Pretraži

KINESKI HOROSKOP ZA APRIL: Za neke će ovo biti težak mesec, dok će neki morati da paze na finansije

Astro
0
Photo: pixabay.com

Pacov

Za one rođene u godini Pacova, april neće biti najstabilniji mesec. Vredi paziti na sva finansijska pitanja, odustati od ulaganja i odložiti velike kupovine za maj. Slobodna sredstva je bolje uštedeti, a ne trošiti. U radu treba izbegavati male greške zbog nepažnje. Povoljan mesec za stvaranje novih i jačanje postojećih romantičnih veza.

Bivo

April će doneti nove prilike rođenima u godini Bivola. Vaša aktivnost i pozitivan stav će vam pomoći da ojačate svoju poziciju u timu. Dobar posao će doneti ne samo novčanu nagradu, već i napredovanje u karijeri. Posvetite se jačanju zdravlja i usvajanju dobrih navika.

Tigar

Za one rođene u godini Tigra, april će biti težak mesec u karijeri i ličnim odnosima. Moguće je da ćete na poslu imati konkurenciju. Izbegnite bilo kakve svađe u porodičnim odnosima. Međutim, svi izazovi će biti privremeni jer imate dovoljno hrabrosti da se suočite. Pazite sa pozjamljivanjem novca.

Photo: Pixabay/JerzyGorecki

Photo: Pixabay/JerzyGorecki

Zec

Rođeni u godini Zeca ovog meseca će morati da se suoče sa novim izazovima u poslu. Treba da uložite mnogo truda pre nego što shvatite sve nijanse. Vaš dobar rad će biti nagrađen, ali bi trebalo sve da radite posvećeno. Obavezno odvojite vreme za odmor, ne zaboravite da se opustite.

Zmaj

April će biti veoma srećan mesec za sve rođene u godini Zmaja. Na poslu će sve ići kako treba. Pored glavnog izvora prihoda, dobićete priliku da zaradite na investicijama ili dobijete novčani poklon. Ako ste već dugo zaljubljeni u nekoga, vreme je da pričate o svojim osećanjima. Sada ste u dobroj formi i imate hrabrosti.

Zmija

Rođeni u godini Zmije treba pažljivo da planiraju sve svoje finansijske transakcije. U komunikaciji sa poslovnim partnerima pažljivo pratite svaku reč. Rezanje troškova i vaš preduzetnički duh će biti u svom najboljem izdanju, zahvaljujući čemu će finansijska kriza uskoro biti zamenjena brzim finansijskim rastom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Konj

Rođenima u godini konja april donosi sreću u ljubavi. Nove veze će postati čvršće, a oni koji su dugo bili u paru mogu unaprditi svoju vezu i podići je na viši nivo. Budite oprezni sa ličnim stvarima, postoji veliki rizik da izgubite nešto što vam je od vrednosti. Na poslu se pokažite kao profesionalac i klonite se kancelarijskih intriga.

Koza

Rođenima u godini Koze april će dati malo predaha. Vaša situacija će postati stabilnija nego u martu, ali treba izbegavati prenagljeno trošenje. Vaš položaj na poslu će se poboljšati, ali će i dalje biti mnogo obaveza. Verovatno ćete morati da preuzmete ulogu mentora novim zaposlenima. Da biste ojačali lične odnose, idite na kratko putovanje ili provedite vikend u prirodi.

Majmun

Oni rođeni u godini majmuna treba da prestanu da brinu o svojoj situaciji. Vaš prihod će ostati stabilan ako se fokusirate na posao i ne pravite ozbiljne greške. Razlog za ove greške mogu biti romantična osećanja koja će vas preplaviti ovog meseca. Usamljeni će konačno upoznati voljenu osobu, a porodice mogu doživeti drugi medeni mesec.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Petao

Rođeni u godini Petla osećaće se dobro tokom celog meseca. Održavanje dobre fizičke forme pomoći će zdravjem načinu života. Moguće je da će nekim ljudima trebati vaša pomoć i podrška, posvetite im se. Srećom, na poslu se prema vama ponašaju veoma dobro i prijaće vam kratak odmor.

Pas

April će onima koji su rođeni u godini Psa dati dugo očekivani odmor. Posle stresnih proteklih meseci, potreban vam je odmor. Ne odbijajte ovu priliku kako biste poboljšali svoje blagostanje. Na poslu nisu planirani novi projekti ili obećavajuće mogućnosti za karijeru.

Svinja

Oni koji su rođeni u godini Svinje biće zbunjeni nekim radnim problemima. Vaše zaposlenje i potreba da radite prekovremeno dobro će uticati na vaše materijalno stanje, ali će se loše odraziti na porodične odnose. Pokušajte da pokažete svoju ljubav i brigu tako što ćete pozvati simaptiju na sastanak iznenađenja. Nađite balans između poslovnog i privatnog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro