Pretraži

GUBE KONTROLU: Ova tri znaka Zodijaka suočiće se sa največim strahovima

Astro
0
Photo: pixabay.com

I možda znamo da se naši strahovi ne mogu tek tako ostvariti, ali što više razmišljamo o stvarima koje nas plaše, osećamo se nelagodnije.

Tako, tokom tranzita koji kreće danas, ako se prepustimo mislima o onome čega se plašimo, ne ostavljamo mesta za misli koje nam pomažu da prebrodimo strahove. To znači da će nas naši strahovi obuzeti i postati „stvarni“ – najpre jer nismo mogli da se odupremo lošim mislima.Ovo su tri astro znaka kojima će se od 3. septembra ostvariti najcrnji snovi:

RAK

Mnogo je stvari kojih se plašite, a jedna od njih je da će vas neko iskritikovati u javnosti. Pošto to zaista želite da izbegnete po svaku cenu, radite stvari da biste izgledali kao da ste potpuno nevini i da nema šta da vam se zameri.

Zbog energije koju donosi ovaj tranzit, nije isključeno da ćete okriviti osobu koja vas uhvati da radite nešto pogrešno – kao da je ona ta koja ovde greši.

ŠKORPIJA

Sa svojim najgorim strahom se nosite skoro svaki dan u životu, a to je, naravno, gubljenje kontrole. Budući da ne želite da se nađete u poziciji da nekako izgubite kontrolu, na kraju ćete i previše razmišljati o tome. Na kraju ćete pronaći situacije koje testiraju vašu sposobnost da držite stvari na svom mestu.

Ideja da nemate kontrolu vas užasava i nije važno o čemu se radi – o ljubavi, poslu, karijeri ili porodici. Sve što znate je da ne želite da budete u situaciji u kojoj ne možete da se nosite sa nečim.

JARAC

Spolja ste kul, ali niko zapravo ne zna šta se dešava u glavi Jarca. Ono što ne vide je nervoza koja postoji u vama. Nažalost, ovaj novi tranzit nije vaš najbolji prijatelj, posebno kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Plašite se da ćete uznemiriti svog partnera i vrlo dobro znate koliko je lako ispoljiti ovaj strah.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro