Pretraži

HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Evo prilike da ostvarimo sve ono što smo sebi obećali!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Prvu nedelju u Novoj Godini započinjemo sa Merkurom u trigonu sa Uranom, pa evo prilike da ostvarimo sve ono što smo sebi obećali.

——————– Sponsored ——————–

Budući da se Merkur nalazi u znaku Jarca, može nam dati podršku da istrajemo u svojim odlukama, samo je važno da se oslobodimo i prepustimo u datom trenutku (trigon Uran), piše astrolog Milica Mikać za Profesionalnu astrologiju.

Ovo je dan za nove spoznaje, otkrića, razna iznenađenja i dolazak do potrebnih, konstruktivnih rešenja. Merkur u trigonu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i iskreni.Važno je da negujemo posebnost, pružimo podršku drugima, a potom ćemo lako i brzo stići do cilja. 

Novu Godinu dočekujemo sa Mesecom u znaku Riba, a s obzirom da će Mesec napraviti konjunkciju sa Neptunom, ova atmosfera nas poziva da u najvećoj euforiji razvijemo sposobnost ulaska u najveću tišinu, dajući priliku svom snu da dobije formu.

Godina 2020. je godina velikih promena, koja nas poziva da se oslobodimo svih starih uverenja, svega što nas sputava i ograničava da živimo ono što uistinu jesmo. Pruža nam se prilika da svaki strah transformišemo u moćno oruđe i ovladamo ovom snažnom energijom koju najavljuje 5 Velikih Konjunkcija u predstojećoj godini.

Zamislite želju i dopustite da se vaš san materijalizuje, jer ovo jeste godina ostvarenja želja!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro