Pretraži

ČEKA IH EKSPLOZIJA LJUBAVI: Ova tri znaka Zodijaka će konačno naći partnera

Astro
0
Photo: pixabay.com

Trigon Sunca i Meseca nam omogućava da ako postavimo svoje ciljeve, možemo ih lako ostvariti – ako su ti ciljevi u granicama realnosti, piše Luftika.rs.

Sa Suncem u Vagi, nalazimo se u trenutku kada je ljubav ono što želimo. Ono što će ovaj tranzit učiniti onima koji žele ljubav u svom životu je to da će vam želju i ostvariti.

Blizanci

Vaša sreća će se uskoro promeniti, bićete spremni da dragu osobu pustite u svoj život, u svoj lični prostor. Ovo nije šala; niste oduvek želeli da „delite svoje igračke“, a na kraju ste ostajali sami. Prepoznali ste to kao usamljenički put, ali ste se čvrsto držali toga i nikoga drugog niste pustili unutra.

Ovaj period doneće vam energiju koja vam omogućava da se otvorite želji da nekoga upoznate. Iako vam kompromis nije jača strana, ipak želite dugotrajno partnerstvo i sada ste spremni na to.

To je nešto što ste dugo želeli, ali nikada niste shvatili da je ma vama da promenite tu situaciju. Sada ste spremni. Sreća je na vašoj strani … kosmička sreća.Rak

Ono što vam je bilo potrebno u potrazi za ljubavlju je vaše samopouzdanje. Sada se možete osvrnuti unazad i videti da jedini razlog zbog kojeg niste mogli držati nikoga pored sebe taj što ste bili ispunjeni sumnjom i to sumnjom u sebe.

Niko ne želi da stupi u vezu sa nekim ko stalno sumnja u sebe.

Veza vam funkcioniše dovoljno dobro i sada shvatate, zahvaljujući ovom tranzitu, da ste radili na sebi i konačno ste došli do tačke u kojoj možete iskreno posmatrati ko ste zaista.

Odrasli ste, Rakovi, i sada ste spremni da privučete najbolju osobu – onu koja vam je suđena.

Lav

Ravnoteža je sada očigledna – naporno ste radili na stvaranju ljubaznog i toplog domaćinstva i pridržavate se obećanja da ćete govoriti istinu i biti iskreni prema partneru.

Znate šta funkcioniše, a šta ne i učinili ste ono što je potrebno kako biste sačuvali mir.

Možda ste osetili da je veza počela da bude rutini, a to je nešto što ne želite. Rutina ima tendenciju da udaljava partnere, pa ipak, u zavisnosti od toga kako to doživljavate, to bi se moglo posmatrati ili kao pozitivno ili kao negativno.

Ovaj tranzit vam poručuje jedno: ovo je pozitivno.

Vaša sreća dolazi u obliku shvatanja da život nije neprestana pozorišna produkcija; potrebna je ravnoteža, dosadni dani, razumevanje i sposobnost da sve što doživite vidite kao pozitivno.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro