Pretraži

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VAGI: Sada je vreme da ostavite prošlost iza sebe

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mlad Mesec se događa 28. septembra na 5. stepenu Vage pa neki novi početak koji pokreće ovaj mlad Mesec može biti za pojedince komplikovan. Sve planete koje tranzitiraju kroz Vagu čine kvadrat tj. nepovoljan aspekt sa Saturnom i Plutonom iz Jarca pa tu nastaje borba i savladavanje prepreka koje mnoge osobe mogu savladati i pokrenuti neki novi početak.

——————– Sponsored ——————–

Aspekti nam ukazuju na to da budemo fleksibilni i prilagodljivi da ne dođe do konflikta i unutrašnjeg nemira. Venera ima lep aspekt s Jupiterom iz Strelca, mnoge osobe se mogu potruditi da stvore harmoniju i da sve bude lepo pa pojedinci mogu dobiti zahvalnost i nagradu za svoja dobra dela, piše astrolog Željka Knežević.

Mlad Mesec u prirodnom polju partnerskih odnosa nam može donieti nova poznanstva, nove ljubavi. Za vreme Mladog Meseca je dobro da nekom nešto poklonite, izbacite stare stvari iz kuće. Vrlo su povoljna venčanja, veridbe, krštenja, ulazak u novu vezu. Sada je pravo vreme da ostavite prošlost za sobom i krenete nekim novim putem, započnete novi posao, itd.Mesec u Vagi je jako osetljiv posebno kada je ljubavni partner u pitanju i bliski saradnik pa će najviše energija biti usmerena u tom pravcu.

Šta mogu očekivati pojedinačni znakovi od mladog Meseca u Vagi?

Ovan

Kod vas se mlad Mesec događa u vašem polju partnerstva gde možete imati neke nove početke. Mnogi Ovnovi mogu imati problem s poslovnim partnerima posebno kada je novac u pitanju.

Pojedini se mogu razočarati kada je u pitanju osoba koja im se sviđa izvesno vreme ili partner. Pojedini Ovnovi ulaze u strastvenu vezu koja može doneti iznenađenja, kako lepa tako i manje lepa što još zavisi od vašeg ličnog horoskopa.

Bik

Kod vas mlad Mesec pokreće novu energiju kroz polje svakodnevnice, posla zdravlja pa bi mogli započeti novi posao. Pojedini Bikovi mogu imati problem s novcem koji se proteže još od prošlog meseca.

Mnogi Bikovi traže nešto što je sigurno za njihov zajednički život i osobe s kojima sebe vide u budućnosti jer ih ne interesuju avanture. Povedite računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti.

Blizanci

Kod vas se mlad Mesec događa u polju ljubavi, dece, poklona, sporta, planiranja. Već od polovine meseca vama je lepo krenulo kada je posao u pitanju.

Sada već poznajete i osobu u koju ste zaljubljeni sada je vreme da to i pokrenete na ovaj mlad Mesec. Nove ljubavi su svuda oko vas samo trebate odlučiti. Postoji mogućnost problema s kostima i zglobovima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Rak

Kod vas se događaju nove promene u vašoj kući, porodici pa ako niste do sada imali hrabrosti da nešto odlučite na ovom polju sada sigurno donosite odluku i pravite rez. Vaša intuicija će vam pokazati da ne grešite.

Pojedini Rakovi bi mogli iz neobaveznog odnosa ući u ozbiljnu vezu. Može vam se dogoditi posebna emocija iza koje posle možete izaći povređeni, stoga obratite pažnju. Odmarajte više.

Lav

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju komunikacije, braće, sestara, suseda pa čak možete biti kritikovani u pozitivnom smislu od kolega s posla ili saradnika. Pojedini komentari vas mogu pogoditi, ali nemojte se uvrediti jer nisu zlonamerni.

Pojedini Lavovi mogu imati iznenada potrebu da troše novac i kupuju, ali preporučuje se da ipak dobro razmislite. Emotivno ako niste zadovoljni, raščistite s prošlošću. Mogu se pojaviti neke tegobe kojima je koren u prošlosti.

Devica

Kod vas se mlad Mesec događa u polju finansija i imovine pa tu možete očekivati iznenadne prilive novca i neke povišice ili jednokratne bonuse, a moguće je da vam napokon uplate vaš honorar. Kako Venera, Merkur, Sunce, Mesec tranzitiraju kroz Vagu, vi se možete neočekivano zaljubiti.

Mnogi idealizuju osobu pa posle kada se malo ohlade, shvate da nije to baš tako čak mogu biti i povređeni. Pazite na ishranu, bavite se fizičkom aktivnošću i izbegavajte stres.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Vaga

Kod vas se događa ovaj mlad Mesec zajedno sa ostalim planetama što vam može doneti težnju za harmonijom, ljubavi i svemu što je lepo za oči i dušu. Mnoge Vage koje su slobodne sada sigurno mogu upoznati srodnu dušu.

Pojedine koje su imale problema sada mogu postići harmoniju na tom polju. Usamljene Vage mogu upoznati partnera za ceo život. Kada je zdravlje u pitanju onda povedite računa o urinarnom traktu i bubrezima.

Škorpija

Kod vas se mlad Mesec događa u polju psihe, tajni, izolacije, duhovnosti pa mnoge Škorpije baš na taj dan mogu pokrenuti nešto iz tog područja. Lako možete naći posao u trgovini, turizmu, ako ste lekar u medicini, salonu lepote, itd.

Emotivno ako ste imali neke nedoumice sada možete ući u otvorenu vezu dok će pojedine Škorpije još ostati u tajnosti, što je njima ponekad i privlačno. Zdravstveni problemi mogu biti urogenitalni i bubrezi su osetljivi. Treba izbegavati cigarete i alkohol. Obavezno idite na sistematski pregled.

Strelac

Kod vas se mlad Mesec događa u polju prijatelja, planova, želja, itd. Ovaj Mlad Mesec jako pozitivno deluje na vas pa bi mogli pokrenuti novi posao ili projekat. Mnogi Strelčevi će imati uspeha u medicini, menadžmentu, trgovini.

Emotivno ako ste slobodni možete upoznati osobu koja vam se sviđa samo ako se društveno pokrenete. Pojedini Strelčevi koji imaju partnera mogu raditi na tome da prodube vezu. Zdravstveno mogu se pojaviti hronični problemi. Izbegavajte stres i više se odmarajte.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Jarac

Kod vas se mlad Mesec događa u polju karijere, jednog roditelja. Ako nemate posao sada je pravo vreme da ga pokrenete. Ovaj mlad Mesec će vam zasigurno doneti dosta uspeha i emotivnog zadovoljstva kada je karijera u pitanju.

Ako ste sami moguće je da ćete upoznati partnera, ali vaše razmišljanje i premišljanje može ga oterati od vas. Radite na tome da produbite svoju ljubavnu vezu i budete sigurniji. Zdravstveno, mogući su problemi s kostima i kolenima, posetite fizioterapeuta i idite na masažu.

Vodolija

Kod vas se mlad Mesec događa u polju viših znanja, filozofije, dalekih putovanja, inostranstva, stranih jezika, učenja itd. Ovaj Mlad Mesec vama može doneti iznenadne troškove.

Više sreće imaju osobe koje su vezane za inostranstvo, putovanja, turizam, medicinu, humanitarni rad, osiguranja, itd. Emotivno iako niste skloni avanturama, sada se može dogoditi i tako nešto. Pokrenite se mentalno, plivajte, trčite, kako bi pokrenuli energiju.

Ribe

Kod vas se mlad Mesec događa u polju transformacije, seksa, novca. Ako ste nezaposleni ili ste već krenuli tražiti posao, sada je dosta povoljan period. Možete se zaposliti u poljima informisanja, struje, medicine.

Emotivno vi zračite vrlo lepo i možete upoznati osobu suprotnog pola. Dosta flerta je naglašeno ovih dana. Pojedinci koji su u neizvesnosti zbog neke osobe koja im se sviđa, sada mogu otkriti na čemu su. Pazite na imunitet i problem s pritiskom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro