Pretraži

MARS JE U ŠKORPIJI DO 3. JANUARA: Rakovi, očekuje vas avantura! Vage, pazite da ne izgubite novac!

Astro
0
Photo: pixabay.com

S ovim tranzitom Marsa kroz Škorpiju nastupa period strastvenih i tajanstvenih ljubavi. Sada kreće borba i ratničke energije stupaju u akciju, kako bi se rešilo sve što se nije moglo rešiti kroz diplomatiju i pregovore dok je tranzitirao kroz Vagu. Kako je Škorpija polje novca i erotike onda će biti borbe na tom polju.

——————– Sponsored ——————–

Muškarci postaju aktivniji, strastveniji pa se žene mogu naći u mreži iskusnih šarmantnih zavodnika kojima je teško odoleti, piše astrolog Željka Knežević.

Žene s Marsom u Škorpiji privlače takvi muškarci dok muškarci koji imaju tu Mars oslikavaju harizmatičnog mačo tipa, koji igra na kartu svog seksepila i ne dozvoljava da idete sami kući već vas prati i ne dozvoljava da mu vi plaćate piće. Mars u Škorpiji nema zlatnu sredinu već je kod njega sve ili ništa i nikako drugačije.

Ove jake energije Marsa će praviti aspekt sa Saturnom, Plutonom iz Jarca i Neptunom iz Riba što će dati dosta jaku energiju koja je usmerena na porodicu, uspeh, glumu, umetnost, medicinu, bavljenje tehnikom, vojne vežbe, važnost da budete ispoštovani od strane drugih ljudi. Kako će praviti opoziciju s Uranom iz Bika onda su mogući iznenadni događaji kako kod pojedinaca tako i u svetu.

Mnoge osobe sada mogu imati finansijskih problema i teško je zadržati novac s ovim aspektom jer je Uran nepredvidiv i rasipan. Razne borbe i napadi se mogu događati jer je Mars u svom sedištu gdje je dosta posesivan, ljubomoran, eksplozivan, efikasan, dostojanstven i silovit. Mnoge borbe i vremenske nepogode se mogu događati s ovim tranzitom Marsa u Škorpiji tokom zime.

Kako na vaš znak može uticati ovaj tranzit Marsa?OVAN

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u osmom polju što je polje strasti pa će vam seksualni život biti mnogo važan, dok se kod pojedinih osoba može dogoditi da raspolažu novcem od svog partnera ili nečijim tuđim. Mnogi slobodni Ovnovi sada mogu imati prilike da dožive veliku strast. Pojedini mogu imati probleme s partnerom usled svoje tvrdoglavosti.

Sredinom decembra pa sve do kraja godine mnogi Ovnovi mogu imati sreće u poslu i financijske uspehe. Nažalost ipak se neki Ovnovi mogu razočarati u partnera ili pojedine ljude.

BIK

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u sedmom polju partnerskih odnosa pa možete imati iznenadne eksplozije emocija već samim ulaskom Marsa u Škorpiju. Vi možete privlačiti verbalne napade i jako vam je bitno da se prikažete i dokažete nekim osobama.

Pojedini Bikovi u ovom periodu mogu doživeti da se razdvoje od partnera ili se razvedu. Ako ste već planirali zajednicu sada možete iznenada to realizovati ili se pomiriti s nekim iz prošlosti. Iako volite da sve bude po vašem, ipak sada je partner dosta dominantan.

BLIZANCI

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u šestom polju koje je polje svakodnevnice, zdravlja , rada, navike. Ovo je jaka energija za vitalnost i zdravlje ako su aspekti unutar horoskopa pozitivni. Postajete vredni, ambiciozni pa treba iskoristiti ovu energiju kako bi postigli svoj cilj.

Svakako se treba čuvati od raznih povreda s ovim tranzitom Marsa. Mnoge poslovne ciljeve sada možete postići. Pojedini Blizanci se mogu i zaljubiti preko nekih poslovnih kontakata. Konstruktivno kanališite ovu veliku energiju i redovno vežbajte.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u petom polju gdje on budi vaše strasti, želju za ljubavlju i kako on ne voli gubiti može biti i nevolje u ljubavi s partnerom. Kako je ovo polje i dece, kreativnosti, ljubavi, emocija, može doći i do svađe s decom i ljubavnim partnerom.

Mnogi Rakovi sada mogu izlaziti, zabavljati se i živeti jednu avanturu od života. Pojedini ako imaju takvo zanimanje mogu lepo imati posla i finansijsku zaradu. Ako su vaša deca agresivna i puna energije sada ih treba usmeriti u neki sport i obavezno treba paziti da se izbegnu povrede, svađe i špekulacije.

LAV

Kod vas će se ovaj tranzit Marsa kretati kroz četvrto polje što je kuća, porodica, rodbina pa se može javiti želja za okupljanjem porodice, a mogu čak i izbiti svađe u njoj. Mnogi Lavovi mogu imati probleme s jednim roditeljem ili s nadređenim.

Pojedini mogu imati problem oko stana – kuće ili mogu napustiti porodicu. Ako imate želju sada možete i primati goste, kuvati, spremati kuću, renovirati. Moguća je velika nervoza u kući pa se preporučuje da negde otputujete i umirite Marsovu borbenu energiju.

DEVICA

Kod vas će ovaj tranzit Marsa tranzitirati kroz treće polje gde se možete pitati “šta to beše strpljivost”. Razne komunikacije, poslovna putovanja, rodbina, susedstvo i još mnoge stvari se pokreću brzim Marsovskim jezikom što je dosta direktno s dozom cinizma pa ako vam nisu dobri aspekti sada se čuvajte konflikta.

Merkur je direktno, a Mars je promenio znak što vama mnogim može doneti i napredak na poslu dok pojedine Device mogu iz nestrpljenja napraviti pogrešne poteze. Kako je ovo kuća i prometa onda se treba čuvati i biti oprezan na prelazima i u gužvama držati rastojanje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Kod vas se ovaj tranzit Marsa događa u drugom polju finansija i imovine pa se najviše energija usmerava na materijalno. Mnoge Vage će ulagati mnogo rada i truda da bi došle do novca. Teško će se ovaj novac sada sačuvati jer je ipak drugo polje i polje hedonizma pa se novac troši, posebno kada bude aspekt Uran – Mars u opoziciji.

Pojedine Vage mogu imati malo novca uz puno rada, a neke čak mogu i izgubiti novac zbog nekih brzih poteza. Ovo polje je povezano sa svojinom pa mnogi mogu reći što je moje – moje je u materijalnom i emotivnom smislu pa se ne svađajte zbog novca.

ŠKORPIJA

Kod vas će tranzitirati Mars i vi možete imati velike razne želje. On utiče na vas lično, na vaš mentalni sklop i fizičko telo. Velika energija, borbenost, akcija, samouverenost, sve je sada nezaustavljivo.

Sve što pomislite sada možete ostvariti. Ako imate problema, sada ih sigurno rešavate. Pojedine Škorpije treba da budu strpljive i da kontrolišu svoju agresivnost, a sve drugo će im ići na ruku.

STRELAC

Kod vas ovaj tranzit Marsa se kreće kroz dvanaesto polje što predstavlja daleka putovanja, inostranstvo, strance, izolacije, bolnice, zatvore, tajne neprijatelje, duhovnost. Sada se mogu događati sve stvari koje su stavljane po strani ili ispod tepiha.

Ovaj period može biti dosta bolan za neke Strelčeve koji se mogu suočiti s izolacijom, neprijateljima ili se mogu odvojiti od bliski ljudi. Ovaj tranzit Marsa nije najbolji za mnoge, mada pojedine osobe koje se bave tajnim poslovima, inspektori, detektivi mogu imati uspeha.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Kod vas je tranzit Marsa kroz jedanaesto polje prijatelja, grupnih događanja, klubova, udruženja, penzija, želja, nadanja. Energija Marsa će biti usmerena na ta područja života. Sam Mars u tom polju donosi probleme s prijateljima ili sami prijatelji traže pomoć da reše problem.

Mnogi Jarci mogu sada doživeti ispunjenje nada i želja, dok pojedini mogu praviti selekciju prijatelja, a moguće je i razočaranje u neke osobe. Mnogi Jarčevi mogu uz energiju Marsa doživeti velika oduševljenja. Vi vredno radite do ostvarenja svog cilja.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj tranzit Marsa događa u desetom polju karijere i jednog roditelja pa može doći do problema na tom polju ili do konflikta s roditeljem, šefom. Pojedine Vodolije mogu imati dosta dobru karijeru u ovom periodu pa s upornošću radom, trudom možete dostići poziciju u karijeri.

Nikako se ne preporučuje da izazivate nadređene niti da se upuštate u konfliktne situacije. Budite strpljivi ustrajni i put vas vodi tačno do vrha vašeg cilja.

RIBE

Kod vas se ovaj Mars kreće kroz deveto polje gde vas vuče želja za obrazovanjem, inostranstvom, moralom, istinom, filozofijom, imate želju za avanturom, lutanjem, putovanjem, nezavisnošću. Mnoge Ribe baš sada mogu negde da otputuju, bilo to poslovno ili avanturističko putovanje.

Pojedine Ribe mogu imati neke probleme s ispitima ili doživljavati ogromnu nervozu. Partneri mogu biti vezani s inostranstvom ili mogu biti stranci. Borba za životnu filozofiju i stavove ide do granice fanatizma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro