Pretraži

IMAĆE SREĆE SA NOVCEM: Ova tri znaka očekuje novčani priliv sledeće nedelje

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Horoskop otkriva, sledeća nedelja biće u znaku retrogradnog Merukura, pa su moguće mnoge nevolje na polju finansija, komunikacije i donošenje odluka. Ipak, astrolozi ističu da će 3 znaka Zodijaka sledeće nedelje ipak pronaći sreću na polju novca i uspeti da sačuvaju stabilnost i privuku obilje, piše Sensa.

Evo koga očekuje novac od 27. septembra do 3. oktobra:Lav

Sa novcem će najviše sreće imati oni koji se bave građevinarstvom, arhitekturom i nekretninama. Ako su aktivnosti Lavova vezane za nekretnine i gradnju, sreća je na njihovoj strani. Svi ostali treba da budu izuzetno oprezni. Ipak, pazite da ne ponovite neke grepke iz prošlosti. Predstavnici ovog znaka videće delo karme na delu. Sada je stav veoma važan, pa astrolozi savetuju da pozitivno razmišljate o novcu i on že doći u vaš život.

Vaga

Vaga ima veoma produktivnu nedelju u finansijama. Trebalo bi da nauče da prepoznaju znakove sudbine , jer će Univerzum pokušati da ih upozori na nešto važno. Ovo je njihovo vreme, prilika da pucaju sa novom idejom, započnu novi posao ili nađu novi posao sa povoljnijim uslovima. Zatvoriće neka vrata, a druga otvoriti. Očekuje ih poboljšanje finansija, ali treba da budu oprezni kome veruju i kojim ljudima predstavljaju svoje ideje.

Jarac

Jarčevi bi trebali obratiti posebnu pažnju na . U drugoj polovini nedelje moguć je brz rast. Sreća je na strani Jarca, pa ne propustite prilike već delujte odlučno i hrabro. Ovo je savršeno vreme za kreativnu profesiju. Najviše uspeha imaće oni koji se bave kreativnim posovma i umetnosti. Sjajno je vreme do 3. oktobra za množenje obilja.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro