Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Vage, prija vam solo status! Škorpije, bivše ljubavi se motaju oko vas!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN
Dnevni horoskop za 4. decembar 2022. godine vam donosi neočekivanu vest na polju finansija. Ukoliko su se pojavili dodatni troškovi, ne očajavajte. Prihvatite pomoć od osobe iz poslovnog okruženja i oslonite se na partnera koji vam već neko vreme zamera na nedostatku pažnje.

BIK
Vaš dnevni horoskop vam najavljuje prepreke koje će biti lako premostive. Ukoliko trenutno pregovarate o nekom važnom poslu, moguće je da su vas nesporazumi u komunikaciji doveli do komplikacija. Opustićete se već krajem dana, može da vas obraduje poruka ili poziv od osobe suprotnog pola.

BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju sjajno raspoloženje i neverovatnu energiju! Šta god danas da uradite, ići će vam od ruke, a isplatiće vam se višestruko. Ne zaboravite na ljude koji su vam se našli kad vam je bilo teško, pozovite ih i iznenadite večerom u nekom lepom restoranu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

RAK
Emocije su u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, danas slede brojna dešavanja na privatnom planu. Čini se da ste na klackalici i da birate između dve strane, ali savet je da se ne fokusirate na prošlost. Poslušajte intuiciju, tako ćete biti sigurni da niste pogrešili.

LAV
Dnevni horoskop za 4. decembar 2022. godine vam savetuje da budete oprezni ako sklapate važan ugovor. Dobro proverite sve detalje ili poslušajte stručnije lice ukoliko ste nesigurni. Ne bi bilo loše da uradite krvnu sliku i pojačate unos vitamina, kako bi zaštitili imunitet.

DEVICA
Previše obaveza može da izazove pojačan stres, ali savet je da ne pokušavate da postignete nemoguće. Dovoljno je da uradite onoliko koliko možete i potrudite se da pronađete hobi ili bilo kakav vid relaksacije. Partner vam sprema jedno iznenađenje, to će vam popraviti raspoloženje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

VAGA
Dnevni horoskop za 4. decembar 2022. godine je u znaku konflikata. Smeta vam nepravda koja je vezana za porodicu, a uporno se trudite da sakrijete pravo mišljenje. Danas je vreme da sve izađe na videlo, naoštrite se dobrim argumentima. Prija vam solo status.

ŠKORPIJA
Danas ste skloni nervozi, preteranim reakcijama i brzim odlukama. Potrudite se da ne reagujete tako na poslu, nadređeni mogu pogrešno da vas shvate, ne shvatajući rasejanost koja vas obuzima. Bivše ljubavi se motaju oko vas, dobro razmislite da li dajete povoda i da li želite to.

STRELAC
Danas možda ostavljate negativan utisak na nekoga ko vam je blizak. Razmislite da li ste svojim postupcima zaista ispali nefer prema najbližoj osobi, trebalo bi da znate da niste uvek u pravu. Ne tvrdite pazar, to ne može ništa dobro da vam donese.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

JARAC
Danas dobijate neočekivani novac! Moguće je da se radi o poslovima koje ste davno obavili, ali niste dobili zasluge kada je trebalo. Vreme je za šoping, počastite se kupovinom i spremite na ozbiljan razgovor sa partnerom koji želi da pređete na viši korak!

VODOLIJA
Ne potiskujte svoja osećanja danas. Budite iskreni prema osobi koja vas je osvojila za kratko vreme i saopštite joj kakve namere imate. Današnji dan biće prepun dubokoumnih razgovora, a neke tajne mogu da isplivaju na površinu i potpuno poremete vaše planove.

RIBE
Dnevni horoskop za 4. decembar 2022. godine vam najavljuje odličnu ponudu koja je vezana za posao! Može da se desi da stiže zahvaljujući osobi koju ste nedavno upoznali preko zajedničkih prijatelja, ovo ste čekali. Ne oklevajte, već preuzmite sreću u svoje ruke!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro