Pretraži

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U STRELCU: Device, bićete ranjive! Ovnovi, moguće su rasprave!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Horoskop za mlad Mesec u Strelcu 26. novembar 2019. godine!

Vrlo moćan i optimističan mlad Mesec je na 4. stepenu gde se nalazi asteroid Pallas Athena koji pojačava snagu, samostalnost i nezavisnost. Mnoge osobe mogu sada biti oslobođene straha i uspeće u svemu što planiraju. Svakako da sada treba sve želje poslati u svemir – pokreću se neki novi životni putevi.

——————– Sponsored ——————–

Družite se isključivo s pozitivnim osobama i mislite pozitivno da bi se energija međusobno umnožila i postala još pozitivnija. Ovaj mlad Mesec će mnogim ljudima doneti uvide gde greše i kako postaju oprezniji i mudriji. Nove avanture su na pomolu s velikom dozom optimizma i očekivanja pa se ne preporučuje da mnogo preterujete, piše astrolog Željka Knežević.

Pojedine osobe sada mogu započeti neko učenje. Kako je ovaj mlad Mesec u inkonjukciji s Uranom iz Bika koji predstavlja materiju onda na tom polju može nastati neravnoteža u smislu dobitka ili gubitka.

Mogući su problemi na profesionalnom planu i na planu kuće i porodice. Venera prelazi u Strelca 26. i pravi kvadrat s Kironom iz Ovna što nimalo nije lak aspekt gde se možemo osećati odbačeno, zapostavljeno i da druge osobe sumnjaju u vas i da morate dokazivati ljubav i istinu.

Mnoge osobe shvataju da treba sebe da vole i poštuju i da ne zavise od drugih koliko ih oni vole i poštuju. Ništa na silu nije urodilo plodom pa ni ljubav. Sledeći aspekt koji je dosta jak je Uran u opoziciji s Marsom, što je jedan kontradiktoran aspekt sklon nasilju, nesrećama i preteranom radu. Čuvajte se sada nesmotrenih ulazaka u ljubavne veze.

Ako želite postati vođa, s ovim aspektom morate se naučiti kako da se obuzdate da bi uspeli. Već sutradan, 27. novembra Neptun kreće direktno pa će mnoge osobe potražiti svog duhovnog vodiča ili krenuti putem duhovnih spoznaja. Sada mnoge osobe mogu da dobijaju poruke preko snova, da imaju viziju gde da krenu i da prate znakove pored puta.

Šta svaki znak može da očekuje od mladog Meseca? Pratite svoj znak i podznak!OVAN

Vama ovaj mlad Mesec može doneti neku vrstu novih učenja, filozofije. Pojedini Ovnovi sada mogu krenuti putem optimizma u neku novu avanturu. Kako Venera ulazi u vaše polje karijere, onda je ovo još jedna podrška svemira do ispunjenja vaših želja u poslu, a možda i ljubavi preko posla. Moguće su rasprave ili podela imovine s partnerom u poslu ili u ljubavi.

BIK

Mnogi Bikovi u ovom periodu mogu da podižu kredit, rade na polju uvećanja finansija. Sada je pravo vreme da se prepustite intimi sa vašim partnerom. Mnogi Bikovi sada mogu dobiti podršku od drugih ljudi ili neki vid pomoći. Pojedine osobe mogu da imaju i neke neprijatne situacije pa čak ako imate partnera, može doći do nekih svađa. Nema potrebe da brinete jer će sve krenuti na bolje posle izvesnog vremena.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju partnera, što poslovnih što u ljubavi. Sada je pravo vreme ako primetite da vam nedostaje podrška od partnera da se zapitate koliko se vi dajete i koliko se družite. Pojedini Blizanci sada će zasigurno postati popularni u javnosti ili će ostvariti značajne kontakte. Moguće su i promene kod pojedinaca na poslovnom aspektu u smislu da vas unazade ili unaprede.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Kad god je reč o Mesecu koji je vaš vladar, on vam uvek donese promenu osećanja što se sada odnosi na svakodnevnicu, zdravlje, posao, kućne ljubimce, ishranu i još druge simbolike šestog polja. Mnogi Rakovi će sada imati više optimizma da pokrenu ili više ulože u svoj posao. Pojedini Rakovi mogu imati s partnerom razne nesporazume pa ne reagujte impulsivno.

LAV

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem petom polju ljubavi, zabave, dece, sporta. Mnogi Lavovi će sada imati žeđ za ljubavlju, romantikom, dok će u istom uživati jer imaju podršku Univerzuma. Mnogi Lavovi sada otvaraju svoje srce dok se pitaju rade li ono što ih usrećuje. Ljubav i emocije su dobre dok još traje neizvesnost kada je posao u pitanju.

DEVICA

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju kuće, porodice, majke pa je to aktivno. Mnoge Device mogu sada biti mnogo ranjive i pitaće se za svoju intimnost. Pojedine prave reorganizaciju kada je kuća u pitanju i okreću novi list. Sada je dosta povoljan period za ulazak u bračne vode ili u neku ozbiljnu vezu, dok se pojedine Device mogu pitati jesu li sigurne šta žele. Fokus je na porodici i okruženju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u trećem polju gde su aktivne komunikacije, učenje i sve dnevne aktivnosti, rodbina, komšiluk. Sada je vreme da menjate sve što vam pravi problem ili da sami drugačije nastupate u komunikaciji s drugim ljudima. Moguće je da krenete da učite nešto novo da pišete, da sređujete papire, dok će vam nova snaga i optimizam napuniti baterije. Pojedine Vage mogu imati problem s partnerom kada su imovina i finansije u pitanju.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u drugom polju finansija i materijalnih dobara. Sva čula su u akciji pa možete planirati kako ćete organizovati svoj život i kako da još bolje organizujete finansije. Mnoge Škorpije otkrivaju veću zaradu i kako doći do nje dok pojedine uživaju svojim čulima u svim zemaljskim dobrima. Moguće su iskre između vas i vašeg partnera pa bi trebalo da se suzdržite.

STRELAC

Kod vas se događa ovaj mlad Mesec što vam donosi da se drugačije predstavite drugima i da krenete nekim novim životnim putem. Nove spoznaje i duhovnost će vam uliti mnogo optimizma i vere, nade. Mnoge osobe vas sada mogu videti u vašem originalnom novom izdanju s novom harizmom i velikim samopouzdanjem. Pojedini Strelci mogu imati poslovne promene i neslaganje s partnerom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u dvanaestoj kući duhovnosti pa će sva energija i misli biti usmerene na potrebe drugih. Neki vid povlačenja i osamljivanja može biti naglašen. Nada i optimizam vam mogu dati partnerski i ljubavni odnosi. Mogući su impulsivni konflikti s partnerom pa se potrudite da ne dođe do zahlađenja odnosa.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u jedanaestom polju što će vam pružiti nove kontakte, društvena zbližavanja. Ako imate unutrašnji nemir, sada ga možete razrešiti uz pomoć drugih osoba. Zbog neravnoteže između poslovnih i ljubavnih obaveza sada može doći do problema s partnerom pa se potrudite da malo rasporedite svoje prioritete.

RIBE

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju karijere i jednog roditelja pa će se tu odigravati događanja. Povećana osetljivost je naglašena. Ostvarenje vaših ciljeva su ispred vas pa možete biti opušteniji. Potrebno je da obratite pažnju na samopoštovanje i kako komunicirate sa drugima. Budite oprezni i u saobraćaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro