Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Vage, vaša lepota i privlačnost biće u centru pažnje! Škorpije, povedite računa o sebi i svom zdravlju!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars u Raku, ovog vikenda je zauzeta trigonom Meseca u Raka u petak i sekstilom prema Suncu u Bika u ranim jutarnjim satima u subotu. Imaćete obilje energije koja struji kroz vas, pa se potrudite da je dobro iskoristite. Ako primetite da postajete razdražljivi, pojačajte fizičku aktivnost.Bik

Između Marsovog sekstila prema Suncu u znaku Bika i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu, u trigonu sa Mesecom Lava, preplavljeni ste samopouzdanjem, ambicijom i ljubavlju prema domu i estetici. Odvojite vreme za svoje prijatelje u subotu; četiri planete u znaku Riba u vašem sektoru prijateljstva insistiraju na tome! Neka kreativnost bude slobodna ovog vikenda, posebno u vašem domu. Bilo kakva poboljšanja tamo će uticati na vašu ukupnu sposobnost da napredujete.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur je u Blizancima, u vašoj prvoj kući ličnosti. Ispunjeni ste energijom, vitalnošću i željom da se povežete sa drugima. Sekstil Sunca i Marsa i sekstil Meseca u Lavu prema Merkuru, ovog vikenda jedva možete da sedite mirno, pa se nemojte prisiljavati ni da pokušate! Zabavite se i učinite svet srećnijim mestom.

Rak

Mesec u znaku Raka u petak ujutru u trigonu sa Marsom u Biku, pružajući nalet energije i entuzijazma koji započinje vikend. Trigon sa Neptunom u Ribama u vašoj devetoj kući priziva maštu i avanturu, pozivajući vas da raspustite kosu i zabavite se. Mesec u Lavu u subotu i nedelju podseća vas na važne stvari i ljude u vašem životu, piše Sensa.rs.

Lav

Mesec u Raku u trigonu sa Neptunom, aktiviraće snove u petak, pripremite olovku i papir kada se probudite u subotu ujutru. Mesec u Lavu vas podstiče da uskočite u dan, udružujući snage sa moćnim sekstilom između Sunca i Marsa. Energija teče kroz vas, pa ćete želeti zabavan i produktivan način da je dobro iskoristite.

Devica

Mesec u Raku u petak i trigon sa Neptunom u Ribama podsećaju vas koliko vam znače ljudi i odnosi u vašem životu. Dajte im do znanja kako se osećate. U subotu sekstil između Sunca Bika i Marsa u Ribama verovatno izgleda kao poklon i poziv da proširite svoje razmišljanje i svoje životno iskustvo. Iskoristite to!

Vaga

Vrhunac vikenda za vas je trigon između Meseca u Lavu i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu u vašem partnerskom sektoru. Ljubav i strast se rađaju, čineći vašu lepotu i privlačnost očiglednim svima. Mesec u Lavu trenutno je u vašem sektoru prijateljstva, pa odvojite vreme za svoje bliske ljude i dozvolite da vas preplavi ljubav.

Škorpija

Mesec u Raku u petak, i trigon sa Neptunom, a zatim sa Jupiterom, aktiviraju vašu kreativnost i maštu na moćne načine. U nedelju Mesec u Lavu u trigonu sa Venerom u Ovnu, pozivajući vas da volite i brinete o sebi, da se usredsredite na svoje zdravlje i blagostanje. Ogromna količina energije izliva se na vas, uverite se da imate načina da je potrošite.

Strelac

Vaša vladajuća planeta, Jupiter, trinira Mesec u Raku u subotu u zoru, ulivajući vam optimizam i raspoloženje. Posle toga sledi mesec koji prelazi u Lava, osvetljava vašu devetu kuću, pozivajući vas da slobodno širite sreću svuda gde krenete. Sekstil između Sunca i Marsa osigurava da imate svu energiju koja vam je potrebna da napredujete i učinite svet boljim mestom.

Jarac

Mesec u Raku u petak ističe vašu sedmu kuću partnerstva; trigon Marsa i Neptuna stvara strastvenu i romantičnu atmosferu. Subota i nedelja – Mesec u Lavu podiže stvari za stepen više, zauzimajući vašu osmu kuću intimnosti. Sekstil Merkura i Venere produbljuju komunikaciju i ljubav koju delite sa svojim voljenim.

Vodolija

U petak je Mesec u Raku insistira na tome da se negujete i brinete o sebi – jer ističe zdravlje i blagostanje u vašoj natalnoj karti; trigon ka Marsu i Neptunu odražavaju tu poruku. Mesec u Lavu u subotu i nedelju stavlja reflektore na vašu sedmu kuću partnerstva; sekstil za Merkur i trigon sa Venerom poboljšava komunikaciju i ljubav koju delite sa svojim voljenim.

Ribe

Mesec u Raku u petak sa svojim trigonom Marsa i Neptuna osnažuje vašu maštu i kreativnost; oslonite se na to dok ova energija neguje vašu dušu. Subota i nedelja – Mesec u Lavu usredsređuje se na vaše zdravlje i blagostanje. Ranojutarnji sekstil između Marsa i Sunca puni vas energijom i ambicijama, pomaže vam da upoznate i razumete sebe na nove načine.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro