Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Imajte strpljenja za sve što budete radili!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mesec će ući u znak Vodolije u petak tako da ćemo poželeti da provedemo vreme u društvu prijatelja ili radimo neke krajnje neobične stvari.

——————– Sponsored ——————–

Naglašena je potreba za umrežavanjem sa drugima i može nam prijati da boravimo na mestima gde ima puno ljudi. Novi uvidi i ideje pružiće nam genijalna rešenja! Oslobodite se nervne napetosti i svega što vam stvara osećaj uznemirenosti, piše astrolog Milica Mikać za Profesionlanu astrologiju.U subotu, Merkur će napraviti sekstil sa Marsom, tako da nam se misli ubrzavaju, brzo zaključujemo i brzo donosimo odluke. Imajte strpljenja za sve što budete radili (pogotovo u saobraćaju), a pokretačku snagu pronađite u stvarima koje vas inspirišu. Budući da su i um i telo aktivno angažovani na ostvarenju odgovarajućeg projekta, na pravom smo putu da manifestujemo sjajne stvari. Um misli brzo i oštro, pa je pred nama dan pun uzbuđenja i dinamičnosti. Ovaj aspekt nam omogućava spretnost, preciznost i efikasnost.

Mesec će i dalje prolaziti kroz znak Vodolije u nedelju, pozivajući nas da budemo svoji, originalni, iskreni i potpuno spontani. Važno je da sledite svoje istinske želje i ne pokušavajte da se prilagodite drugima. Ovaj Mesec nosi potrebu da nas oslobodi tereta prošlosti i pokaže nam naš pravi put!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro