Pretraži

HOROSKOP ZA MART! Bikovi, pokazaćete zavidnu erotsku maštu! Lavovi, diskretno se udvarate

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mesečni horoskop vam otkriva u šta je najbolje da ulažete svoju energiju u narednom periodu, ali i čega da se čuvate i na šta da obratite pažnju. Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak tokom januara.

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Živciraće vas što je sve tako obično, nedostajaće vam pravi izazovi, kako privatno, tako i poslovno. Zato bi neki Ovnovi mogli povući ishitrene poteze iz čiste dosade i bahatosti. Budite pametni i obuzdajte se. Mudar čovek znaće da prepozna kad je vreme za akciju, a kad nije. Pokušajte bolje da isplanirate svoj život.

BIK

Vaša principijelnost neće vas odvesti daleko jer će napetosti biti van vaše kontrole. Pazite kako se izražavate. Imaćete i snage i mogućnosti da se razvijate, ali uz mudar pristup. U ljubavi ćete pokazati zavidnu erotsku maštu. Bićete zanimljiv ljubavnik. Poseban oprez potreban je u prometu i na putovanjima. Dobro se pripremite za to.

BLIZANCI

Tokom ovog meseca ipak će doći do poboljšanja ličnih odnosa. Neće to još biti bajka, ali biće vam lakše. Otvoriće se nove ljubavne prilike u kojima će i dalje biti potrebno dosta takta i diplomacije, ali ipak će ići bolje nego dosad. Poslove ćete razgranati što šire, a neki će se povezati s ljudima iz inostranstva. Zdravlje dobro.
 RAK

Pred vama je mesec pun izazova, a naročito u poslu. Neki Rakovi će čak biti u iskušenju da prekinu jednu saradnju. Zahtevi i pritisci će biti povećani, a vaša energija mala. Zato se što bolje organizujte. Kroz ove napetosti mogli biste i napredovati, ali stres je neizbežan. Redovno se opuštajte. Ljubavni život će biti osrednji.

LAV

Privlačiće vas tajnovitost privatnog života i biće vam jako važno da neke svoje intimne stvari sačuvate samo za sebe ili za sebe i svoju najdražu osobu. Oni koji su još sami udvaraće se na diskretan način. Na poslu ćete raditi na vrlo uravnotežen način i ništa vam neće biti teško. Sportski radnici biće na dobitku.

DEVICA

Neki će uživati u platonskoj ljubavi, neki će maštati misleći da je to stvarnost, a neki će biti konkrentiji i tajno ljubiti. Strasti ni u jednoj od opcija neće nedostajati. U poslu ćete zauzeti stav da je bolje ne izlagati se, pa ćete delovati iz senke. Pokazaćete se kao vrlo zanimljiv i maštovit radnik.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

VAGA

Biće zanimljivih ljubavnih događaja. Mnogi će shvatiti koliko vole i koliki su voljeni. Ako ste još sami, svakako se doterajte i izlazite, jer su šanse da se zaljubite, ili tačnije, da nekog zavedete zaista velike. U poslu ćete dobiti odlične reference i preporuke, a vaše će samopouzdanje porasti. Redovno se odmarajte.

ŠKORPIJA

Ovo je zanimljiv mesec u kom će vam porasti samopouzdanje. Mnogi će vas želeti u svom društvu, pa ako ste još sami, jednostavno krenite. Na poslu će biti stresova, ali vi ćete imati malo više snage i živaca, pa ćete upravljati bolje. Oslonite se na svoj uticaj na ljude i svojom profesionalnošću pobedite prepreke.

STRELAC

Većinu meseca bićete u iskušenjima da li biti otvoren ili ne. Svaki vaš odnos, bilo privatni, bilo poslovni, biće pod snažnim uticajem vaše intuicije koja će vam nekad govoriti nešto što nije u skladu s pravilima igre. Slušajte i sledite svoj unutrašnji glas bez obzira na sve. Uz takav pristup čitaćete između redova i mnogo toga otkriti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

JARAC

Oni koji su još sami, ovog meseca bi mogli doživeti snažnu ljubav sa osobom iz svoje radne sredine. Neka obrate pažnju na kolege. Oni koji su u vezi uživaće u dnevnom ritmu koji će obogatiti jačom erotikom. Privatnici će biti u iskušenjima, a na poslu će svi morati da polažu račune i završe započeto. Neće uvek biti lako.

VODOLIJA

Možete očekivati vrlo pozitivan mesec u kom će mnoge stvari polako početi da dolaze na svoje mesto. Jedino što će vas mučiti, a više u drugom delu meseca, biće male moralne dileme. Zato se dobro organizujte i uvek prvo promislite šta je zapravo u pitanju. Pokrenuće se neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizovati.

RIBE

Vaša ljubavna priča će se nastaviti. Iskušenja će dolaziti kroz vaše neprimerene reakcije, pa je važno da se obuzdate jer nema objektivnih razloga da divljate. Sve je u redu. Samci bi mogli da nađu ljubav koju su tražili. U poslu će biti šareno. Bavićete se svim i svačim, ali ničim određeno. Ovog meseca ste okupirani komunikacijom i izražavanjem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro