Pretraži

,,DO VEČERAS ZAMISLITE 1 ŽELJU“: Saznajte kakve promene vas u narednim danima očekuju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Astrolozi predviđaju zanimljiv i uzbudljiv dan pred nama, jer je Sunce u trigonu sa Plutonom od 16. septembra. Očekuju nas intezivna i duboka iskustva, a spremni ste da istražujete sve što vas zanima i tako ostvarite radost, piše Sensa

Imaćete veliku kreativnu moć uz pomoć koje danas možete napraviti važne pomake na poslu. Ukoliko kanališete ovu sjajnu energiju na dobre stvari, očekuju vas pozitivni događaji i možete napraviti veliku transformaciju.

Dodatnu priliku za uspeh donosi i kvalitetna komunikacija, kao i dobar odnos sa autoritetima i nadređenima. Ovaj tranzit možete iskoristiti i za čišćenje energetskog i emotivnog nereda, pa se lični i profesionalni problemi takođe mogu rešiti.

16. septembar je vaš dan sreće, pa do večeri popravite sve ono što se može popraviti, ojačajte energiju i maštajte, zamislite želju – i onda AKCIJA: Postoji velika šansa da vam se u životu dogode velike promene, a dodatnu snagu vam daje povećano samopouzdanje.

Imaćete moć da utičete na druge ljude i da menjate mnoge sudbine. Ukoliko iamte u okruženju nekoga kome treba pomoći, odnosno nekoga ko je skrenuo sa staze svoje životne misije, vi ste taj koji može učiniti da ponovo zasijaju zvezde radosti. Naravno, to ne činite bez volje drugog, već samo zajednički, na obostranu sreću.

Do večera obavezno zamislite jednu želju, vizualizujte i sanjajte, ali i napravite korak i potrudite se kako bi ona postala deo vaše stvarnosti!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro