moći ćete i da ih iskoristite. Budite taktični u kontaktu sa ljudima, i nemojte da se prema nekome ophodite naredjivačkim tonom, da ne biste ostavljali pogrešan utisak i izazvali antipatije kolega i saradnika. Ovaj mesec vama nosi uspeh i neki novi polet na polju karijere. Za one koji nisu zaposleni jako povoljan period da konačno dodjete do posla iz svojih snova. Za studenete je povoljan period za polaganje ispita, i to onih težih ili onih koje ponovo polažete!
Ljubav: Ovog meseca će Vam partnerski odnosi biti na prvom mestu. U vašem emotivnom odnosu potrudite se da sto više provodite slobodno vreme sa voljenom osobom, a takodje se potrudite da se krećete i da budete u kontaktima i sa zajednickim prijateljima. Povezivanje sa drugima, kao i unošenje neke dinamike u odnos, mnogo ce popraviti situaciju medju vama, koja vec izvesno vreme nije baš na zavidnom nivou. Za one koji su slobodni smeši se ljubav sa osobom koju mogu upoznati poreko posla, ili nekih usluga.
Zdravlje: Slaba tačaka cirkulacija i krvni sudovi.

RIBA

Posao: Ovaj mesec nosi priliku za napredovanjem, a takodje su moguće i velike promene koje će vam otvoriti vrata ka višim ciljevima. Potebna je Vaša veca odgovornost da se usmerite u potpunosti ka onome sto zelite i čemu se nadate vec duži vremenski period. U odnosu sa nadredjenima i kolegama budite korektni i od reči, ne obećavajte ono što ne mozete da
ispunite. Za one koji traže posao sada je lako i da ga pronadju, vidi se mogucnost neke veze, protekcije, ili pak preporuke , možete se osloniti na druge da Vam pomognu.
Ljubav: Polje Ljubavi je jako naglašeno tokom ovog meseca, Venera u znaku Riba kroz vaše prvo polje učiniće da budete izrazito privlačni za suprotni pol. Tako da, za one koji su slobodni, neće biti velikih prepreka da na lagan način osvoje srce osobe do koje vam je stalo. Za one koji su zauzeti takodje je povoljan period za ljubav i bliskost sa volejnom osobom. Takodje, polje tajnih veza bice aktivirano tokom ovog meseca, pa će mnogi od vas imati neke tajne šeme, tajne veze, bilo da ste slobodni ili zauzeti .
Zdravlje: Više se odmarajte.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro