Pretraži

ČUVAJTE SE U UTORAK: Očekuje nas težak udar planeta, a ovo ne smete da radite

Astro
0
Photo: pixabay.com

Sunce će biti u opoziciji sa Neptunom od 14. septembra i učiniće da budete osetljiviji, mogu se javiti nesigurnosti, kompleksi i negativne emocije. Jedini način da se zaštitite od svog osetljivog ega jeste izbegavanje sukoba.

U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice. Možda ćete baš vi biti pokretač ovih manipulacija u odnosu, ali pre nego što se zaigrate, razmislite koliki rizik preuzimate. Nikako ne prepuštajte stvari trenutnom raspoloženju i slučaju, a pazite koje reči koristite kako ne biste povredili tuđa osećanja.

Jedini odbrambeni mehanizam tokom opozicije Sunca i Neptuna jeste vaše samopouzdanje, pa radite na njemu najbolje što moete i umete. Najbolji način za to jeste da ovladate svojim kreativnim i duhovnim darovima. Saosećanje i idealizam su vaše jake strane koje mogu dovesti do samouverenog samoizražavanja u karijerama poput politike, ljudskih prava ili dobrotvorne organizacije. Probudite kreativne talente koji uključuju muziku, pisanje, poeziju, ples i modu.

Najvažnije je da izbegnete sukobe, a zbog povećane osetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će pokušavaju da vas iskoriste. Naućite da kažete "ne" i da odete u pravom trenutku. Budite oprezni u započinjanju novih veza.

Budite vrlo jasni sebi i drugima u vezi sa svojim namerama. Ne može biti sivih zona, samo da ili ne. Svaka obmana, podmukla taktika ili laganje s vaše strane brzo će vas povući na dno. Ako se suočite sa razočaranjem i obeshrabrenjem, biće u iskušenju da pobegnete od surove realnosti života i da živite u snovima. Spustite se na zemlju, odvažite srce, jer ste hrabri da se suočite sa svim izazovima koje ovaj aspekt donosi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro