Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Ove znakove će pogoditi magija ljubavi

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovo je aspekt koji govori o novoj ljubavi. Sve osobe rođene u znaku ili podznaku Ovan mogu da se raduju nekoj novoj ljubavnoj priči u narednom periodu. Ljubav je moguće naći u nekoj teretani, ali kako teretane ne rade, potražite svoju srodnu dušu na nekoj otvorenoj teretani ili dok lagano trčite pored reke.Za ljubav su uvek raspoložene i osobe rođene u znaku Lav i Strelac, koje će primati sjajnu pozitivnu energiju preko ovog aspekta. Vagama će ovo malo biti prejako, jer njima ova konjunkcija, pravi opoziciju ka njihovom Suncu. Inače Vage i nisu neki sportski tipovi.

Blizanci imaju čemu da se raduju, jer je Mars u njihovom znaku. Oni su inače uvek raspoloženi za zabavu i druženje, a posebno su ubrzani, kada ih posećuje Mars. Kako će Mars imati i kvadrat sa Merkurom, treba da se uzdrže od pravljenja žurki i loših odluka.

Vreme u kojem živimo nije jednostavno, ni lako, ali ako samo osvestite da je čovek kroz svoju istoriju prošao mnogo teže stvari i uvek izašao iz svega kao pobednik. Ovo je način da ostanemo pozitivno motivisani i srećni, bez obzira na celokupnu situaciju u kojoj se nalazimo.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro