Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Ovnovi, ispunjeni ste strašću! Škorpije, očekuju vas nove romantične varnice!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Vrhunac Meseca u znaku Riba ovog vikenda za vas je trigon između Meseca u vašoj osmoj kući intimnosti i vaše vladajuće planete, Marsa u Škorpiji. Ispunjeni ste strašću i energijom. U nedelju, Mesec u Ovnu produbljuje vaše samopouzdanje i ambicije i priprema vas za sledeću nedelju.

Bik

Mesec u Ribama osvetljava vaš društveni život jer se fokusira na jedanaestu kuću prijateljstva i društvenih odnosa. Sekstil Meseca i Venere u Jarcu, u vašoj devetoj kući u petak popodne podstiče vas na avanturu. Moguće je da ćete želeti da izađete u novi restoran ili posetite neku umetničku izložbu. Tokom izlaska možete upoznati i zanimljivu osobu.

Blizanci

Najsnažniji astrološki uticaj za vas ovog vikenda nije Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom, iako vam pruža kreativnost. Vaš najveći uticaj je vaša vladajuća planeta, Merkur u Škorpiji, i njena opozicija Urana u Biku! Vaš um je otvoren, ali dolazi i do osećaj nemira i moguće anksioznosti. Boravite više u prirodi.

Rak

Ovog vikenda, moćni Mesec u Ribama u konjukciji je sa Neptunom – pozitivno utiče na vašu intuiciju, maštu i kreativnost. Takođe pojačava vašu urođenu želju da sa puno ljubavi brinete o voljenim osobama. Trigon između Meseca i Stelijum planeta u Škorpiji tokom narednih nekoliko dana ispunjava vas energijom i podstiče da izađete u svet, naučite nove stvari i istražujete nova mesta.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Lav

Dom, porodica, intimnost i zajednički resursi su fokus dominantnih astroloških energija za vas ovog vikenda. Mesec u Ribama u konjunkciji sa saosećajnim Neptunom osvetljava vašu osmu kuću, dok se stelijum planeta u Škorpiji u vašoj četvrtoj kući naizmenično pokušava usredsrediti na Mesec. Emocije mogu biti pojačane, ali ne paničite, možete se nositi sa tim sve dok ništa ne shvatate lično.

Devica

Ovog vikenda Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom osvetljava vašu sedmu kuću. U nedelju, Mesec u Ovnu sjajno sija u vašoj osmoj kući. Trenutno ste u turbulnetnim odnosima na privanom planu, pa obratite pažnju na lekcije koje dolaze. Na sreću, stelijum planeta u Škorpiji u vašoj trećoj kući budi duboku povezanost i zahteva zdravu komunikaciju. Izbagavajte konflikte.

Vaga

Vi ste izuzetno ljubazna osoba i svesna tuđih potreba. Konjunkcija Meseca u Ribama i Neptuna ovog vikenda produbljuje vaše saosećanje. Takođe od vas traži da uložite vreme, energiju i pažnju u odnos koji imate sa sobom. Oslonite se na brigu o sebi ovog vikenda, jer je to nevidljiva osnova na kojoj se grade vaši drugi odnosi.

Škoprija

Ovo je moćan vikend za vas sa stelijumom planeta u Škorpiji u vašoj prvoj kući i Meseca u Ribama u vašoj petoj kući kreativnosti, strasti i ljubavi. Energija harmonično teče između odnosa koji imate sa sobom i onih koje imate sa ljudima i stvarima koji u vama bude emocije. Mesec u konjunkciji sa Neptunom dodaje ogromnu dozu saosećanja. Očekuju vas neke nove romantične varnice.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Strelac

Ovog vikenda ćete se pobrinuti za potrebe doma i porodice dok Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom osvetljava vašu četvrtu kuću. Uživajte u mašti, saosećanju i kreativnosti koji proističu iz ovih tranzita. Vaša dvanaesta kuća duhovnosti je istaknuta stelijumom planeta u Škorpiji, tako da neće nedostajati inspiracije kako se vikend bude odvijao. Imaćete sjajne ideje koje možete iskoristiti u razvoju svoje profesije.

Jarac

Mesec u Ribama u konjunkciji sa saosećajnim Neptunom osvetljava komunikaciju i veze koje kreirate ovog vikenda. Ovi tranziti čine trigone do stelijuma planeta u Škorpiji u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i humanosti. Motivisani ste da se povežete sa ljudima, organizacijama i ciljevima do kojih vam je najviše stalo, a nagrade koje slede stižu do vas i onih sa kojima ste povezani. Vreme je da plodovi vašeg truda napokon padnu u vaše ruke. 

Vodolija

Vaše osnovne vrednosti, odnos prema novcu i prosperitetu i vaš profesionalni život u centru su pažnje ovog vikenda. Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom u vašoj drugoj kući ličnih finansija, aktivira vašu desetu kuću karijere i uspeha. Suočavate se sa važnim izborima i odlukama. Poslušajte intuiciju koja vam može otkriti pravi put. Napravite balans između poruka koje vam šalje srce i glasa razuma.

Ribe

Vašu urođenu kreativnost, intuiciju i saosećanje pojačava Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom u vašoj prvoj ovog vikenda. Vaše samopouzdanje i mistična privlačnost su jaki. Mesec je u trigonu sa stelijumom planeta u Škorpiji u vašoj devetoj kući avanture, pozivajući vas da izađete i istražite svet, da nastavite da učite i rastete. Ovo je idealan period da upišete neki kurs, započnete hobi ili počnete sa učenjem novog jezika.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro