Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Rakovi, niste emotivno zadovoljni! Jarčevi, imate potrebu da proveravate svog partnera!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

POSAO: Rasejani ste, pamtite nevažne stvari, a ispuštate glavne detalje na poslu. Ipak ste srećni, pa ćete biti samo opomenuti, što je dovoljno da se presaberete.
LJUBAV: Jedan telefonski poziv mogao bi da vas obraduje i probudi Vam sva čula.
ZDRAVLJE: Bez problema.

BIK

POSAO: Probajte da ono što mislite zadržite za sebe, pa tek ako vam i sutradan bude ista misao na pameti, izgovorite je i uputite je kome je namenjena.
LJUBAV: Ljubav vam je važna, pogotovo ako je stvar ozbiljna, a vi spremni za sudbonosno „da!". Sve što je van toga, ne zanima vas, pa ako ste u nedefinisnaim vezama, lako ih sada privodite kraju.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Vaš nagon za radom je iskren i nesputan, pa ma koliko vas drugi videli kao tiranina koji nameće svoje lične kriterijume, ovo je dan kada vas autoriteti javno hvale i nagrađuju.
LJUBAV: Suviše je rano da donosite ocenu o ponašanju bliske osobe. Stoga nemojte donositi ishitrene odluke, možete se pokajati.
ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

POSAO: Ako želite za sebe bolje uslove, sada je idealno da ih tražite. Ovo je dan kada ste u skladu sa sobom, čak i kada niste u skladu sa drugima.
LJUBAV: Niste emotivno zadovoljni, a baš tokom ovog dana ste posebno osetljivi i zato izbegavajte direktnu konfrontaciju, posebno sa osobama, koje vam u suštini i nisu mnogo važne.
ZDRAVLJE: Imate višak energije.

LAV

POSAO: Poslovne kolege puštate svesno da sami uvide svoje greške i ne insistirate prvi put na tome da budete u pravu. Puštate da ih vreme u to uveri.
LJUBAV: U ljubavi ste sjajni, ako izuzmemo konstantnu potrebu da se držite plana koji zacrtate. Okrenite se konkretnim stvarima i krenite sa mrtve tačke.
ZDRAVLJE: Problemi sa vidom.

DEVICA

POSAO: Sve će dobro proći, jer ste napokon shvatili u kom smeru treba da idete.
LJUBAV: Delujete hladno i distancirano, pa vas nije lako zavesti, čak i kada ste i vi zainteresovani. Ono što privlači u vama jeste vaša pedantnost, ali i otkačenost koja uvek iznenadi partnera.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

POSAO: Minus faza je već prošla. Imate veliku količinu energije i elana za nove početke, ali i za rešavanje eventualnih problema koji se već gomilaju neko vreme.
LJUBAV: Opčinjeni ste erotikom i uživanjem u njoj! Libido ce biti povećan, kao i želja za novim emotivnim kontaktima.
ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju, izbegavajte sukobe bilo koje vrste.

ŠKORPIJA

POSAO: Slobodni deo svog angažovanja prepustite jednom mlađem autoritativnom kolegi. Pošto ste se dovoljno dokazali, vama je potreban predah, a njemu ostavite dokazivanje!
LJUBAV: Seksepil prosto zrači iz vas, magnetski privlačite jednu osobu iz kruga vaših prijatelja koju već duže vreme držite u neizvesnosti. Pa zašto to radite? 
ZDRAVLJE: Možete da se opustite.

STRELAC

POSAO: Iako ste već doneli čvrstu odluku da ćete veći deo dana provesti radno, promenićete planove.
LJUBAV: Osećate se usamljeno, a ponašate se i nekorektno prema partneru. Tražite potvrdu i pohvalu za dobro i žrtvu koju činite, a zaboravljate pritom da je to vaš izbor. Sukobi i neslaganja su najistaknutiji sredinom dana.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hroničnim smetnjama.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

POSAO: Počinjete da maštate, a novca nikad dosta. Vi, sva sreća, ne spadate u one kojima je on potreban da bi se dobro zabavili.
LJUBAV: Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate svog partnera.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

VODOLIJA

POSAO: Otvoren pristup je najbolji i nosi najpozitivnije rezultate. Iskoristite ovaj dan za razgovore i regulisanje problema. Samo nikako nemojte to raditi tako sto ćete lagati ili nešto kriti.
LJUBAV: Osobe koje su u braku malo su nervozne zbog promenjive situacije u domu.
ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme.

RIBE

POSAO: Novac, bez koga ste bili u škripcu stiže tokom dana, a jedan njegov deo odnosi se i na prihode iz inostranstva.
LJUBAV: Nemojte mnogo razmišljati, aktivirajte se! Nemojte odgovarati na jednu provokaciju ili udvaranje posredstvom interneta.
ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro