Pretraži

MERKUR JE U LAVU: Bićete osetljiviji, a ovog datuma treba posebno da se čuvate

Astro
0
Photo: pixabay.com

Sada je dobro da sledite svoje strasti. Slušate govor svog srca. Probudite unutarašnje dete u sebi. Možda je ovo vreme kada je dobro da krenete u strastveniju potragu za onim što nas istinski ispunjava. Možda ne bi bilo loše da izađete iz zone usamljenosti i pokušate da pronađete nekoga za ljubav.

——————– Sponsored ——————–

Merkur ulazi u znak Lava i ostaće u tim vatrenim prostorijama sve do 29. avgusta, s tim da će se 19. jula vratiti privremeno u znak Raka zbog retrogradnog kretanja, piše Atma.

Merkur u Lavu voli da se čuje, dominantan je u razgovoru, često duhovit. S ovim Merkurom tražimo intelektualnu kompatibilnost u ljubavi, osobu s kojom možemo da podelimo svoje misli i osećanja, s kojom možemo od srca da se nasmejemo i dobro zabavimo.Sve više želimo da se odmaknemo od posla, obaveza, više da uživamo, zavodimo, igramo se, putujemo, provodimo se. Činimo ono što nam srce želi.

Ego može da ometa zdravu komunikaciju. Osetljiviji smo na kritiku. Tragamo za komplimentima, divljenjem, za nekim ko će razumeti potrebe našeg srca. Reči mogu da budu jako zavodljive, tople, srčane, velikodušne. Ali ponekad i okrutne.

Ali imajte na umu da će ovaj Merkur relativno brzo "zaretrograditi" (krenuti unazad), već 7. jula, tako da će njegovi pravi kvaliteti doći do izražaja tek do 11. do 29. avgusta.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro