Pretraži

Koje su toksične osobine svih znakova zodijaka?

Astro
0
par, ljubav, svađa, ljubomora, astro, horoskop
Foto: Volodymyr Melnyk / Panthermedia / Profimedia

Što se tiče horoskopa i znakova zodijaka, mnogi se slažu da svaki znak ima jednu lošu osobinu, onu toksičnu, po kojoj se ističe. Ako nisi siguran koja je, sada je pravo vreme da saznaš.Loše osobine uglavnom izlaze na površinu kada nam nešto nije po volji, kada smo ljuti, povređeni, tužni ili razočarani. Tada, pored nezadovoljstva isplivava i sve ono negativno što nosimo u sebi. 

Ipak, postoje i one osobe kod kojih su loše osobine primetne bez obzira na njihovo raspoloženje, uvek su tu negde. Ukoliko dopustiš da te osobine preovladaju možeš izgubiti bliske ljude iz okruženja. Zato ti otkrivamo tokisčne osobine svakog znaka zodijaka.

OVAN – ljubomora

Iako je ljubomora prisutna kod gotovo svih, kod Ovnova je ova osobina posebno izražena. Dešava se da ovi znako imaju ispade ljubomore i zbog najmanje sitnice, a često i bez razloga.

BIK – nestrpljivost

Bikovi imaju taj običaj da izlude sve oko sebe svojom nestrpljivošću. To kod drugih može izazvati neprijatnost, ali su Bikovi poznati po tome da sve mora biti sad i odmah, jer su oni tako zamislili, u suprotnom dolazi do svađe i problema.

BLIZANCI – površnost

Kada se radi o upoznavanju drugih osoba, Blizanci će najveći akcenat staviti na izgled, a ne na to kakva je neka osoba. Zbog toga najčeše završavaju u lošim vezama i prijateljstvima koja ne traju.

RAK – posesivnost

Kad je nešto njegovo, onda je to samo njegovo. Rakovi sa svojom posesivnošću prelaze sve granice normale, što nije najbolje prihvaćeno kod drugih ljudi.

LAV – egocentričnost

Lavovi su pravi egocentrici, izuzetno puni sebe. Što se njih tiče svet se okreće oko njih i sve mora biti kako oni žele. Lavovi ne dozvoljavaju nikome da stane ispod svetla reflektora, jer je to mesto rezervisano samo za njih.

DEVICA – kritičari

Devica nema dlake na jeziku i uvek će iskreno reći šta misli svakome. Ovo i nije toliko loša osobina, jer ćete sa Devicama uvek znati na čemu ste, ali njihovi komentari znaju da povrede ljude.

VAGA – lako odustaje

Sve što zahteva trud, Vage će brzo odustati od toga. Ako nešto nije po njihovom ili onako kako su zamislili, Vaga odustaje. Za odustajanje im je potreban najmanji razlog. 

ŠKORPIJA – podmuklost

Iako nije lepo reći, Škorpije znaju da budu jako neprijatne. Kada se naljute i ispliva njihova ružna strana, trčite koliko vas noge nose!

STRELAC – bezobrazluk

Strelčevi znaju da budu bezobrazni, a ponekad nemaju ni takta. Često ne razmišljaju kada nešto kažu i nemaju filter. Izgovoriće će ružne stvari, kao da je to nešto normalno.

JARAC- bez milosti

Ukoliko naljutiš ili povrediš Jarca očekuj da vidiš njegovu najgoru stranu. Ovaj znak nema milosti prema ljudima koji mu stanu na žulj. Mogu biti opasni ako to žele.

VODOLIJA – eksplozivnost

Sve je super i onda odjednom više nije. To je Vodolija. Potreban je sekund da joj se promeni raspoloženje i da burno reaguje na bilo koju sitnicu. Vodolija često ne zna da obuzda svoju eksplozivnu narav i nekad se zbog nje možeš naći u neprijatnoj situaciji.

RIBE – lenjost

Ribe su veliki lenjivci. Iako ovo možda ne zvuči kao preterano loša osobina, zapravo može biti jako velika mana. Ribe otkazuju dogovore u poslednjem trenutku, lažu kako bi se izvukli iz obaveza… uvek će pronaći način kako bi se zbog lenjosti provukli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro