Pretraži

HOROSKOP ZA LETO: 2 astro znaka očekuje velika sreća!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Svaka duša teži sreći, samo je pitanje izbora da li ćete joj se približiti. Naš cilj je da se sreći približimo što je bliže moguće, a ovog leta zasita imate priliku da to ostvarite, piše Lovesensa.

Evo koje znakove Zodijaka će pratiti srećna zvezda ovog leta:Strelac

Očekuje vas prijatna eksplozija emocija, naročito za porodične Strelce. Očekuje vas pouzdana i prijatna atmosfera na polju ljubavi i emotivnih odnosa. Imate osećaj da vam budućnost donosi nešto prijatno i uzbudljivo.

Snovi počinju da se ostvaruju od 11. avgusta pod uticajem magične Venere. Od temelja počinjete da gradite tvrđave, a sudbina je definitivno na vašoj strani. Najsrećniji dani ovog leta za Strelce biće 20. jun, 28. jul i poslednja nedelja avgusta.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Vodolija

Planete vam ovog leta donose brojna iznenađenja. Novi kontakti, ljubavne varnice i zanimljivi susreti počinju da vam donose dobr vibracije već od 5. juna, odnosno dana lunarnog pomračenja.

Ako ste tokom proleća bili besposleni i pomalo apatični, celog juna vas očekuje produktivnost i dobre aktivnosti. Sve što ste započeli početkom juna, možete očekivati da će se ostvariti oko 20. juna. Početkom jula energija će biti manje intezivna usled razočaranja zbog osobe iz bliksog okruženja.

Mudar i ohrabrujući Uran povećava svest kod Vodolija i jača intelektualnu energiju, pa žete ovog leta lako prevazići mnoge izazove.

U avgustu vas očekuju sjajna iznenađenja, divno okruženje i atmosfera romantike i ljubavi. Moguća su slavlja, venčanja i širenje radosti. Važno je da sve radite umereno i ostanete u ravnoteži. Kada u život uključite izbalansiranost, sreća vas neće napustiti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro