Pretraži

MARS OD 10. MAJA DO 30. JUNA NEGATIVNO UTIČE NA SVE ZNAKE: Evo koga čeka finansijska kriza, a ko će imati napete ljubavne odnose! 

Astro
0
devojka, horoskop, astro, psihologija, lifestyle
Foto: Viktor Cap / Panthermedia / Profimedia

Ovaj vodeni znak Zodijaka je mesto najslabije pozicije Marsa, a evo kako će to uticati na sve znake horoskopa.Ovan
Mars je vaša glavna planeta, pa bi trebalo da budete posebno pažljivi prema zdravlju. Ako osećate da vam uobičajeni ritam ne odgivara, usporite. Odnosi sa porodicom bi mogli da se drastično pogoršaju. Nije najbolje vreme za početak renoviranja.

Bik
Snaga volje vam slabi, skloni ste da odugovlačite, lenji ste da završite obaveze. Šetnja, putovanja i nova iskustva će pomoći da se izvučete oz ove bezvoljnosti. Nije najbolji trenutak za donošenje važnih odluka, ako je moguće – odložite ih. Saveti partnera nisu uvek tačni, oslonite se na intuiciju.

Blizanci
Tokom ovog perioda neće vam biti lako da uštedite. Ophrvaće vas osećaj straha da vam se snovi neće nikada ostvariti. Razmišljajte koliko ste već postigli, setite svih svojih uspeha. Nije najbolje vreme za uzimanje kredita, a čuvajte se i prevaranata.

Rak
Bićete umorniji nego inače, vodite računa o zdravlju, posebno o glavi – moguće su migrene. S teško mukom odlazite na posao i obavljate zadatke. Očekujte i neplanirane troškove, bilo bi mudro da donirate makar manje svote novca, kako biste izbegli da se u budućnosti "oprostite" od velikih. Ljubavni odnosi napeti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Lav
U ovom periodu treba da obratite pažnju na bliske saradnike i tajne neprijatelje. Moguće su skrivene namere koje mogu da vam promaknu, a koje vam ne čine dobro. Bićete skloni tajnim ljubavnim avanturama, a savet je da izbegavate rizike u svim sferama života. Pojedini Lavovi težiće izolaciji.

Devica
Ništa ne planirajte, živite u trenutku! Nije pogodno vreme da radite na ostvarenju ranije zacrtanih planova. Ovo je samo privremeno, sačekajte povoljniji trenutak. Odložite sudske sporove. Ako želite da unovčite hobi, onda je bolje da to učinite kasnije, na primer, krajem avgusta.

Vaga
Sukobi na poslu bi mogli da eskaliraju, a teško da ćete probleme rešiti mirnim putem. U ljubavi vam "ne cvetaju ruže", ali u periodu Marsa u Raku ne bi trebalo da donosite nikakve sudbonosne odluke. Nikako se ne preporučuje da pozajmljujete novac partneru, ako mislite da vam vrati. Unećete još veći razdor u odnos.

Škorpije
Mars je vaša najvažnija planeta i posebno je bitno da vodite računa o sebi, imaćete daleko manje snage i energije. U ovom periodu će vaši "neprijatelji" biti aktivni, ali uspevate da izađete na kraj sa njima. Smanjite unos alkohola i hrane, osetljivi su vam organi za varenje, želudac i jetra.

Strelac
Bićete u iskušenju da se obratite gatarama, čitačima tarot karata od kojih ćete očekivati da vam reše životne probleme. Savet zvezda jeste da pratite intuciju, ona će vam otkriti kako treba da se ponašate i koje odluke da donesete. Od silne želje da vam veza uspe, sve nekako "preokrenete" i ne završi se dobro. Opustite se.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Jarac
Sfera partnerstva je na udaru Marsa. Moraćete da dublje analizirate uzroke problema i nesuglasica, jedino tako ćete doći do rešenje i okrenuti novi list. Biće svađa, ali ćete isplivati iz nezgodnog perioda. Imaćete momente kada će vam se činiti da vam ništa ne ide od ruke, "lek" je da se počastite stvarima o kojima duže razmišljate.

Vodolija
Moguć je pad imuniteta, zato nemojte da se čudite što se osećate iscrpljeno i bezvoljno. Fali vam energija. Iako ste skloni da stalno nešto menjate, sada je mudrije da idete "utabanom stazom". Hipoteke i kredite je bolje da odložite za kasnije. Ako imate dugove, potreban je veliki napor da ih izmirite.

Ribe
Mars vam pada u 5. polje horoskopa, koje je odgovorno za decu, kreativnost, obrazovanje, ali mogući su problemi i konflikti baš u ovim sferama. Imaćete želju da uložite novac u neke projekte i potrošite ušteđevinu, ali vam se to nikako ne savetuje, osim ako nije alarmanrtno.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro