Pretraži

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP: Bikovi, očekuje vas nežnost, senzualnost i pojačana strast! Slobodne Ribe imaće više sreće krajem meseca!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Prva polovina meseca biće povoljna za vaš znak Zodijaka kada je reč o ljubavi. Imate sjajne veštine komunikacije koje će vam pomoći da izgradite novi ljubavni odnos. Ovnove koji su u braku ilivezi očekuje mir, bliskost i razbijanje monotonije.

Bik

Očekuje vas nežnost, senzualnost i pojačana strast u ljubavi do 15. aprila. Uticaj Venere na vaš ljubavni život donosi vam ostvarenje snova na romantičnom planu. Usamljeni Bikovi imaće velike šanse za novu ljubav koju će upoznati preko prijatelja. Moguć je i povratak simpatije iz prošlosti.

Blizanci

U prvoj polovini meseca očekuju vas velike šanse za ljubav, dok će u drugoj polovini biti više monotonije i ustaljenih rutina. Imaćete bogat društveni život u ovom periodu i lako sklašate poznanstva. Zračite entuzijazmom, što vas naročito čini privlačnim. Moguće je upoznavanje zanimljive osobe na putovanju.

Rak

Osećate se zbunjeno i nesigurno, a vaša osećanja biće pomešana. Mnogi usamljeni Rakovi želeće da uđu u romantičnu vezu, ali ovo će biti samo odnosi prolaznog karaktera. Skloni ste avanturama, ali pazite kome poklanjate srce. Rakove koji su u vezi očekuje period bez većih promena.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Lav

Očekuje vas period strasti i zanimljive ljubavi, jer Venera donosi divan duh romantike. Slobodni Lavovi imaju mogućnost da uđu u novu vezu i kreiraju stabilan odnos. Sa druge strane, kod Lavova u vezi ili braku mogu se pojaviti određene sumnje.

Devica

Mesec vam pomaže da usavršite svoj pristup ljubavnim temama. Prva nedelja aprila za vas će biti prijatna, a u vezi vas očekuje mašta i zanimljive promene koje mogu poboljšati vaš odnos. Usamljene Device u ovom mesecu imaju male šanse da pronađu novu ljubav, ali će im prijati osećaj samoće i posvetiće se sebi.

Vaga

Uticaj Saturna i Jupitera donsoi napredak u ljubavi. Slobodne Vage biće pozitivne i privlačne, dok one u vezi očekuje dobra komunikacija i strast. Privlačite svojim šarmom i u aprilu maksimalno uživate u pažnji partnera.

Škorpija

Uticaj Venere donosi vam neizmernu sreću i šansu da uživate sa partnerom, ispitivajući zajedno nove granice ljubavi i strasti. Usamljene Škorpije očekuje zanimljiv susret na poslu ili kraćem putovanju. Slušajte glas srca.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Strelac

Uticaj Sunca, Merkura i Marsa pozitivno utiče na vaša osećanja. U ljubavi vas očekuje divna energija, a senzuanost i pažnja biće poboljšani energijom Marsa. Oni koji su u vezi uspostavljaju dobar kontakt sa partnerom, razumejunjegove potrebe i razlike i podržavaju ga na putu razvoja. Za usamljene postoje velike šanse da će upoznati novi simpatiju na neočekivanom mestu.

Jarac

U prvoj polovini meseca očekuju vas izazovi u porodičnom životu, ali nećete dozvoliti da to ugrozi vaš odnos sa partnerom. Bićete pod stresom i teško ćete kontrolisati svoja osećanja, ali na kraju će sve biti u redu. Usamljena srca u ovom periodu nemaju velike mogućnosti za ljubav.

Vodolija

Mars čini da budete energični i optimistični, a sjajne komunikacionee veštine pomažu vam da steknete nove prijatelje, a možda i novu ljubav. Vodolije u vezi očekuje dobra energija ljubavi, sklad sa partnerom i veliki zajednički planovi.

Ribe

Energija Marsa budi strasti i romantičnu prirodu u vama, a ljubav će vam tokom aprila biti posebno naklonena. Ovo je miran period u kojem ćete maksimalno uživati, posebno oni koji su u vezi. Slobodni pripadnici ovog znaka Zodijaka imaće više šanse za srećnu ljubav krajem meseca.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro