Pretraži

HOROSKOP ZA RETROGRADNU VENERU: Očekuju nas veliki izazovi do 22. juna!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Neptun zamagljuje obzore, naročito kada je u izazovnom aspektu sa nekim planetom. U ovom slučaju on stvara dosta neizvesnosti, pa i zbrke na polju odnosa, novca, osećaja ločne vrednosti. Sve je nekako eterično, nejasno, nedorečeno, piše astrolog Julijana Oremović.

Zavisno od toga kroz što trenutno prolazite i kakve su vaše životne teme, ovaj aspekt može probuditi osećaj krivice, strahove, upadanje u iluziju, stvaranje lažne slike u svom umu koja nam daje alibi da ostanemo u jednom odnosu ili na mestu na kojem želimo biti, iako ono možda nije dobro za nas.Nevera – tražimo spas od emocionalnog nezadovoljstva u drugoj osobi

Čežnja za nedostižnim – želimo baš osobu koja nam nije dostupna

Skrivanje – skrivamo svoje mane i slabosti i ulepšavamo se pred drugima

Tajne – nešto postoji ispod površine što ne vidimo dobro

Igranje igrica – dobićute ako se budeš morao boriti za mene

Manipulacije i obmane – pričam ti baš ono što želiš čuti

Uloga žrtve – drugi su krivi

Krivica – daću ti još više samo da mi oprostiš i da ti budem prihvatljiva

Uloga spasitelja – ja ću te spasiti, a ti ćeš me zato još više voleti

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Merkur u ovom aspektu igra značajnu ulogu i trenutno se nalazi u Blizancima. Razgovarajte, postavljajte pitanja. Informacije će vam biti dostupne, samo je pitanje čujete li ono što želite čuti ili ono što jeste. Reči takođe mogu zavarati, naročito oko 22. u mesecu. Zato poruke i reči koje dolaze do vas čitajte između redova.

Ne postoji idealna ljubav. Idealni muškarac, idealna žena. Romantika i slepa zaljubljenost bacaju nas u stanje zanosa, vidimo ono što želimo videti, ali pre ili kasnije progledamo, i pitamo se – što nam je bilo, kako to pre nisam uočila? Kako sam tako slepo mogla verovati?

Širom otvorite oči. Verujte svom unutrašnjem osećaju. Postavljajte granice prema drugima. Ne gubite sebe u odnosu. Iscelite strahove koji vas čine nesigurnima i zbog kojih upadate u slične ili iste ljubavne obrasce.

Igrajte se. Budite kreativni. Pomažite drugima, ali ne na vlastitu štetu. Udomite kućnog ljubimca. Vizualizujte budućnost kakvu biste želeli živeti. Maštajte, ali držite noge na zemlji.

I pogledajte ono što jeste. Posle bi moglo biti teže.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro