Pretraži

Evo koja tri horoskopska znaka će imati velikih poteškoća u ljubavi i razumevanju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kada je reč o ljubavi i nerazumevanju, ovaj period bi mogao biti u vrhu sa pogrešnim potezima i idejama.

Pošto imamo nekoliko Venerinih tranzita, bavićemo se poslovima srca. Gledamo u Mesečev kvadrat sa Venerom, Venera sekstil Uran, Mesečev sekstil sa Venerom, i na kraju Mesec u trigonu sa Venerom, pa možemo pretpostaviti da će ljubav i romansa igrati veliku ulogu u ovoj drami.

I pošto se ne bavimo samo energijom Venere, deo onoga što čini grubom čitavu stvar je to što se vozimo zajedno sa Mesečevim sekstilnim Plutonom — uvek pravi probleme, i Mesečevom konjunkcijom sa Plutonom.

I ako tu ne dobijemo nagoveštaj, postaje prilično očigledno kako napuštamo Ovna i Sunce ulazi u Bika 19. aprila

Sve u svemu, većina naših tema će se vrteti oko ljubavi i odnosa.

Možemo se osećati iscrpljeno zbog nedostatka komunikacije između snas i onih koje navodno volimo i poštujemo. Ovo je dobar period da shvatite da li ste zaljubljeni ili ne i da uradite nešto po tom pitanju čim shvatite. Život i ljubav zovu; Ono što mi radimo u vezi s tim zavisi od nas.

Držite se. Stvari će se poboljšati i vi ćete izaći blistavi na drugoj strani.

Ovan

Ova poslednja nedelja sunca u Ovnu čini da se osećate kao da morate da se trudite jače nego inače, a to može dovesti do preteranih reakcija i prekoračenja vaših granica.

Doslovno ćete osetiti kako vaše moći nestaju, a to vam se ni malo neće dopasti; osećaćete se kao da vas je neko povukao i da, odjednom, nikoga nije briga šta mislite, radite ili kažete.

Ništa vas ne frustrira više od osećaja beznačajnosti, a ipak nastavljate da gurate – bezuspešno.

Vaš ljubavni život neće patiti, ali biće potrebno strpljenje da se nosite sa nekoliko pitanja koja se pojavljuju, a kao što svi znamo, strpljenje je vrlina koju nijedan Ovan dobro ne poznaje.

Bik

Ovaj period vam donosi mešovitu poruku komunikacije. Biće vam poslat paket koji se neće pojaviti, a koji će izludeti i pošiljaoca i primaoca (vas) jer se osećate kao da nemate nade da promenite stvari poput poštanskog sistema.

Posebno ste osetljivi na tranzite koje pokreće Merkur, a pošto ugošćujemo Merkur u konjunkciji sa Uranom, to je glavni razlog zašto nećete dobiti svoj paket ili bilo koju drugu prepisku ili pošiljku na vreme.

Iako ćete 19. aprila ući u sezonu Bika, još uvek osećate lebdeće prisustvo Ovna i njegove ratoborne energije, i iskreno, to vam ne odgovara.

Imaćete poseban osećaj da želite da se oslobodite. Vaša frustracija će se odraziti na vašoj vezi, a vi ćete započeti nekoliko sumornih svađa sa svojim partnerom koje će samo pokazati da ste vi ta koja ima problem, a ne oni.

Duboko udahnite — sve će se rešiti samo od sebe.

Blizanci

Ono što se dešava je da je vaša intuicija na visokom nivou, a sve što shvatate je negativno.

Ne osećate se paranoično, osećate se u kontaktu, i to je ono što vam posebno smeta. Ne možete staviti prst na to, ali nešto definitivno nije u redu.

Nedostatak sna takođe može biti prisutan, a kako to ide sa ljudima koji su u lepim vezama, oni imaju tendenciju da svoju agresiju izbace na onoga koga vole.

I to je upravo ono što ćete raditi, previše ćete maltretirati vašeg partnera.

Mesečev sekstil sa Plutonom je ono što će pokrenuti najgori deo vaše mašte i nećete moći da se otresete osećaja da vam neko govori iza leđa ili da su loše vesti na horizontu.

Izbezumljuje vas samo razmišljanje o stvarima o kojima nemate pojma. A kada se osećate zarobljenim, okrećete se onima oko sebe. U ovom periodu se osećate kao zarobljeni pacov i samo opstanak vam je na umu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro