Pretraži

Mesec je ušao u znak Lava! Evo kakvu šansu za ljubav vam otvara ova pozicija

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mesec je jedna od brzih planeta horoskopa i isto tako brzo i putuje iz znaka u znak, a važno je i to u kojoj je fazi kad ulazi u neki znak.

——————– Sponsored ——————–

Danas je u znak Lava ušao mlad mesec, što otvara specifične ljubavne prilike, budući da su sada u istom znaku i Sunce i Venera.

Lav je fiksni, vatreni znak i njegova energija vlada ljubavlju i romansom, pa planeta emocija u ovom znaku otvara takve prilike.

Ipak, treba biti pažljiv, jer je Mesec osetljiv i previše strasti i vatrene energije može povrediti osetljiva osećanja.

Ako ste previše emotivni, prvo dobro proučite da li ste sigurni pre nego što se prepustite osećanjima.Kako Mesec bude rastao, tako će rasti i vaša romansa i sigurno ćete uživati u strastima i ljubavi više nego ikada.

Međutim, nije samo ljubav ono što možete očekivati, već prepuštanje uživanjima i hedonizmu u svakom smislu.

Izlasci, uživanje u hrani i piću… i svemu onome što vaše srce želi biće vam dostupno. Ali i tu treba biti oprezan, jer postoji opasnost da se prepustite i tako previše istrošite, kako novčano, tako i emotivno-energetski, pa da posledice budu prevelika iscrpljenost u svakom smislu.

Dakle, samo pažljivo i obratite pažnju na osetljive emocije. Osigurajte se pre nego što se upustite u uživanje u bilo kom obliku i biće vam lepše nego ikad.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro