Pretraži

MERKUR JE UŠAO U RAKA: Emocije su na udaru, ova 3 znaka treba posebno da se čuvaju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Merkur je planeta komunikacije i putovanja, a već nekoliko nedelja je "leteo" kroz svoj omiljeni znak – Blizance. Međutim, 4. juna Merkur je ušao u nešto smireniji znak Raka. Te će Rakovi, Škorpije i Ribe doživljavati najbolje od ovog tranzita, dok će se Ovnovi, Vage i Jarčevi osećati kao da plivaju protiv struje. Merkur će u Raku biti sve do 27. juna.

——————– Sponsored ——————–

Rak je poznat kao osećajan znak te će tokom ovog periodu vaše emocije najviše dolaziti do izražaja. Preuzećete ovu energiju što će uticati na način na koji razmišljate i komunicirate sa drugima – bliske veze, porodični život i vaša osećanja će biti u fokusu i sve će se vrteti oko toga.Kada Merkur "plovi" kroz vodeni znak, postajete mnogo osetljiviji. Reči koje izgovorite sada imaju duplu jačinu. Postajete emocionalni sunđer sledećih par nedelja i intuitivno podižete i apsorbujete osećanja drugih, bilo da to želite ili ne. Duboki razgovori sa svojim partnerom, najboljim prijateljem ili članom porodice ili povezivanjem sa vašom simpatijom je intimnije. Vaša glava je sada čvrsto povezana sa vašim srcem, tako da sve što mislite i kažete ima dubinu, što je veliki preokret od Merkura u beskrajnim, spontanim, vibracijama Blizanaca!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Šta je sa Merkurom u Raku kada vam je loš dan? Slatki, brižljivi, majčinski arhetip koji sada predstavljate može da vas preokrene i učini vas više poput zle maćehe ako vas neko iritira na pogrešan način – čak i slučajno. Emocionalna osetljivost Merkura u Raku čini da se ponašate kao da osećate ono što oni osećaju. Vaš stav i ponašanje su sada usko vezani za vaše emocije, ali podsećanje na to da ne uzimate sve lično pomoći će vam da smanjite moguću dramu tokom ovog tranzita!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro