Pretraži

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PROLEĆE: Bikovi, donećete važne odluke! Lavovi, započinjete novi život!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Saznajte šta ljubavni horoskop za proleće predviđa vašem znaku Zodijaka – od marta do juna 2022. godine, piše Sensa.rs.

Ovan

Za Ovnove će tokom ovog perioda karijera i materijalno blagostanje biti na prvom mestu. Sve će dobro ispasti. Postojaće želja da uradite i napravite više stvari odjednom, ali je bolje izabrati jedna do dva cilja i težiti im. Na ljubavnom planu je sve mirno, ovo vreme je pogodno za očuvanje i umnožavanje osećanja ako je Ovan već pronašao svoju ljubav. A nova poznanstva treba odložiti, ne treba forsirati događaje.

Bik

Bik može da se raduje susretu sa finom osobom, što može biti početak harmonične i srećne veze. Moguće je da će se u njihovom životu pojaviti neko od bivših partnera, osećanja se mogu ponovo razbuktati, ali treba biti oprezan, inače ćete se možda razočarati u ljubav. Mnogi Bikovi će želeti da promene svoj imidž, frizuru, potpuno se transformišu. Nemojte žuriti, prvo morate razmisliti o svemu. Proleće je produktivno vreme za predstavnike ovog znaka, a to se odnosi na sve: i na posao i na lični život. Neko će morati da donese važne odluke koje mogu uticati na njihov ostatak života. Maj obećava da će biti posebno uspešan, tada treba da očekujete iznenađenja od sudbine.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Blizanci

Blizanci, koji su se ranije trudili, biće nagrađeni, neće imati problema sa novcem, a možete računati na unapređenje. Ono što je donedavno izgledalo neverovatno teško, postepeno se pretvara u problem koji je lako rešiti. U martu i aprilu Blizanci će morati da se oproste od nekih iluzija, što nije baš prijatno, ali će maj biti ispunjen srećom.

Rak

Rakovi mogu upoznati svoju srodnu dušu, započeti novu vezu ili ojačati svoju zajednicu. Velike su šanse da upoznate svoju srodnu dušu, ovo proleće će dugo pamtiti, biće ispunjeno romansom i ljubavlju. Porodični Rakovi će takođe želeti nove emocije, vredi razmisliti o tome kako vratiti osećanja i strasti. Moraćete da se bavite kućnim pitanjima, brinete o svom domu.Vredi poslušati savete prijatelja i poznanika, koji će pomoći u rešavanju mnogih problema. Morate biti razboriti i oprezni, kao i uporni i dosledni. Ne plašite se promena, sve se menja nabolje.

Lav

Lavovi će biti zauzeti poslom, doživeće kreativnu energiju i inspiraciju. Da bi postigli ono što žele, moraće da se pomuče, a neki zadaci će se možda pokazati težim nego što su očekivali. Predstavnici ovog znaka lako se nose sa svakim izazovom. Finansijski problemi ovog proleća se ne očekuju. I u ličnom životu sve je u redu. Neki Lavovi će doživeti prošla osećanja, dok će neko radije zaboraviti šta se dogodilo i započeti novi život.

Devica

U proleće će ljubav ući u vaš život. Mogu da računaju na nove susrete, poznanstva, priznanja. Postoji velika verovatnoća da ćete upoznati svoju osobu u prirodi, na primer, dok šetate parkom ili džogirate ujutru. Device su radoholičari, nemaju vremena za lični život, ali ako krenu da grade odnose, biće dovoljno kandidata za ulogu nove ljubavi, a postoji šansa da stvore jaku porodicu. U proleće su mogući i značajni uspesi u karijeri, oni su u stanju da se nose sa svim poteškoćama, sreća ih čeka čak i u onim slučajevima koji su ranije izgledali beznadežno.

Vaga

Vage očekuju uspeh u svim nastojanjima, moraju hrabro da idu ka svom cilju. U martu će moći da nađu zajednički jezik sa gotovo svima, a u aprilu će biti novih slučajeva koji obećavaju povećanje primanja. Mora se zapamtiti da pored posla postoji i lični život. U životu Vage mogu se pojaviti prava osećanja, zahvaljujući kojima se sve može promeniti. Predstavnici ovog znaka će uživati u svakom događaju i biće inspirisani.Škorpija

U porodičnom životu Škorpije u ovo doba godine vladaće harmonija i međusobno razumevanje, a usamljeni predstavnici ovog znaka moći će da poboljšaju svoj lični život. Biće okruženi pažnjom suprotnog pola i strmoglavo će uroniti u bazen osećanja. Glavna stvar je prekinuti staru vezu pre nego što započnete novu. Moguće su ozbiljne promene, one mogu uticati na postojeće odnose, kao i doprineti nastanku novih.

Strelac

Strelac će na proleće biti zauzet rastom u karijeri, možda će dobiti profitabilne ponude koje će pokušati da ne propusti. Sva pitanja koja su izgledala teška biće lako rešena. Ali to ne znači da u njegovom životu nema mesta za ljubav. Nova poznanstva mogu biti prijatna avantura, a u aprilu će se ostvariti dugogodišnja želja povezana sa voljenom osobom. Glavna stvar je da se ne sukobljavate, ovo može sve pokvariti.

Jarac

Odvažni i samouvereni Jarčevi će imati sreće na poslu. Na proleće bi trebalo da planiraju putovanje, treba da unesu boje u svoju sivu svakodnevnicu, a putovanje će dati puno živih emocija i utisaka. Vredi poslušati svoju intuiciju, neće vas izneveriti, pogotovo ako stignu neočekivane ponude koje vam mogu potpuno promeniti život. Jarčevi ovog proleća ne bi trebalo da planiraju neke veće promene u ličnom životu, ali treba da učine sve da veza bude harmonična.

Vodolija

Vodolije će čekati sreću u ličnom životu, april i maj će za njih postati nezaboravni. Zaljubljivanje, romantični sastanci, susreti – sve ovo može doneti sreću. Vredi ići na putovanje sa voljenom osobom. U martu su moguće poteškoće u odnosima, ali sve će se rešiti samo od sebe. Ovaj period je pogodan za nova poznanstva, a za izgradnju odnosa Vodolija će ostaviti dobar utisak na ljude. Mart je najbolje vreme za raskid sa negativnom prošlošću i početak novog života.

Ribe

Usamljene Ribe mogu da računaju na sudbonosan susret, ostvariće im se najdraži snovi, posebno oni vezani za ljubav, porodicu, osećanja. Trebali bi češće napuštati kuću, pohađati razne majstorske kurseve, a takođe posvetiti vreme kreativnosti. Ribe treba da nauče da ostanu mirne, da ne brinu o sitnicama, da uvedu red u svoj život, da zaborave na gužvu. Tada neće praviti brzoplete greške, mogu da računaju na uspeh.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro