Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Ovnovi, moguće su razmirice na poslu! Ribe, mudro birajte s kim se družite!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Dnevni horoskop za 2. novembar 2022. godine vam donosi neočekivani obrt novca. Budite samo pažljivi u šta ulažete i kome dajete novac. Ne preterujte u tome, jer sve što je lepo kratko traje. Moguće su male razmirice na poslu, zato je neki put bolje da zadržite mišljenje za sebe.

BIK

Taman kad ste sredili porodične odnose, budite spremni na nove nesuglasice. Bolje se "ugrizite" za jezik kako ne bi pale teške reči. A zvezde vam savetuje da mirnim razgovorom sa bliskim ljudima rešite sve što vas muči. Moguće su glavobolje!

BLIZANAC

Imate utisak kao da ste na dve klackalice, što vam neće doneti dobro ukoliko se odmah ne odlučite za jednu stranu. Partner vam trenutno pruža svu pažnju i podršku koja vam je potrebna, te bi bilo poželjno da mu istom merom uzvratite. Čuvajte se ogovaranja!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Tokom prve polovine dana obradovaće vas lepe vesti ili nečija dugo očekivana poseta. To može da bude simpatija ili stari prijatelj. Zauzete Rakove u ostatku dana očekuju manje turbulencije sa partnerom. Nikako nećete moći da nađete kompromis, zato je bolje i malo da se razdvojite, kako bi se stanje smirilo.

LAV

Iako je vaša priroda dinamična i vatrena, u toku dana ćete biti veoma senzitivni. Razlog se krije u neraščišćenim računama i odnosima. Nemojte da se trudite da "gurate" stvari pod tepih jer će loše da se odraze na vas. Izbacite to iz sebe i popričajte sa bliskim prijateljem ili nekim starijim.

DEVICA

Dnevni horoskop za 2. novembar vam savetuje da obratite pažnju na tajne znake koji vam dolaze od kolega na poslu. Vrlo je moguće da na suptilan način žele na nešto da vam ukažu. Izbegavajte potpisivanje bilo kakve papirologije koja je u vašoj nadležnosti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Konstantno će vam kroz misli prolaziti rečenica "zašto nisam to uradio/la kad je trebalo". Ali, sada nije vreme da se vraćate u prošlost, već pokušajte da na greškama učite. Obratite pažnju na pluća i respiratorne infekcije!

ŠKORPIJA

Trudite se da vam jezik ne bude brži od pameti. Iako neke stvari koje izgovorite, zaista u dubini duši ne mislite, one vrlo lako mogu da povrede ljude oko vas, posebno bliske i drage. Sa novčanog aspekta očekujte popriličan priliv novca, a moguće je da ćete dobiti poziv za imovinsku raspravu.

STRELAC

Dan je idealan da saznate nove stvari i u potpunosti upijete energiju od kretivnih i ambicioznih ljudi. Držite se njih jer ćete daleko da dogurate. Saradnici na poslu u vama vide neiskorišćeni potencijal, zato je savršeno vreme da ga konačno otkrijete.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Zvezde su vam danas potpuno naklonjene i donose vam jedan miran energetski sklad. Osećaćete se ispunjeno i puni samopouzdanja, zato nije loša ideja da sve to iskoristite na poslu. Javiće vam stari prijatelj iz inostranstva sa kojim ćete ispuniti dan u potpunosti.

VODOLIJA

Zazuete Vodolije bi trebalo da budu iskrenije prema partneru i kažu mu šta od njega zapravo očekuju i žele, ukoliko želite da uspete. Izbegavjte ljudi koji vam nisu prijatelji, nego su tu samo u prolazu, jer nije isključivo da će da vam naprave neku "zvrčku".

RIBE

Dnevni horoskop za 2. novembar 2022. godine vam savetuje da se fokusirate na životne prioritete, a ne na one prolazne i materijalne. Mudro birajte s kim se družite i u čijem prisustvo ste viđeni. To može i te kako da se odrazi na vaše poslovno polje. Čuvajte se pada imuniteta!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro