Pretraži

LJUBAVNI HOROSKOP: Evo kako se menjaju želje srca

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kvadrat Venere i Plutona je vrlo kratak, ali i moćan tranzit koji bi zaista mogao značajno da utiče na našu energiju. Suočićemo se sa napetošću između ličnih ambicija i ciljeva, a potreba za takmičenjem može uzrokovati sukobe u odnosima.Situaciju će dodatno uzburkati mlad Mesec u Ovnu koji donosi snažnu energiju promena. Ovaj kvadrat najviše utiče na ljubavni život, jer napetost izlazi na površinu kroz manipulativno ponašanje, ljubomoru i posesivnost.

Bićemo u nekim situacijama nesigurni u svoje odluke – teško ćemo pronalaziti put kojim treba da krenemo.

Ovo je period kada istina izlazi na videlo, a posebne turbulencije očekuju one koji su u toksičnim vezama. Ljubomora, ego, nepoštovanje, manipulacija u odnosima – kvadrat Venere i Neptuna donosi ovaj rizik. Vreme je da se otrgnete iz zamke toksičnih odnosa i podsetite sebe da zaslužujete samo pravu i apsolutnu ljubav.

Oni koji su u kvalitetnim vezama mogu takođe doživeti manje konflikte i nerazumevanje, ali uspećete da pronađete zajednički jezik i prihvatite promene koje su značajne kako bi se vaš odnos razvijao.

Postoji velika mogućnost da se pod kvadratom Venere i Plutona okončaju mnoge toksične veze. U početku vam rastanak može pasti teško, ali neke promene su neophdone kako biste živeli srećno, slobodno, radosno.

Slobodna srca očekuje trenutna privlačnost, avantura i flert, ali ovakva zaljubljenost često je prolaznog karaktera i teško se pretvara u kvalitetan odnos.

Osećanja će biti pojačana, impulsivna i teko ćemo kontrolisati emocije. Jedna od dobrih strana ovog aspekta je to što će mnogi koji gaje simpatije prema nekoj osobi otkriti osećanja i napraviti prvi korak.

U narednih nekoliko dana dok traje kvadrat Venere i Plutona pokušajte da se malo osamite i zavirite u svoju dušu, razmislite kojem aspektu vašeg života je potrebna promena. Očistite misli, povežite se sa svojim unutrašnjim bićem – nakon toga bićete odlučniji i spremni da krenete napred.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro