Pretraži

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŽENE U 2022: Device, čeka vas period romantike! Strelčevi, pred vama je turbulentna godina!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Godišnji ljubavni horoskop za 2022. godinu!

OVAN

Očekuje vas godina puna ljubavnih iznenađenja. U 2022. godina donosićete važne odluke o ljubavnim odnosima i napraviti određene granice i smernice za sebe. Usamljene devojke imaće mnogo povoljnih prilika da urede svoj lični život, a neke šanse zaista ne bi tebalo zanemariti. Oni koji su već pronašli svoju ljubav, imaće i napete trenutke, jer će morati da se pridržavaju svog uobičajenog kursa i da se mnogo potrude kako bi sačuvali romantični odnos. Uglavnom će žene Ovnovi pokušavati da poprave situaciju ili unaprede odnos. Ako ne dođe nakon nekoliko meseci do rezultata, mogući su raskidi.

BIK

Bik će u prvoj polovini 2022. godine biti emocionalno nestabilan i veoma impresivan. Predstavnike ovog znaka prvenstveno će brinuti zdravstvena i finansijska pitanja, pa možda neće imati vremena za romantične avanture u prvoj polovini 2022. godine. U ovoj godini mogu se sa velikim izazovima suočiti Bikovi koji su u braku. Moguće je nerazumevanje, kao i nesposobnost opraštanja. Neće se svi partneri razumeti i moći da oproste greške iz prošlosti, pa ćete do leta ipak morati da se nosite sa problemima koji su se nakupili u braku. Slobodni Bikovi biće željni avantura i izazova, posebno tokom zime i proleća. Jesen već donosi ozbiljnije ljubavne šanse.BLIZANCI

Blizance očekuje melanholija i osećaj nezadovoljstva početkom godine, pa će želeti da naprave i neke radikalne promene na ljubavnom planu. Predstavnici ovog znaka želeće da promene sve što ih okružuje za 180 stepeni – istinski će se posvetiti osvarenju svojih novogodišnjih želja. Blizanci koji su u braku imaće razne izazove, možda ljubomora, pomišljanje na negkog drugog, ili mogu napraviti greške bez povratka. Moguće su afere koje kasnije mogu uzrokovati rastanak. Slobodni Blizanci imaće najviše ljubavnih šansi na putovanjima ili nostranstvu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se brzo dopasti i strasti će biti pojačane, ali teško da će se iz afere pretvoriti u ozbiljan odnos.

RAK

Žene koje su rođene u znaku Raka radikalno će preispitati svoje poglede na ljubavne odnose i porodični život 2022. godine. Ako su ranije predstavnici ovog znaka u prvi plan stavljali interese ostalih ispred sebe, ovoga puta hteće da izađu iz začaranog kruga i češće stave sebe na prvo mesto. U početku će mnogi pokušati da sabotiraju ovu odluku ili plan, ali ostanite dosledni. Usamljeni Rakovi će toliko želeti da vrate romantiku u svoj život, a moguća je veza sa dugogodišnjim poznanikom ili kolegom. Ovo će dovesti do dobrog kraja samo u jednom slučaju – kada postoje stvarna osećanja. U svim ostalim varijacijama, odnos je osuđen na neuspeh.

LAV

Slobodne Lavice u 2022. godini iznenada se vraćaju u prošlost i moguće je obnavljanje veze sa bivšim partnerom. Moguće je da će ovaj odnos uspeti, ali samo ako poradite na greškama koje su vas udaljile u prošlosti. Ukoliko ponovo upadnete u krizu, možete podleći emocijama i na vreme zaustaviti toksičnog partnera. Ipak, usamljeni predstavnici ovog znaka biće izuzetno srećni u ljubavi. Pre svega, sreća će se nasmejati onima koji žele početak nove ljubavi. Ako ste sredili emocije u svom srcu, moguća je velika sreća.

DEVICA

Za Device 2022. godina priprema period neviđene nežnosti i romantike, ali u isto vreme, predstavnici ovog znaka treba da paze da ne poklanjaju srce toksičnim osobama. Manipulator se može sakriti iza prelepe "fasade" i galantnog udvaranja, pa ne treba verovati lepim rečima, već postupcima. Device koje su u vezi ili braku bukvalno će se okupati u ljubavi, osetićete snažnu bliskost, povezanost i povratak strasti. Posvetite se vašem odnosu i provodite više vremena sa partnerom. Slobodne Device prema mišljenju astrologa očekuje više od jedne romanse u 2022. godini.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Vage preuzimaju notu odgovornosti u ljubavnim odnosima. Predstavnice ovog znaka stvaraju granice, kreiraju čvrste temelje odnosa i posvećuju se razvoju svog emocionalnog stanja. Zvezde usamljenim Vagama poručluju da ne brinu, da veruju u ljubav, a ona će se pojaviti u pravo vreme. Takođe, nema potrebe žuriti u brak, u suprotnom postoji rizik da će biti kratkotrajan. Vage koje su u vezi ili braku očekuje bezbrižna 2022. godina, sa mogućim krupnim odlukama kao što su proširenje porodice, zajednički život, preseljenje, venčanje.

ŠKORPIJA

Ako Škorpije žele da budu srećne u svom ličnom životu, moraće ozbiljno da preispitaje stavove i ambicije. Moguće je da stavljate na prvo mesto karijeru, i to je u redu, ali nemojte zapostaviti ličnu sreću, slobodno vreme i privtan živo t. Ipak, u 2022. godini jedan suret može promeniti vaše prioritete. Možete upoznati osobu koja će vas brzo privući, a odnos će se razvijati lako i lepo. Zauzete Škorpije očekuje miran odnos – parovi će težiti da stvore unutrašnji svet i okolo "podignu zidine" kako spoljni uticaji ne bi mogli narušiti sreću.

STRELAC

Očekuje vas turbulentna godina na polju ljubavi – moguće su svađe, pomirenja, strasti, zaljubljivanja. U bračnim odnosima i vezi mnoge žene rođene u znaku Strelca neće znati kako da poboljšaju odnos. Moguće je da ćete od partnera zahtevati više, a da će vaš trud biti manji. Pronađite balans. Pazite koje reči koristite tokom rasprava, je rneke mpogu biti poput oružja i povrediti drugu stranu, a da to niste ni želeli. eće svaki brak izdržati takva iskušenja. Žene u znaku Strelca koje nisu u vezu konačno će moći da pronađe svoju srodnu dušu i izgradi veoma toplu, iskrenu i harmoničnu vezu. Romantična priča koja započne u 2022. godini može imati vrlo srećan kraj.

JARAC

Ako ste u vezi, tokom prve polovine godine moguće je zahlađenje odnosa. Ljubomora, egoizom i nepoverenje mogu zaista ugrotiti odnos sa partnerom, a najveća oluja stiže ako ignorišete problem. Ako se potrudite zajedno da rešite problem, odnos se može vratiti u normalu i biti još bolji nego ranije. Slobodni Jarčevi ponašaće se asertivno, pa čak i negativno u odnosu sa suprotnim polom. Posebno u fazi udvaranja moguća je hladnoća. Opustite se, strah od vezivanja može vas udaljiti od ljubavi.

VODOLIJA

Vodolije će dobro započeti godinu i dugo će voditi miran i odmeren ljubavni život. Sve do jeseni vladaće harmonija, ali sa dolaskom hladnih dana, moguća su zahlađenja i otkrivanje tajni u ljubavi. Pre nego što u nešto poverujte, otvoreno razgovarajte sa partnerom. Čuvajte se manipulacija. Slobodne Vodolije očekuje nova romansa, ali nemojte previše odlagati neke korake. Pružite šansu osobi koja vam otvoreno pokazuje ljubav – moguća je duga romansa.

RIBE

U 2022. godini usamljene Ribe privlače veliku pažnju suprotnog pola, ali malo je verovatno da će doći do ozbiljne veze koja bi se mogla razviti u nešto više od flertovanja. Najviše vas sputava vaša neodlučnost, povučenost i boravak u prošlosti. Predstavnici ovog znaka takođe se suočavaju sa malim problemima u vezama. Mogu se pojaviti problemi za koje se kasnije može ispostaviti da su beznačajni, ali dok to ne shvatimo moguće su svađe i raskidi. Da biste to izbegli, ne plašite se da otvoreno govorite o onome što vam je važno upravo sada – ne skrivajte probleme i nezadovoljstvo pod tepih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro