Pretraži

ČEKAJU NAS ZANIMLJIVE PROMENE: Crni Supermesec će najviše uticati na ove horoskopske znakove

Astro
0
Photo: pixabay.com

Označite datum u kalendaru za pun mesec u subotu, 24. jula u 04:37:27. Ovog jula pripremamo se za nebeski događaj koji obećava smele transformacije, piše luftika.rs

Astrolozi predviđaju zanimljive promene nakon punog meseca u julu i to važi za sve horoskopske znakove, jedno je jasno: julski supermesec nas tera da sami sebi postanemo prioritet.

Julski crni supermesec će da zablista, sasvim doslovno.

Poreklo julskog supermeseca je malo teško odrediti, ali  izraz “Buck” u prevodu znači jelen i verovatno potiče od indijanskih naroda. Pošto su rogovi jelena u potpunosti porasli u julu, lunacija je dobila ime u čast životinje.Ovo je najzanimljiviji pun mesec u toku godine, jer aktivira temu velike transformacije ličnih navika i energije. Transformacija se dešava u Vodoliji, znaku kojim vladaju i Saturn i Uran, dve planete koje menjaju strukturu našeg života.

Iako ima sličnosti sa srodnim astrološkim događajima, crni supermesec će verovatno rezultirati predavanjem situacijama – ili čak ljudima – kojih nismo želeli da se oslobodimo.

Kao i svaki drugi puni mesec, i ovaj će dovesti do završetka situacija odnosno do vrhunca, a u ovom konkretnom slučaju ove promene već dugo dolaze.

Iako ima sličnosti sa punim mesecima prethodnih meseci, ovaj julski pun mesec najviše će uticati na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

Zapamtite, ovo je možda vreme za nove prilike, mnoga vrata će se otvoriti u ovom periodu. Koristićete neke nove veštine u osvajanju svojih ciljeva.

Sada je vreme da oslobodite svoju kreativnost i oprostite se od situacija i ljudi koje vam više ne odgovaraju.

U astrološkom smislu, julski pun mesec donosi podgrevanje naše unutrašnje vatre zastarelim stvarima koje potiskujemo. Jednostavno rečeno, sada je najbolje vreme za žene da fokus usmere prema sebi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro