Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Škorpije, otvorite srce za nove stvari! Device, romantičnu vezu podižete na viši nivo!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars je u Jarcu i u konjunkciji sa Vestom, zajedno sa Mesecom ovog vikenda, ispunjava vas nagonom, ambicijom i intenzivnim emocijama, piše Sensa.rs.

Najbolja stvar za sve je da ostanete aktivni i posvećeni svojim ambicijama. Uronite u fizičke aktivnosti koje vam pomažu da upravljate intenzivnim protokom energije koja teče kroz vas. Romantika je veoma važna za vas. Oslonite se na večernje sastanke koje uključuju zabavne aktivnosti koje nisu samo večera za dvoje.

Bik

Vaša vladajuća planeta, Venera u Jarcu, ovog vikenda spaja Vestu i Mesec, naglašavajući vašu kreativnost, ljubav prema lepoti i moćnu senzualnost. Vaša strast prema umetnosti i estetici učiniće da napravite nešto posebno, a ovi tranziti vas pozivaju da se prepustite stvaranju. Proširite svoje horizonte, prisustvujte umetničkim otvaranjima i istražite nova mesta.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur harmonizuje se sa Jupiterom ovog vikenda, podstiče vas da napustite svoje navike i rutine, prihvatite nove studije i iskustva i povežete se sa širokim spektrom ljudi i kultura. Mesec u Jarcu pridružuje se mnoštvu drugih planeta u vašoj osmoj kući skrivenih misterija, produbljujući vašu osetljivost i intuiciju, i raspirujući vašu želju za intimnošću i vezom.

Rak

Uz konjunkciju Venere i Marsa koji se pridružuju Vesti i Mesecu u vašoj sedmoj kući partnerstva, zajedno sa trigonom Meseca i Urana i sekstilom sa Jupiterom, fokus na vašim romantičnim odnosima je u centru pažnje. Bilo da podržavate partnera, pokrećete intimnost, vodite duboke razgovore ili pozivate na istraživanje – ovo će biti dovan period za obnavljanje bliskosti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Lav

Sa Marsom u konjunkciji sa Vestom i Mesecom u vašoj šestoj kući zaposlenja, vaša ambicija dobija novi život. Šta vas uzbuđuje kada razmišljate o poslu? Šta zaista želite da radite? Sa stelijumom od pet planeta u Jarcu u vašem radnom sektoru, nemate drugu opciju osim da obratite pažnju na ovu oblast svog života.

Devica

Venera i Mars u Jarcu su ovog vikenda u konjunkciji sa Mesecom i Vestom, aktivirajući ljubav, strast i romantiku u vašoj karti. Vaša želja da svoju romantičnu vezu podignete na viši nivo, da stvorite viziju zajedničkog života i sudbine postaje jača. Zašto se ne oslonite na to i vidite gde će vas to odvesti?

Vaga

Vaša vladajuća planeta, Venera u Jarcu, ovog vikenda spaja Vestu i Mesec, naglašavajući vašu kreativnost, želju za lepotom i ljubav prema domu i porodici. Stelijum planeta u Jarcu, uključujući i Mesec, usmerava vašu energiju i pažnju na uređenje doma. Probajte nove recepte, preuredite dnevnu sobu ili ofarbajte spavaću sobu. Svoje "uradi sam" projekte možete sa lakoćom precrtati sa liste obaveza.

Škorpija

Zakoračite radosno u život sa obe noge ovog vikenda. Zaronite u svoje različite zajednice i vidite gde možete biti korisni i napraviti razliku. Stelijum planeta u Jarcu, uključujući i Mesec u vašoj trećoj kući komunikacije i zajednice, praktično insistira na tome da izađete sa introvertnog puta i otvorite srce za nove stvari. Vizualizujte sve što želite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Strelac

Sa sekstilom između vaše vladajuće planete, Jupitera i Meseca u Jarcu, vi praktično hodate po vazduhu, levitirajući od dobrih vibracija, optimizma i sreće koje ovaj tranzit donosi. Odlučiti šta da se radi sa tim neće biti teško, jer isti tranzit izaziva duboku ljubav i želju za brigom za druge i svet u celini. Ništa vas ne čini srećnijim od vremena provedenog u prirodi.

Jarac

Mesec vam donosi tonu lepe energije u vašoj prvoj kući ličnosti. Transformaciju, rast i duboki uvid najavljuje ovaj moćni stelijum, sa naglaskom na ambiciji i kreativnost dok su Mars i Venera u konjunkciji Vesta zvezde i mesec. Vaši snovi se brzo manifestuju, pa uživajte u uspehu. Psihičar životnog puta može vam pomoći da upravljate svojom sudbinom. 

Vodolija

Vaša vladajuća planeta, Uran u trigonu je sa Mesecom u Jarcu u vašoj dvanaestoj kući snova i vizija. Ova kuća je puna planeta Jarca, donoseći praktično oko i korisnu primenu u duhovnom, mističnom i intuitivnom carstvu. Obratite pažnju na suptilne signale i unutrašnje žmarce koji se pojavljuju. Oni su tu da vas vode i zaštite.

Ribe

Po prirodi ste saosećajni i nežni, ali Mesec u Jarcu u konjukciji sa Venerom u vašoj jedanaestoj kući humanitarnosti doliva ulje na tu vatru. Sekstil između Jupitera u Ribama i Meseca naglašava tu temu, dodajući optimizam, entuzijazam i dodatnu energiju. Na šta god da se fokusirate ovog vikenda imaće koristi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro