Pretraži

DEŠAVA SE MAGIJA: Evo kako da iskoristite energiju Marsa

Astro
0
Photo: pixabay.com

Danas, 20. januara dolazi do spoja dve moćna planete Marsa i Urana. Njihova konjukcija predstavlja izvor kreativne energije, ali i privlačenja – dobrih ljudi, okolnosti i unutrašnje moći, piše Lovesensa.rs.

Ovo je trenutak kada nas planete podsećaju da u sebi imamo toliko talenata, ideja i mašte koje mogu inspirisati druge, što čini ovaj aspekt posebno korisnim kada je reč o poslovnim aktivnostima. Danas ste spremni da pomerite granice i budete deo revolucije – začetnik transformativnog ciklusa i dobrih promena, kako u svom životu tako i u vlastitom okruženju.Delujete bez ograničenja i to širi vaše polje mogućnosti i daje vam slobodu da izrazite sebe kroz pravu prirodu i kanališete kreatuivnu energiju na stvari koje volite i koje vas zanimaju, a istovremeno vam mogu doneti profit.

Moguće je da ćete pronaći novi hobi, upisati kurs ili se vratiti starim snovima za koje nikad niste imali dovoljno hrabrosti da ostvarite.

U svakome od nas skriven je kreativni genije, a konjukcija Urana i Marsa nas podstiče da tu kreativnost usmerimo i iskorsitmo vatrenu energiju kako bismo u životu napravili neverovatne stvari – korak po korak.

Mars vas podržava u fokusiranju na vlastite ciljeve – Zato danas hrabrim koracima započnite put do svojih zvezda!

Sledite svoje želje i instikte, ali sa određenom samokontrolom i konkretnim ciljem na umu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro