Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Blizance čeka ljubav! Škorpije, držite svoj temperament pod kontrolom!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Opozicija u petak između Meseca u Škorpiji i vaše vladajuće planete, Marsa, čini vas posebno sklonim izlivima besa. Izbegavajte situacije koje vas mogu nagnuti u tom pravcu. Mesec u Strelcu u subotu i nedelju usklađuje se sa vašom vatrenom energijom, pozivajući vas da proširite vidike, igrate se i zabavite. U nedelju, trigon između Meseca i Jupitera u Ovnu čini čuda za vaše samopouzdanje.

Bik

U petak, Mars u Biku se suprotstavlja Mesecu u znaku Škorpije, stvarajući razdražljivost i izazivajući vas da se sukobite sa onima kojima ste najbliži. Subotnji trigon između Neptuna i Meseca pomaže da se poprave ograde koje su se možda raspale. U nedelju, vaša vladajuća planeta, Venera, u trigonu sa Neptunom, izazivajući vašu kreativnost i inspiraciju da dostigne vrhunac svih vremena! Vaši snovi i težnje su na dobrom putu da se ostvare.

Blizanci

Najbolja stvar koju možete da uradite sa neskladnim energijama u petak je da se usredsredite na brigu o sebi, posebno pošto Mesec u Škorpiji aktivira vaš sektor zdravlja i blagostanja. Vaše romantične veze dobijaju priliv magične energije u subotu dok Mesec u trigonu sa Neptunom. Zatim, vaša prijateljstva sijaju od milosti u nedelju dok je Jupiter u trigonu sa Mesecom u Strelcu. Ovog vikenda odvojite vreme za ljude koje volite.

Rak

Dok je Mesec u Škorpiji u harmoniji sa vašom energijom, čak i vama će petak biti izazov! Najbolje je da se fokusirate na kreativne projekte i pokušate da zaobiđete svaku dramu na koju naiđete. U subotu, trigon od Neptuna do Meseca je posebno uzdignut za vas; dozvolite sebi da uživate u inspiraciji koju generiše. Nedeljni trigon između Venere u Raku u vašoj prvoj kući i magičnog Neptuna podiže vam samopouzdanje i samopoštovanje.

Lav

Mogući su konvlikti u polju porodice u petak, jer Mesec u Škorpije aktivira taj sektor vaše karte, sukobljavajući se sa Suncem, Marsom, Saturnom i Uranom tokom dana. Dajte sve od sebe da rešite situaciju. Na sreću, ostatak vikenda je druga priča. Mesec u znaku Strelca u subotu i nedelju osvetljava kreativnost i romantiku u vašoj karti. Fokusiranje na zadatke koji se odnose na te teme biće nagrađujuće i zadovoljavajuće.

Devica

U petak, pod opsadom Meseca u Škopriji aktivira vaš sektor komunikacije, zbog čega je od ključne važnosti da vodite računa kada razgovarate sa drugima. Kada u subotu stigne Mesec u znaku Strelca, vaša četvrta kuća doma i porodice postaje vaše srećno mesto. Kasnije, nedeljni trigon između Venere i Neptuna uliva ljubav, saosećanje i oduševljenje vašim odnosima sa voljenom i prijateljima.

Vaga

Ostatak vikenda donosi blagoslove i lakoću postojanja. Trigon između Neptuna i Meseca u Škorpiji u subotu podiže vaše finansije i situaciju na poslu, dok trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u nedelju poboljšava vašu komunikaciju i vezu sa voljenom osobom. Šlag na torti je nedeljni trigon između vaše vladajuće planete, kreativne Venere i maštovitog Neptuna.

Škorpija

Nema prepirke oko toga šta je potrebno za petak. Definitivno ćete morati da držite svoj temperament pod kontrolom. U subotu sve se menja, počevši od trigona između Meseca u Škorpiji i Neptuna jer podiže vaše samopouzdanje i kreativnost. Sekstil između Meseca i vaše vladajuće planete, Plutona, udvostručuje tu veliku energiju! Nedeljni trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera donosi finansijske i/ili nagrade vezane za posao.

Strelac

Mesec u Škorpiji povećava vašu energiju i intuiciju. Definitivno ćete želeti da ojačate svoje mentalno zdravlje u petak, jer će intenzivne i negativne emocije kovitlati svuda oko vas. Subota i nedelja biće prijatni kada Mesec pređe u Strelca. Nedelja će biti posebno lepa zahvaljujući Mesecu koji pokušava da obuzda vašu vladajuću planetu, Jupiter, što vas čini potpuno poletnim.

Jarac

Na vas utiče kvadrat Meseca u Škorpiji sa Saturnom, u petak vas očekuju izazovi. Ne očajavajte, ostatak vikenda donosi više energije za podizanje na vaš način. Trigon između Meseca i Neptuna u subotu će učiniti čuda za vaš društveni život. Pored toga, trigon između Meseca u Strelcu i dobroćudnog Jupitera čini vam dom i porodicu još dragocenijima.

Vodolija

Mesec u Škorpiji u petak nalazi se nasuprot vaše vladajuće planete, Urana. Ovo vas dovodi na ivicu, ispunjava vas nervnom napetošću. Na sreću, ostatak vikenda je lakši i prijatniji. Mesečev trigon sa Neptunom u subotu donosi profesionalno i/ili finansijsko priznanje i zadovoljstvo. Zatim, Jupiterov trigon sa Mesecom u Strelcu u nedelju jača vaše težnje i prijateljstva.

Ribe

Petak je emocionalno izazovan, čak i iscrpljujući. Srećom, to sve bledi u drugi plan u subotu, kada se probudite u trigonu između Meseca u Škorpiji i vaše vladajuće planete, Neptuna. Vaše samopouzdanje i mistična privlačnost su epski, a trigon između Neptuna i Venere u nedelju čini vas potpuno neodoljivim, istovremeno povećavajući vašu kreativnost i samoizražavanje.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro