Pretraži

IMAĆE NAJVIŠE SREĆE: Ova tri znaka Zodijaka će doživeti magiju ljubavi 2022.

Astro
0
Photo: pixabay.com

Jedni će tragati za većom slobodom u odnosima, a drugi će poželeti da zasnuju, ili prošire postojeću porodicu. Kojoj god grupi pripadali, neophodno je da se oslobodite svih strahova i sumnji kako biste svoje ljubavne planove sproveli u delo.

Ipak, tri horoskopska znaka posebno će tokom 2022. godine imati ljubavne sreće, piše luftika.rs.

Vaga

Kada je ljubav u pitanju, Vage će tokom 2022. godine biti spokojne i srećne.

Tokom letnjih meseci nova poznanstva biće najizglednija, ali ako požele da vezu podignu na viši nivo od prolazne letnje avanture, moraće da otvore svoje srce i pokažu prave emocije.

Ozbiljniji pomak u vezama Vage će osetiti krajem leta i početkom jeseni. U okktobru će Vage zračiti posebnim šarmom i energijom, što neće proći neopaženo kod suprotnog pola, te su moguće i nove romanse.

U finalnom kvartalu godine pred vagama će biti skladan i nekonfliktan period.Jarac

Početak 2022. godine Jarčevima će biti obojen romantikom i bajkovitim odnosima. Početak godine biće idealan period za jačanje ljubavnih veza i brakova, a slična situacija nastaviće se i na proleće.

Jun, sredina septembra i novembar periodi su harmonije i međusobnog razumevanja u odnosima. Krajem jula i početkom avgusta, Jarčevi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije i postanu empatičniji prema svom partneru kako bi još više razvijali odnos.

Poštujte slobodu svog partnera, što je uz poverenje presudna stavka u ljubavnim odnosima. Iskrenom pričom i romantičnim trikovima mnoga će srca biti osvojena i zaljubljena.

Škorpija

Početkom 2022. godine Škorpije biće u dobrom periodu i svoje ljubavne odnose podići će na viši nivo. Mnogi pripadnici ovog znaka počeće zajedno da žive, a neki će odlučiti i da svoju vezu ozakone.

Nova poznanstva su moguća u aprilu i maju. Sličan period se takođe očekuje u julu i avgustu, kada će Škorpije biti preplavljene emocijama i osećanjima.

Manji nemiri u ljubavnim odnosima su mogući u junu i septembru, ali već od sredine septembra odnosi će ponovo postati harmonični i stabilni.

U novembru napravite zajednički plan, jer vam kraj 2022. godine donosi krupne i neočekivane promene.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro