Pretraži

ČUVAJTE SE: Ovo su tri najnervoznija znaka zodijaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

1. BLIZANCI

Bliznaci, kažu zvezde, imaju jednu od najnervoznijih energija koju je moguće videti kod horoskopskih znakova. Ne samo da su sve vreme nervozni, napeti i zabrinuti nego su i neverovatno neodlučni.

Blizanci teško donose odluke kojima su potpuno zaovoljni i često ih možemo videti kako razmišljaju o prednostima i nedostacima svega, te kako sve dovode u pitanje.

Zbog činjenice da se stalno bore sa gomilom misli u svojoj glavi, teško im je da se odupru nervozi.

2. DEVICA

Razlog nervozne energije kod devica je činjenica da su zabrinute sve vreme. Kada se ne brinu o stvarima u sopstvenom životu, oni se prebace na brigu o stvarima koje se događaju njihovoj porodici i prijateljima.

Žele da budu osoba koja je uvek tu u slučaju da je potrebna nekoj od bliskih osoba, iako to nije realno i izvodljivo uvek. Stalna zabrinutost za druge sa sobom nosi velike količine nervoze.

3. RIBE

Ribe su često nervozne jer su zarobljene između dve strane svoje ličnosti. Sa jedne strane jako su uplašene zbog raznih stvari,a s druge strane, previše veruju ljudima.

Uverene su da će im, kad im je teško da se smire, drugi pomoći, ali život ne funkcioniše uvek na taj način. Preopterećenost očekivanjima i emocijama sa sobom na kraju donosi i velike količine nervoze.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro