Pretraži

ČEKA IH TEŠKA KRIZA: Za ova tri znaka Zodijaka novembar će biti veoma depresivan

Astro
0
Photo: pixabay.com

Novembar predstavlja kraj godine, spuštanje, smrt, završetke i duboku, mračnu tišinu.

Ono što pojačava naše mračne misli je Sunce u Škorpiji, zbog čega sve izgleda gore nego što jeste. Imamo i Veneru u Strelcu, što bi moglo biti od pomoći svakome kome je nedavno slomljeno srce, međutim svi drugi aspekti će nam otežavati da vidimo pozitivne stvari.

Za Ovna, Lava i Jarca novembar 2021. biće posebno depresivan i turoban, piše Luftika.rs.

Ovan

U ovom periodu Ovnovi će razmišljati o svemu što je pošlo po zlu ove godine, iako onna generalno i nije bila tako loša. Pun Mesec učiniće da se osećate kao neuspešno, jer će sami sebi suditi tako oštro da će to biti gotovo smešno.

Za nekoga ko misli na sebe koliko i Ovnovi, biće veoma strogi prema sebi do sredine meseca. Sve o čemu će Ovnovi razmišljati biće kako su pogrešili, ili kako nisu ispunili sva očekivanja ili obećanja.

Osvestite se Ovnovi, ne dozvolite sebi da pomislite da ste manje vredni i unesite malo optimizma u kišnu jesen.Lav

Lavove će takođe obuzeti razočarenje jer nisu dobili ono što su želeli ove godine.

Lavovi će proživeti izvesna ružna iskustva, zahvaljujući Škorpiji u Suncu i njenom uticaju na određene ljude u njihovom životu, a to je za Lavove zaista depresivno.

Ponašanje Lavova nije upitno; oni zaista daju sve i nisu oni odgovorni za ponašanje drugih. Zbog svog velikodušnosti Lavovi će biti na meti svojih neprijatelja. Oni su zapravo samo ljubomorni, jer ako se Lav ne spusti na njihov nivo, oni ga ne žele u blizini.

Lavovi će u novembru doživeti toliko ružnih situacija da će jedva čekati da stigne decembar.

Jarac

Kako se godina bliži kraju, i Jarčeve će obuzeti sopstveni gubici i neuspesi. Toliki ste perfekcionista i sa vašom ličnošću orijentisanom ka cilju, sve što ne bude označeno kao ‘potpuno završeno’ smatrate neuspehom.

Nedovršenost je srž onoga što Jarčevi preziru, a da li se to dogodi tuđom ili sopstvenom krivicom, nije važno. U poslu želite savršenstvo.

Merkur u Vagi, 5. novembra, možda će vas naterati da lažete nekoga o nečemu sa čime ne biste želeli da se suočite – a ideja laganja vam je toliki teret da ćete sebi izazvati samo tugu.

Teskoba na kraju godine za vas je vrlo stvarna; bićete ispunjeni uspomenama na one koje ste izgubili i svim dobrim vremenima koje ste podelili sa tim ljudima.

Ovo je tužno godišnje doba za vas, ali kako to obično biva sa Jarčevima, brzo ćete se podići i zablistati.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro