Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci, mogući su tajni susreti! Rakovi, vreme je da ostavite prošlost iza sebe!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN
Vaš dnevni horoskop za 1. decembar 2022. godine vam predviđa dobro raspoloženje, pozitivnu energiju i smeh do suza! Čini se da je neka nova osoba u vašem životu uticala da živnete i osvestite sve ono dobro što vam se dešava. Spremite se za romantičan dan, falilo vam je ljubavi.

BIK
Danas okušajte sreću u igrama sa novčanim dobicima! Neočekivani priliv novca rešiće dugove iz prošlosti, pa konačno možete da se opustite i uživate. Ne zamerajte partneru sitnice, rešive su ukoliko ste oboje spremni na sklapanje kompromisa.

BLIZANCI
Dnevni horoskop vam predviđa konflikt sa nekim od članova porodice. Možda niste bili dovoljno jasni kada su vaše želje i potrebe u pitanju, razgovarajte i dajte još jednu šansu. Zapali ste za oko nekome iz mesta u kom živite, mogući su tajni susreti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

RAK
Vaš dnevni horoskop za 1. decembar 2022. godine vam savetuje da se prepustite emocijama koje gajite. Ostavite prošlost iza sebe i setite se zašto je neki odnos završen. Tek kada se opustite u potpunosti, osetićete ono za čime ste dugo tragali.

LAV
Trudite se da sve ide kako treba, ali vam ne polazi za rukom. Polako, obavljanje zadataka na brzinu ne može ništa dobro da vam donese, prihvatite pomoć koja vam se nudi. U ljubavi ste pomalo sebični, vaš partner je inicijator rasprava, ali opravdano.

DEVICA
Danas možete da očekujete poslovnu ponudu kojoj ste se nadali! Moguće je da dolazi iz inostranstva ili da vam je u tome pomogla osoba koja ne živi u istoj državi kao i vi. Zahvalite joj se, jer konačno dolazi vaših pet minuta u kojima ćete biti ponosni na sebe.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

VAGA
Vaš dnevni horoskop za 1. decembar 2022. godine vam savetuje da ne padate pod uticaj okoline. Ukoliko imate poslovnu ili ljubavnu nedoumicu, poslušajte svoju intuiciju. Ako vagate, pustite da misli prenoće, ne donosite odluku danas.

ŠKORPIJA
Današnji dan obeležiće vam neviđena popularnost! Ne možete da se odbranite od silnih poziva, poruka i udvarača koji žele da budu u vašem društvu! Večeras vam sledi flert sa starijom osobom, a ovo može da se pretvori u emotivni odnos na duže staze.

STRELAC
Danas je moguće da ćete prisustvovati slavlju u krugu porodice! Neke lepi vesti mogu potpuno da promene vaše planove, ali dopašće vam se. Idealan dan za partnera, organizujte neku večeru, bioskop ili intiman trenutak samo za vas dvoje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

JARAC
Vaša tvrdoglavost vas je nebrojeno puta koštala u životu, ali danas može da se isplati. Iako vas ubeđuju u suprotno, ne odustajte od svoje ideje jer donosi novčani dobitak. Sukobi sa partnerom su sve češći, čini se da nemate iste ambicije.

VODOLIJA
Vreme je za veliki povratak kada je posao u pitanju. Odmor vam je bio potreban više nego ikada i sada ste konačno spremni za nove i sjajne rezultate! Dajte sve od sebe ovih dana i nemojte se iznenaditi zbog povratka bivših u vaš život.

RIBE
Vaš dnevni horoskop za 1. decembar 2022. godine vam savetuje da izbegavate potpisivanje važnih ugovora i obratite pažnju na to kome odajete svoje ideje unapred. Neko od saradnika nije potpuno iskren prema vama, a to može da vas košta. Tajna koju krijete od partnera, može da ispliva na površinu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro