Pretraži

DANAS JE POSEBAN DAN: Opozicija Merkura i Jupitera stvara magiju, iskoristite je da privučete sreću

Astro
0
Photo: pixabay.com

Danas, 12. oktobra, jedan je od najpovoljnijih dana u oktobru, zahvaljujući opoziciji Merkura i Jupitera. Oni će biti vaš vodiči do sreće danas! Evo kako znakovi horoskopa najbolje da iskoriste ovaj aspekt:

Danas nije dobro povući se u sebe. Merkur jača, što svakako treba iskoristiti, a najbolje ćete to uraditi ako što više vremena provedete sa voljenom osobom ili prijateljima, rođacima. Budite otvoreni i iskreni, ako postoji neki problem ili nesporazum, sada je vreme da ga rešite, da zatražite oproštaj ili da da se izvinite. Priznajte svoje greške, ako ih imate. To će vam pomoći da ojačate prijateljstvo ili svoju vezu. Ako ste sami, ovo je sjajno vreme da upoznate nekog novog, da povete osobu koja vam se dopada na sastanak. Slobodno flertujte, dozvolite svojoj strasti da se promoli.
 Slušajte svoju intuiciju

Šesto čulo će nam svima biti izoštreno zbog povoljnog uticaja Jupitera. Ova planeta će nas učiniti mudrijima, pametnijima i omogućiti nam da se bolje povežemo sa energetskim tokovima Univerzuma. Danas će nam biti lakše da donesemo odluke, pogotovu one najteže.

Dokažite se

Danas možete da zablistate i da se dokažete, ali nemojte ponižavati druge ljude da biste sebe uzdigli. Pokažite se svojim znanjem, sposobnostima, ali ljudski, kolegijalno i nenametljivo. Astrolozi vam savetuju da ostavite utisak dobrim delima. Posvetite se poslu, dan je sjajan za postizanje uspeha.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro