Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Bikovi, čeka vas osoba za romantiku! Škorpije, sve vam danas ide od ruke!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

POSAO: Ukoliko imate potrebu za dokazivanjem bilo koje vrste, opustite se, sve ide kao po loju.
LJUBAV: Ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da ostanete bez partnera.
ZDRAVLJE: Prija Vam rekreacija.

BIK

POSAO: Nemojte dozvoliti da Vas neko minira na poslu. Potrudite da svoj stav pokazete otvoreno i konkretno bez nedovrsenih razgovora.
LJUBAV: Usmerite energiju na ljubav i prijateljstva. Krećite se što više! Čeka Vas osoba sa kojom mozete da se upustite u romantican odnos.
ZDRAVLJE: Prija Vam unos voća i povrća.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte ići glavom kroz zid. Ako ste menadžer, nemojte ulaziti u rizične poslove. Ako ste izloženi očima javnosti, budite skromniji nego što jeste.
LJUBAV: Upoznaćete kompletnu i konkretnu osobu. Ali se pripremite na to da će Vaš izabranik tražiti mnogo.
ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

RAK

POSAO: Poštujte okolnosti i propise. Ako ste nezaposleni, budite spremni na privremene poslove.
LJUBAV: Volite da pored sebe imate borca koji će umeti da Vam se suprotstavi, jer Vi volite inteligentne verbalne diskusije, ali i da zna da popusti, bude mek i zavodljiv.
ZDRAVLJE: Nedostatak vitamina veoma loše deluje na Vaš nervni sistem, pa ukoliko ga ne budete unosili ishranom možete biti napeti i razdrazljivi.

LAV

POSAO: Već ste na samom početku dana uspeli sebi da obezbedite profitabilan posao ili da toliko učvrstite svoje pozicije.
LJUBAV: Izuzetno ste privlačni, a trudite se i da održite dobru fizicku normu. Vaša neodoljivost može izazvati ljubomoru kod nekih prijatelja koji se osećaju ugroženim u Vašoj blizini.
ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu.

DEVICA

POSAO: Uživate u plodovima svojih dostignuća, obavljajući samo neophodne kontakte s poslovnim saradnicima.
LJUBAV: S partnerom može biti nesuglasica, dok je slobodnim Devicama zagarantovan dobar provod i druženje.
ZDRAVLJE: Manja vrtoglavica je moguća.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

POSAO: Vage imaju veliku mogućnost za sticanje određene vrste popularnosti tokom dana. To može biti i u okviru radnog mesta ili firme u kojoj radite, ali će neki pripadnici ovog znaka ostvariti medijsku i javnu popularnost i uspeti da promovišu sebe na najbolji način.
LJUBAV: U Vasem poslovnom okruzenju se pojavljuje značajan muškarac. Teško je da ćete ostati usamljeni, budući da su Vaši kvaliteti šarm, elokvencija, elegancija i naravno – lepota.
ZDRAVLJE: Budite aktivniji, provodite više vremena u prirodi!

ŠKORPIJA

POSAO: Ne postoji to sto pripadnici ovog znaka ne bi mogli da urade u vezi sa poslovnom situacijom. Ama baš sve će biti na Vašoj strani.
LJUBAV: Odnosi sa partnerom su relativno dobri, a slobodne Škorpije će odlepiti kada se u njihovom krugu prijatelja pojavi novo lice.
ZDRAVLJE: Moguće da imate višak energije.

STRELAC

POSAO: Možda ste malo zabrinuti zbog finansijskih prilika, ali i to je nešto što će brzo biti zaboravljano. Saradnja sa državnim i javnim institucijama, kao i Vaša lična ekspanzija, je vrlo naglašena tokom dana.
LJUBAV: Očekujte zanimljiva dešavanja i novi susreti na ljubavnom polju. Povoljan Vam je dan za promene.
ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

POSAO: Verovatno ćete u jednom trenutku tokom dana pomisliti da ne možete da se setite kada ste proveli miran dan na poslu, koji je i sad turbulentan, napet, pun tenzija, a Vi ćete imati vise nego dovoljno prilika da pokazete nadređenima kako se snalazite u takvim okolnostima.
LJUBAV: Vreme je za iskren razgovor sa partnerom, koji bi mogao da Vam ukaže na to da Vas očekuju neke promene u odnosu.
ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma.

VODOLIJA

POSAO: Poslovna situcija je pomalo napeta, a Vi nesigurni u to da li povlačite prave poteze i kako se sve to može odraziti na Vašu karijeru.
LJUBAV: Možete ocekivati dosta trzavica sa partnerom, nervoze i uzajamnog nerazumevanja, što će dodatno poremetiti Vas odnos.
ZDRAVLJE: Prijao bi Vam bilo koji vid relaksacije.

RIBE

POSAO: Vaši planovi su itekako ostvarivi, na dobrom ste putu, ostvarićete kontakte koji su neprocenjivi.
LJUBAV: Izbegavajte bilo kakvo pokazivanje emocija na poslu. Uozbiljite se!
ZDRAVLJE: U Vama postoji jedna doza nesvesne agresivnosti, koja stvara konfuziju u Vašem raspoloženju. Moguća glavobolja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro