Pretraži

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU GODINE: Ovnu sledi period strasti i uzbuđenja, Škorpija upoznaje tajanstvenu osobu…

Astro
0
Foto: RubberBall / Alamy / Profimedia

Za one u vezi ili braku, očekuje se period ravnoteže i zajedničkog rasta.OVAN

U drugoj polovini godine, Ovan će biti suočen sa snažnim emotivnim vezama. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga izvanrednog u julu ili u avgustu. Osoba će biti strastvena, hrabra i neustrašiva, privlačeći vas svojom energijom… Vaša veza će biti ispunjena strašću i uzbuđenjem ali takođe će zahtevati otvorenost i kompromis.

Za one koji su u vezi ili braku, očekuje se period stabilnosti i harmonije. Otvoreni razgovori i iskrenost će vam pomoći da održite vezu zdravom i snažnom.
 

BIK

Druga polovina godine donosi Biku priliku za stabilne i dugoročne veze. Ako tražite ljubav, septembar će biti povoljan mesec za susret sa nekim posebnim. Osoba koju ćete upoznati će biti izuzetno stabilna, verna i pažljiva prema vama. Vaš šarm će biti neodoljiv, privlačeći pažnju potencijalnih partnera. Ipak, budite strpljivi jer će ta veza zahtevati vreme da se razvije.

Ako ste već u vezi ili braku, fokusirajte se na komunikaciju i izgradnju poverenja. Otvorenost i spremnost da pružite podršku partneru će svakako ojačati vašu vezu.
 

BLIZANCI

Za Blizance, druga polovina godine će biti dinamična i puna novih susreta. Možda ćete biti skloni flertu i avanturama ali budite oprezni da ne povredite nečija osećanja. U avgustu ili septembru, mogli biste upoznati nekoga ko će vas potpuno osvojiti. Ta osoba će biti intelektualno stimulativna, zabavna, komunikativna… Veza će biti ispunjena razgovorima, smehom i zajedničkim interesima. Otvorenost za nova iskustva i spremnost na prilagođavanje će biti ključni za održavanje ljubavnog žara.
 

RAK

Druga polovina godine donosi emocionalnu stabilnost i sigurnost za Raka. Ukoliko ste slobodni, možda ćete osetiti snažnu vezu sa nekim iz vašeg društvenog kruga ili na poslu. Ta osoba će biti emotivno povezana sa vama i brižna. U avgustu ili septembru, veza bi mogla postati ozbiljnija.

Za one koji su već u vezi ili braku, očekuje se period harmonije i bliskosti. Izrazite svoje emocije i budite spremni na dublju povezanost. Intuitivno razumevanje i podrška partneru će vam pomoći da zajedno izgradite snažnu i dugotrajnu vezu.

Foto: S-Stock / Alamy / Alamy / Profimedia

Foto: S-Stock / Alamy / Alamy / Profimedia

 

LAV

Lav će tokom druge polovine godine zračiti samopouzdanjem i privlačiti pažnju drugih. Ukoliko ste slobodni, avgust će biti izuzetno povoljan za romantične susrete. Možete se upustiti u strastvenu i uzbudljivu vezu sa nekim ko će vas oduševiti. Ta osoba će vas tako divno obožavati i ceniti vaše kvalitete i vašu ličnost.

Za one u vezi ili braku, očekuje se strastven period ispunjen ljubavlju i romansom. Budite pažljivi prema potrebama svog partnera i izrazite svoju ljubav na pravi način. Dajte prostora partneru da se istakne, a zajedno ćete stvoriti vatrenu i inspirativnu vezu.
 

DEVICA

Druga polovina godine donosi Devici stabilnost i razumevanje u ljubavnim odnosima. Ako ste slobodni, možda ćete se iznenaditi susretom sa osobom koja će vas duboko razumeti i podržavati. Ta osoba će biti verni prijatelj ali i emotivni partner. Vaša veza će se razvijati postepeno, gradeći temelje na poverenju i iskrenosti.

Za one koji su već u vezi, očekuje se period harmonije i obostranog razumevanja. Uspostavite otvorenu komunikaciju i budite spremni na zajedničko rešavanje problema i izazova. Vaša posvećenost i praktičnost će pomoći da vaša veza raste i jača sve više.
 

VAGA

Vaga će tokom druge polovine godine privlačiti ljubavne prilike koje će zahtevati ravnotežu i kompromis. Slobodni, očekujte snažnu privlačnost prema nekome sa kim delite zajedničke vrednosti i interese. Ta osoba će biti šarmantna, pravična i otvorena. Vaša veza će se razvijati polako, gradeći temelje na jednakosti i harmoniji.

Za one u vezi ili braku, očekuje se period ravnoteže i zajedničkog rasta. Uskladite svoje potrebe sa potrebama partnera i budite spremni na kompromise. Vaša sposobnost da uspostavite harmoniju će jačati vašu vezu.
 

ŠKORPIJA

Druga polovina godine donosi Škorpiji intenzivne i strastvene ljubavne veze. Ako ste slobodni, avgust će biti mesec u kojem ćete se zaljubiti. Privlačićete pažnju svojom magnetičnom energijom. Osoba koju ćete upoznati će biti tajanstvena, snažna i emotivna. Vaša veza će biti obeležena dubokom strašću i intenzivnim emocijama.

Za one koji su već u vezi ili braku, očekuje se period transformacije i duboke emocionalne povezanosti. Otvorite se i budite iskreni o svojim najdubljim osećanjima i emocijama. Vaša intimnost će biti ključna za produbljivanje veze.

Foto: Louis-Paul st-onge Louis / Alamy / Alamy / Profimedia

Foto: Louis-Paul st-onge Louis / Alamy / Alamy / Profimedia

 

STRELAC

Strelac će u drugoj polovini godine biti otvoreni za avanture i nove ljubavne susrete. Ako ste slobodni, možete se upustiti u strastvenu vezu sa nekim ko će vam doneti avanturu i uzbuđenje. Ta osoba će biti avanturistički nastrojena, slobodna duha, širokog uma… Vaša veza će biti ispunjena putovanjima, novim iskustvima i uzbuđenjem. 

Ako ste u vezi ili braku, iskoristite ovaj period za obnavljanje strasti i romantičnih iznenađenja. Neka vaša uzajamna podrška i entuzijazam ojačaju vašu vezu.
 

JARAC

Druga polovina godine donosi Jarčevima stabilnost i sigurnost na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, možete se iznenaditi susretom sa nekim ko će vas privući svojom ozbiljnošću i odanošću. Ta osoba će biti pouzdana, odgovorna i ciljno usmerena. Vaša veza će se razvijati postepeno, gradeći temelje na poverenju i zajedničkim ciljevima.

Ako ste u vezi ili braku, očekuje se period mira i harmonije. Pomažite jedno drugome u ostvarenju vaših ciljeva i budite podrška u teškim trenucima. Neka vaše ambicije podrže i ojačaju vašu vezu.
 

VODOLIJA

Vodolije će u drugoj polovini godine biti otvorene za nove ideje i avanturističke ljubavne veze. Ako ste slobodni, možete se iznenaditi susretom sa nekim ko će vam doneti nežnost i razumevanje. Ta osoba će biti originalna, intelektualno stimulativna i društveno angažovana. Vaša veza će biti obeležena dubokom duhovnom povezanošću i inspiracijom. Budite hrabri i isprobajte nove stvari skupa.

Ako ste u vezi, očekuje se period inovacija i zajedničkog rasta. Otvorite se za eksperimente i nekonvencionalne pristupe kako biste održali svežinu i vitalnost vaše veze.
 

RIBE

Druga polovina godine donosi Ribama duboku emotivnu povezanost i duhovnu vezu… Ako ste sami, možda ćete se iznenaditi susretom sa nekim ko će vas privući svojom osetljivošću i nežnošću. Ta osoba će vas duboko razumeti i podržavati. Vaša veza će biti ispunjena ljubavlju, intuicijom i duhovnom bliskošću. 

Budite otvoreni za izražavanje svojih najdubljih osećanja i budite spremni da se prepustite svojim emocijama. Neka vaša intuicija vodi vašu vezu, a zajedno ćete stvarati čarobne trenutke…

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro