Pretraži

HOROSKOP OTKRIVA: Ovo je najpovoljniji period za ljubav do kraja godine za svaki znak

Astro
0
Photo: pixabay.com

Saznajte kakve promene na ljubavnom planu vas očekuju do kraja ove godine. Neki znakovi će biti u iskušenju, a neki će imati dosta sreće, piše ehoroskop.net.

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Ljubavne teme vam nisu u prvom planu, ali istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ni ništa loše. Planete će se složiti tako da će vaš fokus interesa biti većinom na vašem ličnoj razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bićete čak spremni malo da pustite lične stvari i društvo na stranu i više se posvetiti pre spomenutom. To ne znači da ćete živeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, biće to na miran i stabilan način. Oni u dužim vezama učvrstiće svoj odnos, a svi ostali će provodi vreme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, ali koje neće iskakati od drugih. Povoljna Venera otvoriće vaše srce za ljubav od 29.7. do 21.8. i još od 2.11. do 26.11.BIK

Najveća promena ove godine biće konačan prelazak Urana u vaš znak. To se može manifestovati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. Zavisno s kim jeste, videćete da li će vas voljena osoba razumeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje. Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će duvani sasvim novi vetrovi. Stabilizaciji toga svega će doprineti Saturn iz Jarca, pa je verovatno da ćete menjati svoj lični pristup i svet ipak na uspešan način. Dobra Venera osvetliće vas od 22.8. do 14.9. i od 27.11. do 20.12.

BLIZANAC

Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva verovatno će otvoriti neku lepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Već vezani poboljšaće svoj odnos s voljenom osobom. Romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju građenja kula u vazduhu, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, proverite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte. S takvim pristupom ćete uspeti. Venera vam je povoljna posebno od 15.9. do 8.10. i od 21.12. do kraja godine.

RAK

Vaši lični odnosi i dalje će biti vrlo zahtevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako će vas malo dovoditi u iskušenja u kojim će se tražiti ozbiljnost, zrelost, pametan pristup i odgovor na pitanje koja je svrha veze. Neke priče ćete morati definisati kakve jesu, neke možda i završiti i otvoriti neke nove. Vaši odnosi će prolazi sito i rešeto, pa se pripremite. Uz realan pristup, spremnost na saradnju i strpljenje, sve je moguće. Pomagaće vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će jačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna posebno do 28.7. i od 9.10. do 1.11.

LAV

Iza vas je vreme promena u ličnim odnosima, pa sada možete mirnije da brode dalje. Ne zamarajte se prošlošću. Šta je bilo, bilo je. Okrenite glavu napred, jer možda je na vašem putu već neka nova ljubav. Jupiter će gotovo celu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi, pa ćete verovatno dobiti priliku da nekog sretnete ili da u postojećem odnosu poboljšate stvari. Neki Lavovi i Lavice mogli bi da postanu roditelji, što će ih jako razveseliti. U svojim ljubavnim temama koje će se sigurno razvijati, ove godine postoji i jedan razlog za oprez – ne sanjarite previše. Kvadrat Neptuna i Jupitera može doneti ružičasti pogled na svet i nerealne procene. Inače, Venera vam je povoljna od 29.7. do 21.8. i opet od 2.11. do 26.11.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

DEVICA

Iluzije i zablude u koje ćete povremeno upadati bistriće vam Saturn iz Jarca i Uran iz Bika. Stoga pre nego što skočite, prvo pogledajte kuda idete, da vas ne zavede sasvim neprimerena i sebična osoba. Oni u vezama verovatno će učvrstiti svoj odnos, a drugi neka se oslanjaju na svoju sposobnost analize koja će im ovaj put dobro doći zbog ranije spomenutog. Neki će dobiti mogućnost rešavanja stambenog pitanja, ali postoji opasnost da se to pokaže kao mehur od sapunice. Zato ako planiraju zajednički život i „svanje gnezda“, neka provere sve pravne zamke i neka se posavjetuju i sa stručnjakom ako treba. Za ljubav su dobri dani povoljne Venere od 22.8. do 14.9. i opet od 27.11. do 20.12.

VAGA

Mir koji ste nakon dugo vremena počeli da osećate u ličnim odnosima će se učvrstiti. I vi ćete postati sabraniji, bistrije gledati prema napred ko vam dolazi u susret, pa ćete osećati i više zadovoljstva u privatnom životu. Naročito se to odnosi na kontakte i komunikacije kojih će celu godinu biti znatno više nego inače, pa će i prilike za nova poznanstva biti brojnije. One Vage koje ove godine misle da počnu zajednički život s nekim, trebaće da ulože dodatne napore koji se odnose na trud oko nekretine u kojoj bi živeli. Biće i onih koji će često putovati na kraće destinacije i tamo uživati sa zanimljivim ljudima, a tu je takođe moguća ljubav. Venera će oplemeniti vaš život od 15.9. do 8.10. i opet od 21.12. do kraja godine.

ŠKORPIJA

Nakon što ste prošle godine malo osetili najavu mogućih promena (od 16.5. do jeseni) u ličnim odnosima, ove godine ćete morati da prihvatite nov pristup istim. Biće iskušenja tipa naglih i neočekivanih istupa od druge strane, vama ne odmah dragih iznenađenja, novog načina održavanja veze, situacije koje još niste doživeli u privatnosti, a vi ćete sve to morati da rešavate i pametno razvijate. Nisu isključeni ni neočekivani romantični susreti. Podrška sporih planeta iz Ribe i Jarca učiniće da nađete nov način funkcionisanja. Venera vam je povoljna do 28.7. i posebno od 9.10. do 1.11.

STRELAC

S Jupiterom u svom znaku ćete imati osećaj da su vam sva vrata otvorena, pa tako i ona ljubavna. Bićete u odličnim raspoloženjima, ali zbog kvadrata Neptuna skloni i zabludama. Zbog urođene potrebe za slobodom, pazite da se ne razmašete previše ili pak da neku dragu osobu ne odbijete svojom indiskrecijom. Negujte realistično promatranje kako sveta u sebi, tako i oko sebe, kako biste znali primereno da postupite. Uz takav pristup pred vama je vrlo prijatan period. Vedrinom ćete spontano privlačiti osobe suprotnog pola, pa su zagarantovana nova poznanstva ili dobar razvoj već postojeće veze. Venera će osvežiti vaš ljubavni život posebno od 29.7. i do 21.8. i opet snažno od 2.11. do 26.11.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Sporije planete će davati stabilan smer vašem privatnom životu. Verovatno ćete se vi pokazati kao najbolji oslonac voljenoj osobi, a ako ste još sami, nije isključeno da priča počne tako da vi dajete nekome podršku. Malo je toga što bi vas sada moglo skrenuti vašeg puta, a doživljaji na ličnom polju će biti će dobri. Neki među vama možda će osetiti nagle porive za romantikom, ili će se zateći u takvim neočekivanim situacijama zbog tranzita Urana po prirodnoj 5. kući ljubavi. No kako je isti u sjajnim aspektima sa Saturnom i Plutonom u Jarcu, ta Neptunom u Ribama, svako iznenađenje biće vam na kraju prijatno, pa nemojte da ga odbijat eu startu. Venera vam je povoljna posebno od od 22.8. do 14.9. i opet snažno od 27.11. do 20.12.

VODOLIJA

Nakon što ste usvojili lekcije, sad znate šta želite i jasno možete da definišete svoja ljubavna očekivanja. Nekako ćete lakše disati, a vazduh u vašoj vezi će biti opušteni. Oni koji su još sami rado će vreme provoditi s prijateljima i društvom, pa nije isključeno da otuda krene i neka nežna priča. Biće dobrih provoda u kojim ćete istinski uživati, ali nećete pod svaku cenu tražiti svoj par. Više ćete biti skloni opustiti se i pustiti neka stvari idu prirodno, a ako treba i polako. Promene možete da očekujete povezano sa stanovanjem ili s porodicom iz koje potičete. Moguće je da ćete u tim temama morati dodatno da angažuju uz određen stres. No i tu će vam pomoći prijatelji. Venera vam je dobra posebno od 15.9. do 8.10. i opet snažno od 21.12. do kraja godine.

RIBE

Vaša mašta će se odlično ispreplitati s realnošću kroz bliže i dalje kontakte. Bitno je samo da ne poletite previše, pa kad uđete u sanjarenje, na vreme se posavetujte s dragim ljudima. Oni će sve videti kakvo jeste, možete im verovati. Ponekad ćete morati da ukrotite svoje ideale jer će ih život demantovati, ali baš će tu funkciju spuštanja na zemlju odlično odrađivati vaši prijatelji. Kako godina bude prolazila, uviđaćete koliko su u pravu i ako budete otvoreni za ozbiljne savete realnih ljudi, bićete prilično zadovoljni. Vaš ljubavni život tako će se razvijati na sve zreliji i pametniji način, a biće prostora i za vaše male ludorije. Venera vam je naklonjena do 28.7. i opet od 9.10. do 1.11.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro