Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Odvažite se na nove početke!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Budući da je u sredu Mesec ušao u znak Ovna, i boravi u ovom znaku sve do subote, odvažite se na nove početke koji će vam ponuditi sjajne mogućnosti. Mesec u Ovnu donosi puno aktivnosti, inicijative i volje da se stvari promene.

——————– Sponsored ——————–

Možete uključiti i fizičku aktivnost. U prvom planu je želja za uspehom, pokazaćemo svoje liderske sposobnosti i bićemo samouvereni u svemu što budemo radili, piše astrolog Milica Mikać za Profesionalnu astrologiju.

Mesec će ući u znak Bika u subotu, pa je ovo dan kada možete raditi sa svojim finansijama, uživati u čulnim zadovoljstvima i plodovima svog rada. Priuštite sebi masažu ili uživajte u mirisu prirode. Povežite se sa zemljom, prirodom, materijom i svim opipljivim stvarima. Možete raditi sve što je praktično i što vam pruža osećaj udobnosti. U nedelju će Venera napraviti sekstil sa Plutonom, pa nas ovaj aspekt poziva da se aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj lakoće, udobnosti i mira. Iako udružena sa Plutonom, Venera želi da se zabavi i iskoristi njegovu moć kako bi se oslobodila svih dualnosti, ograničenja i neminovnosti. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidićemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. Venera sa Plutonom je jedna sasvim posebna vrsta čarobnice koja nam pomaže u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju, a mi apsolutni vodiči na Venerinoj planeti- planeti Zemlji. Energiju ovog aspekta možete iskoristiti za stvaranje i oblikovanje svog carstva, u kojem je ljubav glavna pokretačka snaga. Sve što vam je potrebno, jeste da zakoračite u ovaj svet, a potom ćete sami biti vođeni onim što vam je potrebno da iskusite!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro