Pretraži

MERKUR JE UŠAO U BLIZANCE: Spremite se za promene preko noći, na ova 3 znaka će najviše uticati

Astro
0
Photo: pixabay.com

Merkur je planeta učenja, komunikacije i putovanja, tako da ima smisla da je vreme koje je provela u tvrdoglavom znaku Bika bila vrsta borbe! Srećom, stvari će se okrenuti na bolje od 21. maja, kada Merkur ulazi u svoj znak – Blizance, gde je najjači!

——————– Sponsored ——————–

Vazdušni znakovi – Blizanci, Vaga i Vodolija, imaju najviše koristi od Merkura u Blizancima, ali promenljivi znakovi poput Device, Strelca i Riba mogu da se osećaju malo van svog elementa.

Ipak, Merkur u Blizancima, budući da je lična planeta, doneće promene koje će osetiti baš svi znakovi Zodijaka, a te promene će gotovo svi dočekati raširenih ruku.

Dok Merkur prelazi iz Bika i obnavlja svoju energiju u Blizancima, već možete da osetite razliku. Vaša ličnost postaje razigranija i duhovitija, što vas još više tera da se družite. Udobne rutine i obrasci u kojima živite počinju da se osećaju više kao da ste zaglavljeni u kolotečini i da vam je potrebno više raznolikosti u životu. 


Više od svega, Merkur u Blizancima stvara potrebu za mentalnom stimulacijom koja se može zadovoljiti samo učenjem i povezivanjem sa drugima. Ovaj nestrpljiv i otvoren način razmišljanja čini vas spontanijima, dovodeći vas do novih neverovatnih iskustava. Spremniji ste da potražite nove veze sa ekscentričnim i živahnim ljudima (čak i ako oni nisu vaš uobičajeni tip) i generalno se prilagodite mnogo fleksibilnijem načinu razmišljanja.

Ipak, budite oprezni. Loši stereotipi o Blizancima – površnost, dvoličnost, mrzovolja – mogli bi da se pojave dok Merkur bude bio u ovom znaku narednih nekoliko sedmica. Kada se borite da nađete nešto ili nekoga o kome želite da razgovarate, lako je govoriti samo da biste razgovarali. Merkur u Blizancima je toliko željan razgovora da može da dovede do izmišljanja priča ili ogovaranja samo zbog zabave, a što kasnije može da vam napravi problem.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Otvorenost Blizanaca je odlična kako biste sagledali situacije sa svih strana i razumeli perspektive drugih, ali je još bolja da vam oteža da se posvetite razmišljanju, odakle dolazi slaba reputacija Blizanaca. Upotrebite ovu energiju da oživite najbolje kvalitete Blizanaca – pamet i veliki smisao za humor – umesto njegove stereotipne, lažne i površinske energije.

Dok je Merkur u Blizancima, garantovano je da ćete dodati nekoliko novih ljudi na vašu listu kontakata.  Još bolja stvar je da ćemo 21. maja doživeti ono što je poznato kao "kazimi Merkur", fenomen kada su, kažu astrolozi, Merkur i Sunce na istom mestu na nebu. Ova energija će napuniti Merkur i izazvati dan veoma važnih komunikacija – razmislite o porukama ili telefonskim pozivima koji menjaju život, ili samo o sastanku s ljudima koji će biti važan deo vašeg života. 

Merkur u Blizancima obećava da će ovo biti najznačajnije doba godine kad je društvo i komunikacija u pitanju! Bićete optimistični, a savetuje vam se da živite u ovom trenutku i uživate u brzom tempu! Bar narednih dve nedelje, koliko će ova brza planeta ostati u svom znaku.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro