Pretraži

KRALJICE DRAME: Ovih 5 znakova Zodijaka od svega prave problem

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Iako se prihvatanje sopstvenih osećanja uvek savetuje kao zdravija opcija, poznato je da neki horoskopski znakovi često odu predaleko u svojim osećanjima i njihovoj dramatizaciji, piše Luftika.rs.Danas vas upoznajemo sa kraljicama drame, pojedinim znakovima koji neretko preuveličavaju sopstvene patnje kako bi dobili neophodnu pažnju i posvećenost od svojih voljenih.

Lav

Inače arogantna i egocentrična Lavica ne stidi se da pokaže ranjivost pred ljudima koje oseća kao sebi bliske. Ukoliko je pažljivo posmatrate možete lako dobiti priliku da uočite snažnu i nezavisnu ženu koja klizi u potpuni haos ukoliko se neko prema njoj odnosi sa omalovažavanjem.

Bilo da je reč o svađi sa bliskim prijateljem, sukobu sa poslovnim saradnikom ili žestoka prepirka sa majkom, ona se zasigurno može ponašati kao kraljica drame i preuveličati čitavu zbrku.

Rak

Vodeni znakovi postaju takmičarski nastrojeni, čak i u situacijama kada govore o sopstvenim teškoćama. Ukoliko im njihov slušalac objasni da je i on doživeo sličnu situaciju, Rak bi eskalirao svoju traumu i time svoju muku potencirao kao najtežu, bez presedana.

Rak je kraljica drame koliko god im takva uloga odgovara, sve dok postoji ljubavnik koji ume da ih uteši.

Devica

Iako su Device poznate kao perfekcionisti vrlo metodičnih karakteristika, čini se da žude za perfekcijom čak i onda kada je drama u pitanju. Ako imate ljubavnika iz redova Devica, možda ste već doživeli posledice njihovu dramatizacije, čak i one najmanje, kada ih uhvati blaga prehlada ili se pak poseku o list papira.

Obožavaju se razmaziti tako da ni suze nisu retkost.

Ribe

Postoje oni koji pate u tišini i postoje drugi koji vole da njihovu patnju čuju svi oni koji imaju strpljenja i volje da ih poslušaju. Ribe spadaju u drugu kategoriju jer se često mogu čuti kako se žale na boli koje su iskusili, bile one stvarne ili samo plod njihove bujne mašte.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro